"София-Ден и нощ " 9 Реалити сериал по Нова Тв

• 77 118
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря. Нищо не съм изтървала.
мда нищо интересно последните епизоди, имма чувство,че тъпчат все на едно и също място ...Вече нямат никакви свежи идеи  ooooh!

# 286
  • И аз не знам къде
Май е по- добре да спрат сериала , отколкото да правят боза. Когато измислят нещо интересно пак.  Crazy

# 287
  • София
Надявам се вече да не дават наглата физиономия на Бранко.

Мисля си, че ще ни мъчат още с Бранко. Как така от мургавелко / от снимки, показани преди няколко страници в темата/ Бранко сега е с толкова светла кожа? Грим, ще ми отговорите. ...  newsm78

# 288
Солариум, плаж, море  hahaha
Много тъп епизод и аз да го кажа, Стелчето 900 лв. за рокля даде...и щяла да иде вечерта в галерията с нея и после да я върне  ooooh! Оооф, работя в магазин и такива като нея най ги обичам  Mr. Green

# 289
Учудих си, че ще и я вземат, къде си връща така, виж замяна да. Е, няма да успее явно  Mr. GreenТо па една рокля

# 290
Хм, тя каквато и да е роклята, на фигурата на Стела все ще стои като на закачалка, каквато е щека... Mr. Green
Няма да ѝ върнат парите, изгоря с 900 лв. за една вечер  Laughing

# 291
Хм, тя каквато и да е роклята, на фигурата на Стела все ще стои като на закачалка, каквато е щека... Mr. Green
Няма да ѝ върнат парите, изгоря с 900 лв. за една вечер  Laughing
тя самата рокля не си заслиувава парите, точно някъв парцал е  ooooh!

# 292
Учудих си, че ще и я вземат, къде си връща така, виж замяна да. Е, няма да успее явно  Mr. GreenТо па една рокля
Те това и казаха - "Ако има проблем ще я сменим", а не "Ще Ви върнем парите" Peace
Иначе в чужбина това е масова практика - някоя "мадама" взима рокля, която не й е по джоба, ходи с нея на разни места и я връща. А за по-голямо удобство си купуват и по един пистолет за етикети за да могат да го махнат, а след това да го поставят повторно Whistling

# 293
Парцал, парцал, ама е бутикова и, цитирам "Няма да видите друга жена с такава"  Mr. Green

Иначе в чужбина това е масова практика - някоя "мадама" взима рокля, която не й е по джоба, ходи с нея на разни места и я връща.
Абсолютно, даже като си дойдат българите от чужбина се опитват и тук да го прилагат, ама не им се получава  Mr. Green

# 294
Парцал, парцал, ама е бутикова и, цитирам "Няма да видите друга жена с такава"  Mr. Green

вярно , никоя друга  няа даде толкова пари за това недоразумение  Mr. Green

# 295
  • Gotham City
Да, защото в чужбина закона си е закон - имаш право да върнеш стоката, която си закупил в 14 дневен срок, ако не си доволен от нея. Тук го имаме с, мисля, че 7 дневен срок беше, но не го знаят много хора и собствениците на магазини (било то за дрехи или друго) се възползват, за да не връщат пари.

# 296
Да, в България срока е 7 дни (като не важи ако продукта е купен от физически магазин, а само през интернет или друг вид "непряка/дистанционна" (не знам как е правилното наименование) търговия) Peace

Едит: Макар, че май около 2014 се говореше нещо за удължаване на срока на 14 дни.

# 297
Радвам се, че разкараха Велин, сега, ако стегнат и на Лилиту такъмите, ще съм мнооого доволна. Как може да има такива тъпи лигли?! Аз не бих искала да получа предложение след такива циркове и изпълненип даже и някой да се навие. А пък Боби, ако е малко по-умен, ще и тегли една, ама тоя път за постоянно.
Коки е адски нагъл и не го виждам как ще прокопса. Той по всякакъв начин се опита да изкара пари, но само не и да работи, интересно ми е сега как си плаща наема?
Най-симпатичен си ми остава Митко.  Mr. Green

# 298
Aбе каква е тая тъпа роля, в която са вкарали Коко. Нито е интересно, нито смешно, нито нищо...  Tired

# 299
Aбе каква е тая тъпа роля, в която са вкарали Коко. Нито е интересно, нито смешно, нито нищо...  Tired
вече ме напряга  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт