"София-Ден и нощ " 9 Реалити сериал по Нова Тв

• 77 027
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • И аз не знам къде
Общо взето така заформилата се четворка - Гала,Даня,Рая и Бранко направо е покъртителна  no   Sick и след епизода чух по нова (бях в другата стая и не чух добре) , че Нова тв се интересувала от моралните ценности  ooooh!  не помня точно как го казаха , но това бе идеята- майко мила .
Безумните връзки на Митака и те са един болумач,но той поне е забавен в сцените с Коки (който пък стана крайно  нагъл )
На Стела и се размина напускането на къщата , докато сценаристите не се опомнят  и не им се изчерпат другите идеи,тогава пак  Стелчето ще гледаме.
Тедито и тя ,баща нямала вече- голямата моралистка пак мило и драго за Марио (искрено се надявам младежта да не са като нея и Рая) нещо майка и изчезна от кадър - аз ли съм изтървала или сценаристите си губят паметта от време на време.

# 496
Олеее ,сега Бранко остана да е влюбен в Рая ,Дани като разбере да зареже Галя и да му се ''събудят'' заспалите чувства  hahaha и да се сбият вече Дани и Бранко ,че от кога не могат да се търпят. ooooh! ooooh!
По-тъп човек не знам дали има наистина в живота ,такава безполезна твар като Коки и нсериозна ,не знам наистина дали съществува.В реалния живот ,не знам дали такъв образ би оцелял дълго време.
А тая Надя ,ще излезе по-голямо к*рве и от Стела.На 2 стана тъче.Горкия Митак,пак ще яде бой май  Confused
Оооо разбира се , че същуствува /за голямо съжаление /.

# 497
  • somewhere near the sea
Тедито и тя ,баща нямала вече- голямата моралистка пак мило и драго за Марио (искрено се надявам младежта да не са като нея и Рая) нещо майка и изчезна от кадър - аз ли съм изтървала или сценаристите си губят паметта от време на време.
Майката реши да прости на мъжа си, Теди я умоляваше да не го прави, но тя замина с него.

Като Коки има и то много, за съжаление. С голямо самочувствие, нула възможности и високи претенции.

# 498
Чудя се на Коки един ден как ще издържа семейство  Thinking

# 499

Ако продължава така не знам коя жена ще го вземе за Мъж  Joy

# 500
В този филм всички като имат проблем не звънят на полицията, а на всеки друг възможен. Сцената с Рая в тоалетната беше доста глупава  Wink
Съгласна съм с теб и още повече че и хора би трябвало да има в заведението как не го чуха тоя че блъска по вратата на тоалетната не знам Grinning

# 501
В този филм всички като имат проблем не звънят на полицията, а на всеки друг възможен. Сцената с Рая в тоалетната беше доста глупава  Wink
Съгласна съм с теб и още повече че и хора би трябвало да има в заведението как не го чуха тоя че блъска по вратата на тоалетната не знам Grinning

И то колко време, докато се обажда на Дани, после на Бранко, после докато дойде, да кажем че е бил на близо пак 10 минути да са пак са много време някой да крещи и да блъска по вратата на тоалетната. После онзи управител ли сервитьор ли беше казва "какво се е случило, да извикаме ли полиция?!" .  #Crazy

# 502
  • София
Toва е филм.

# 503
Toва е филм.
Със сигурност е ясно ,че е филм,персонажа Коки ,има много такива като него,не момчето което играе ролята на коки

# 504
  • София
Toва е филм.
Със сигурност е ясно ,че е филм,персонажа Коки ,има много такива като него,не момчето което играе ролята на коки
Често пъти,такива като него ги влачат на гръб жените им или родителите им.

# 505
Забелязахте ли и още едно нещо?  Joy Бранко поръча салата или там каквото беше на Рая и и каза да яде,а прибори няма!Е как да яде с ръце?  Joy

# 506
  • Sofia
   Днес, между другото, видях Коки в центъра на София, а малко преди това ми се беше сторило, че видях Марио зад един ъгъл, но в бързината си помислих, че съм се припознала. Е, явно е бил той, сигурно са имали среща с Коки. Laughing

Коки ми се видя доста висок, между другото. Rolling Eyes

# 507
Не всички хора на тоя свят искат да създават семейства.
Други пък, с поведение като на Коко, често им идва акъла след определена възраст (аз лично познавам 2-3 такива).

# 508
  • И аз не знам къде
Забелязахте ли и още едно нещо?  Joy Бранко поръча салата или там каквото беше на Рая и и каза да яде,а прибори няма!Е как да яде с ръце?  Joy
Ама колко си наблюдателна  Laughing

# 509
Дь забелязваш грешките в сериала вече е по-интересно.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт