Търся електронна книга - тема 18

• 182 959
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • София
здравейте, Търся Братството на черния кинжал от 9 книга включително нагоре. много трудно се намират тези дълги поредици.
Скрит текст:
това е пощата ми. Много ще съм благодарна ако някой може да ми помогне. наскоро реших да чета поредицата и се страхувам че няма да открия останалите  докато стигна до 8 мата която имам последна. А това  чуство да нямаш следващата книга  и да прекъснеш е ужасно. поздрави и благодаря  предварително. Epub  е формата който е за предпочитане но въпреки това ще се справя със всеки.
12 и 13 ги гледах, че са ги качили онзи ден в датата, предполагам и другите скоро... явно отзад напред вървят, 14 и 15 ги имаше на английски.

# 406

Търся ако я има излязла "Момичето от влака" на Паула Хоукинс Simple Smile
Скрит текст:

в ПДФ пратих

# 407
Здравейте,търся "Мостовете на Медисън"  Praynig

# 408
  • Под кленовите дървета

Търся ако я има излязла "Момичето от влака" на Паула Хоукинс Simple Smile
Скрит текст:

в ПДФ пратих
Много благодаря 😘

# 409
  • София
Търся произведения от Педро Хуан Гутиерес. Предварително благодаря!

# 410
  • world wide
явно отзад напред вървят, 14 и 15 ги имаше на английски.
  Къде ги има на английски? Ако са в дата моля някой да ми ги изпрати.Благодаря
Скрит текст:

# 411
Здравейте! Търся P. S. Убийците на Джеймс Патерсън и Лиза Марклунд във формат epub или fb2, както и End of Watch на Стивън Кинг, само че Kindle Edition (онова, в което е разрешен Word Wise), стандартния epub го имам. Мейлът ми е
Скрит текст:
Благодаря!

# 412
Някой да ми каже откъде да свалям на руски безплатно, че всичките , които откривам, в крайна сметка ми дава да плащам.

# 413
Аз в момента чета поредицата на Алисън Ноел "Безсмъртните", но не мога да немря последната "Everlasting" разбрах, че издателството не я е превело на български, но се чудех дали някъде няма фен превод. Моля ви ако някой я има да ми пише ще му дам имейл да ми я изпрати.

# 414
  • world wide
Някой да ми каже откъде да свалям на руски безплатно, че всичките , които откривам, в крайна сметка ми дава да плащам.
на първа страница от темата има линк към руски сайтове

# 415
Здравейте! Някой срещал ли е в електронен вариант книгата "Елементът. Как всичко се променя, когато откриете страстта си"?

# 416
Здравейте, търся последната книга от трилогията за Wayward Pines - The Last Town (на английски). Имам 1вите две (Pines и Wayward), ако някой случайно проявява интерес.  Simple Smile  smile3530

# 417
  • София
Здравейте, търся последната книга от трилогията за Wayward Pines - The Last Town (на английски). Имам 1вите две (Pines и Wayward), ако някой случайно проявява интерес.  Simple Smile  smile3530
http://gen.lib.rus.ec/foreignfiction/index.php?s=Wayward+Pines+3 … All&f_group=1   Simple Smile

# 418
Чудна си, milenaka, много ти благодаря  bouquet

# 419
Здравейте, търся: "Смъртта на една марионетка" на Каролайн Греъм.

Общи условия

Активация на акаунт