Airbnb?

• 89 955
  • 717
  •   1
Отговори
# 180
  • срещу двата комина :)))
мисля, че често се плаща туристическа такса извън нощувките  Peace на мен не ми е налагало, но съм чела за такива случаи. Плащала съм в Рим, но там бяхме на хотел  Peace

# 181
  • Пловдив
Таксата се плаща навсякъде /ако ти я поискат/.Платих я в Рим първият път,вторият хоста не я поиска.Във Флоренция също я платих.Виена,Равена също.
Дори и в хотелите таксата се плаща не през сайта /независимо дали е букинг или друг/ а на място.

# 182
  • Поморие
Благодаря, момичета!   bouquet

# 183
Къде може да за види размерът на туристическата такса за различни градове и държави?

# 184
  • Русе
Момичета и момчета, ако някой желае да се възползва от отстъпката от 50лв.(travel credit) при регистрация и букване на квартира може да ползва профила ми www.airbnb.com/c/elitsad11 

# 185
 Здравейте, предстои ми за пръв път за резервирам през AirBnb.

Търся си апартамент в Будапеща за двама възрастни и дете на 8год, ако някой е ползвал и е доволен ще съм благодарна за линк.

Благодаря! bouquet

# 186
  • София
Здравейте,

Утре заминаваме за Италия и хоста ми е писал, че на място ще трябва да подпишем договор за наем на апартамента. До момента не съм подписвала такъв. Това обичайна практика ли е. 

# 187
  • Варна
Здравейте,

Утре заминаваме за Италия и хоста ми е писал, че на място ще трябва да подпишем договор за наем на апартамента. До момента не съм подписвала такъв. Това обичайна практика ли е. 
Ние само веднъж сме ползвали сайта за Гърция, преди две години и нищо не сме подписвали и туристическа такса не сме плащали на място.

# 188
Нормално е да подпишете договор. Ние на два пъти сме подписвали такъв за Париж и Барселона, но ми ги бяха изпратили предварително по имейла. Прочети си пак в описанието на апартамента дали се дължи на място градска такса и ако ти иска допълнително пари за нещо друго му откажете.

# 189
  • София
В описанието на апартамента не пише, че искат графска такса. Знам, че тя се плаща, но за други плащания да се свържа с airbnb. Благодаря за информацията.

# 190
Здравейте, предстои ми за пръв път за резервирам през AirBnb.

Търся си апартамент в Будапеща за двама възрастни и дете на 8год, ако някой е ползвал и е доволен ще съм благодарна за линк.

Благодаря! bouquet

Мога да ти препоръчам този апартамент https://www.airbnb.com/rooms/4603662

Възможно най-добрата локация, чисто, има всичко необходимо, сградата има портиер, хостът е страхотен.

# 191
 Вече букнах и платих друг.
Благодаря все пак!

# 192
Здравейте, извинете че пиша в тази тема. Но не намирам друга по-подходящ и за това реших да задам въпроса си тук, защото сайта, за който ще питам е подобен на airbnb

Наскоро търсих квартира и попаднах на този сайт. gloveler.com Чували ли сте за него , защитава ли потребителите, на същия принцип, като airbnb ли работи?

# 193
  • Бургас
Не съм ползвала сайта, но сега търся апартамент в Барселона за 4възрастни и 2 две деца. Ако някой да препоръча нещо. Имам регистрация вече, но ако има някакъв код с намаление, моля пишете ми на лични.

# 194
  • Русе
Ако не си го ползвала до сега и нямаш отзиви нищо не ти коства да си направиш нова резервация през нечий профил (моя например или на някой твой приятел) и да си ползваш отстъпката. Аз лично направих така. Бях се регистрирала през сайта и съответно не получих отстъпка, за това когато разбрах, че мога да получа кредит - направих нова регистрация и ползвам нея.

Общи условия

Активация на акаунт