Airbnb?

• 89 954
  • 717
  •   1
Отговори
# 195
Ако не си го ползвала до сега и нямаш отзиви нищо не ти коства да си направиш нова резервация през нечий профил (моя например или на някой твой приятел) и да си ползваш отстъпката. Аз лично направих така. Бях се регистрирала през сайта и съответно не получих отстъпка, за това когато разбрах, че мога да получа кредит - направих нова регистрация и ползвам нея.

А дали би станало, ако има регистриран профил, използван веднъж, но без отзиви. Ще може ли да се регистрира нов през чужд профил? И по принцип всеки ли може да покани всеки или канещият трябва да отговаря на определени условия?

# 196
  • Русе
Пробвай. Всеки може да покани всеки. Мисля, обаче, че трябва да е от друг и— мейл.

# 197
elan, много благодаря Simple Smile

# 198
Снощи резервирах и платих вила на нашето море, след което ми изпратиха телефон на домакина. Днес звъня, човекът даже и не знае newsm78 Бил преустановил отношения newsm78 със сайта преди 4 месеца newsm78 Нма ли някой с такъв проблем newsm78, предполагам че с възстановяването на сумата няма да има проблем, но съм шокиран от ситуацията, все пак.

# 199
  • Бургас
Ще се регистрирам наново значи.Благодаря!

# 200
Привет, момичета. Мога да предложа кредит. Аз съм доволна от резервацията си в Пирея,Атина.

# 201
За 1ви път го ползвахме този месец и нямахме никакви проблеми.

Резервирахме си 12 дни престой месец предварително и жената хазаин ни остави разкошен отзив, както и ние на нея. Бихме и ще го ползваме и занапред.

# 202
И ние изкарахме чудесно миналият месец в Дъблин. Разменихме си възторжени отзиви с хазаите.

# 203
Здравейте Simple Smile
Съвсем нова съм в сайта,за сега само се оглеждам.Имам два въпроса.
Не виждам откъде мога да въведа метод за плащане . Притеснявам се да резервирам,защото нямам Мастеркард и Виза. Мога да платя с банков превод или пейпал само.
Ако направя резервация и се окаже ,че не мога да я платя?Какво следва?
Също бих искала да знам ,дали е редно да  пробвам да поискам по-ниска цена ,ако наема жилище за по-дълъг период от време? Примерно две седмици?
Приемат ли го нормално или да не го правя? Жилищата които ме интересуват не са в район, в който в момента се търсят много от туристите.
А, и още нещо. Би ли могло да резервирам на много по-добра цена,ако го направя в последният момент?Два ,три дни преди да пристигна?

# 204
Написани са си методите на плащане, кредитна и дебитна карта има със сигурност, банков превод няма, пейпал зависи от държавата.  Ако не можете да платите резервацията, не се осъществява и няма да имате резервация, нищо друго не става.
Може да питате за по-ниска цена при по-дълъг период, да, нормално е. В последния момент цената може да е по-добра, но може да е и много по-лоша, зависи от популярността на дестинацията. Може и въобще да не останат свободни места в последния момент.
Също така е добре да резервирате един ден предварително, а не съвсем в последния момент, ако искате прясно изпрани чаршафи и изчистена стая, а не стояла 2 седмици без обитатели.

# 205
Много благодаря.
За въвеждане метод за плащане ми излизат в сайта само карти,които нямам.
Обаче изпратих запитване за едно жилище и там ми се появиха повече опции,между които и банков превод.
Той обаче ,важи май само за плащане от Германия.
Няма да чакам последен ден за резервиране,така и аз не бих се чувствала сигурна  Peace
Но все пак ме досрамя да питам за по добра цена ,може би следващият път  Laughing
 bouquet

# 206
Да попитам още нещо.
Като поканена от друг имам травел бонус 35 евро .
 мога да го ползвам за резервиране над  около 70 евро мисля.Искам да резервирам две жилища в различни градове под тази сума и друго за много повече ,за което да ползвам бонуса.
Ако резервирам двете или едното от по-евтините първо,дали ще загубя бонуса?

# 207
Да попитам още нещо.
Като поканена от друг имам травел бонус 35 евро .
 мога да го ползвам за резервиране над  около 70 евро мисля.Искам да резервирам две жилища в различни градове под тази сума и друго за много повече ,за което да ползвам бонуса.
Ако резервирам двете или едното от по-евтините първо,дали ще загубя бонуса?
Бонусът ще ви остане за по-скъпата резервация

# 208
Благодаря  bouquet
Дано всичко е наред в това пътуване  Praynig

# 209
  • Пловдив / София
Имам профил там отдавна, но съм го ползвала само два пъти - за Атина миналата година и сега, юни, за Прага.
И двата пъти бях доволна от апартаментите. Ако някой се интересува, мога да му дам линк към тях.
Иначе, живот и здраве, началото на октомври ми предстои пътуване до Пиза и мисля пак през тази платформа.
Моля, ако някой е ползвал там, да препоръча.

Общи условия

Активация на акаунт