Airbnb?

• 89 945
  • 717
  •   1
Отговори
# 210
Аз се интересувам за Атина, и то много Simple Smile

# 211
  • Пловдив / София
Аз се интересувам за Атина, и то много Simple Smile

https://www.airbnb.co.uk/rooms/9726059

Това е апартаментът. Би трябвало, като се логнеш, да го видиш.
Само че, не знам какви са ти приоритетие при търсенето. Ще отбележа, че апартаментът е за 2-3 човека макс.
Пише 4-ма, но на двойката, която ще спи на разтегаем диван в кухнята няма да й е никак удобно. Тясно ще й е. Така че, според мене е за макс.3-ма човека.
Ако искате паркинг, там не знам как стоят нещата. Може би трябва да питате домакина.

Иначе апартаментът е на много хубаво място. Близо до Акропола, 15 мин. пиша. Също така мн.наблизо има пекарна за кафета и закуски сутрин. Районът е оживен, има приятни заведения, ресторанти. Метрото също е доста близо, както и сприка на трамвай.

Чисто е, но за мене най-големият плюс си беше огромната тераса.
Ако този не те устройва, същият домакин има още около 10-на други апартаменти из Атина. Коректен е, говори добър английски.

# 212
Толкова рових за Атина а този апартамент не го видях. Сигурно е бил зает за моите дати.
Апартамента е хубав и на добра цена.
Района ни е много познат, знам за какво става дума
Благодаря

# 213
  • София (Възраждане)
Фам, дай инфо и за пражкия апартамент, моля. Благодаря!

# 214
  • Пловдив / София
Фам, дай инфо и за пражкия апартамент, моля. Благодаря!

https://www.airbnb.com/rooms/437529

Това е в Прага.
Апартаментът е чист. Дамата, която ни посрещна е коректна. Не съм имала проблеми.
Тераса няма. Но това май е характарено за апартаментите в Прага. Банята, също така, е малко тясна.
Кварталът е тих, спокоен, Жижков. Ако сте с кола, има къде да се паркира.

Наблизо има заведение, в което предлагат бургери и бира, а сутрин за кафе. Има сладкарница и малък магазин за хранителни стоки и плодове и зеленчуци. Иначе на две спирки по-нагоре има Лидл.
Няма, обаче, пекарна. На мене това ми липсваше, защото аз закусвам и пия кафе сутринта преди да правя каквото и да е.

Спирката на трамвая е наблизо. Директен трамвай има до центъра на 2-3 мин до 24:00ч. Препоръчвам билети за два или три дни да си купите, ако ще сте за повече време в Прага и ако не нощувате точно някъде из центъра.

Също така да отбележа. От/до летището трябва с две превозни средства да се ходи от тук. Но пражкият транспорт е супер добре уреден. В интернет гледахме маршрути и разписания, които се спазват до секундата.
Точно един ден преди да си тръгнем бяха сменили разписанията на някои трамваи. Никакви проблеми. По спирките беше подменена информацията, в интернет - също беше актуализирано.
Даже на връщане тръгнахме в 4 сутринта за летището и всичко беше ок, по разписание.

# 215
Здравейте

Приятелят ми се регистриа в airbnb, но без покана, съответно сега няма право на бонус.
Възможно ли е според вас да си изтрие резервацията и да се регистрира отново, вече чрез покана или да си направи втори акаунт,а този да го изостави?

# 216
  • срещу двата комина :)))
Здравейте

Приятелят ми се регистриа в airbnb, но без покана, съответно сега няма право на бонус.
Възможно ли е според вас да си изтрие резервацията и да се регистрира отново, вече чрез покана или да си направи втори акаунт,а този да го изостави?

можр, но трябва да е с друг емайл  Peace

# 217
Здравейте

можр, но трябва да е с друг емайл  Peace

Всичко друго може да е същото така ли? Пс-то, от което се регистрира, данните му и т.н?
Как е по-добре да го направи- да изтрие този акаунт или да направи втори?

# 218
Е, ако може да го изтрие да го изтрие за по-сигурно, но не знам може ли.

# 219
  • срещу двата комина :)))
не знам дали може да се трие, аз лично имам два профила с едно и също IP  Peace

# 220
Аз си изтрих първата регистрация и направих нова с нов имейл. Даде ми бонуса без проблем

# 221
Благодаря ви  bouquet

# 222
Имам профил там отдавна, но съм го ползвала само два пъти - за Атина миналата година и сега, юни, за Прага.
И двата пъти бях доволна от апартаментите. Ако някой се интересува, мога да му дам линк към тях.
Иначе, живот и здраве, началото на октомври ми предстои пътуване до Пиза и мисля пак през тази платформа.
Моля, ако някой е ползвал там, да препоръча.
Невероятно съвпадение ! Интересуват ме точно Атина и Прага. Може ли линкове за апартаментите.

# 223
  • Пловдив / София
Имам профил там отдавна, но съм го ползвала само два пъти - за Атина миналата година и сега, юни, за Прага.
И двата пъти бях доволна от апартаментите. Ако някой се интересува, мога да му дам линк към тях.
Иначе, живот и здраве, началото на октомври ми предстои пътуване до Пиза и мисля пак през тази платформа.
Моля, ако някой е ползвал там, да препоръча.
Невероятно съвпадение ! Интересуват ме точно Атина и Прага. Може ли линкове за апартаментите.

По-горе съм дала, както и кратки отзиви.

# 224
А в случай,че липсват кърпи, сапуни...,свободен интернет( рутера беше срещу стаята , те ни лъжат , че няма)?Нямаше къде да простираме , хоста казва върху парапета
После това го отбелязахме в ревюто си, но има ли смисъл да пиша до сайта?

Общи условия

Активация на акаунт