Airbnb?

• 89 938
  • 717
  •   1
Отговори
# 225
  • срещу двата комина :)))
А в случай,че липсват кърпи, сапуни...,свободен интернет( рутера беше срещу стаята , те ни лъжат , че няма)?Нямаше къде да простираме , хоста казва върху парапета
После това го отбелязахме в ревюто си, но има ли смисъл да пиша до сайта?

да, пиши им задължително  Peace

# 226
Здравейте, искам да посетя Берлин. Но самолета каца много късно. След 22 ч. Как мога да се свържа с хазяйна в Airbnb?

# 227
  • Германия
Здравейте, искам да посетя Берлин. Но самолета каца много късно. След 22 ч. Как мога да се свържа с хазяйна в Airbnb?
Нямаш ли поле за съобщение до хазяина!? Или в профила му посочен мейл?

# 228
  • тук-там

След като платиш резервацията - всички контакти с хазяина трябва да са налични. Дори телефон.

# 229
  • София (Възраждане)
Има опция за контакт с хазаина без да е направена резервция - Contact host. Пада се под описанието на имота.

# 230
  • тук-там
Има опция за контакт с хазаина без да е направена резервция - Contact host. Пада се под описанието на имота.

Да, това е за съобщения, които задължително минават през сайта.  За личен контакт - след плащане.

# 231
Добро утро!

Моля за малко помощ и насока и се извинявам ако подобни неща вече са коментирани, но не съм чела цялата тема.

Бяхме запазили апартамент за 6 човека, като в последния момент се оказа, че 2-ма от групата са възпрепятствани и няма да могат да дойдат.
Попитахме хазяина дали може да ни върне парите за хората, които отпадат и съответно няма да ползват едната стая и той каза "не, нищо не може да се направи".

В същото време, говорихме с друг хазяин (от друг град) и той каза, че няма проблем, трябвало само да пишем на airbnb и да ги уведомим, че 2-ма човека не са дошли.

Вие как мислите, какви са ни правата в този случай и какво трябва да направим?

# 232
  • срещу двата комина :)))
нищо не можете да направите, зависи от хазяина  Peace

# 233
Благодаря за бързия отговор.

Първият хазяин при когото бяхмв ни каза, че трябва да се свържем с airbnb и да ги попитаме дали могат да ни върнат парите, а втория директно каза, че нищо не можело да се направи.

Идеята е, това хазяина ли го решава и той ли е човека, който трябва да върне парите ако реши или airbnb?

# 234
Всичко зависи от правилата за канселиране и Да! хазяина решава. Сайтът е гарант!

# 235
Първо, ценообразуването е различно. Човека може да сложи фиксирана цена за апартамента без значение колко човека има вътре, 1 или 6. Второ, има различни условия за промяна и отказ, от пълно връщане на парите до никакво връщане, тези неща не стават ясни от въпроса

# 236
  • Варна
Незнам дали пиша на правилното място, но ви моля за помощ. Направих резервация през airbnb за апартамент в Сф, без предварително да пиша на Hosta. Парите за резервацията са блокирани от картата ми, но нямам потвърждение за направена резервация. Опитах се да пиша на airbnb, но никакъв отговор. Знаете ли, защо не са ми направили резервацията и в какъв срок ще ми отблокират парите? Някой сблъсквал ли се е с този проблем? И някой буквал ли е няколко пъти един и същи апартамент? И какво следва от това? Ще ми удържат ли нещо?

# 237
  • Майнатаун
Здравейте,  и аз съм нова в airbnb. Направих резервация за Милано за 06 -10.12 т.е 4 нощувки.До момента не съм имала проблем, надявам и престоя ни да е такъв. Animal Unicorn

# 238
  • малкия йеросалим
Запис да ви следя

# 239
  • малкия йеросалим
Искам да попитам картата с която се прави плащането в сайта каква трябва да бъде-дебитна или кредитна.? И дали може да е на друго иве-в смисъл да не е на ивено на наемащият?

Общи условия

Активация на акаунт