Airbnb?

• 89 688
  • 717
  •   1
Отговори
# 660
и моите суми са блокирани
от Airbnb ме препращат до банката, 2 пъти ходя
в банката да сме чакали , че не били осчетоводени още

# 661
Имам същият проблем и не знам към кого да се обърна! Банката ми казаха, че плащането е минало, а домакина не ми отговаря.

# 662
  • На морето!
Пишете на съпорт щом домакина не отговаря.

# 663
Пишете на съпорт щом домакина не отговаря.

Домакина отговори и каза, че плащане няма. Съпорта отговор не дават конкретен, което е много странно.

# 664
  • София
Пишете на съпорта и, ако говорите английски, поискайте да ви се обадят. Много по-лесно става, чатът не ми се струва адекватна опция, а и бяха написали, че отговарят там до 24 часа, а по телефона звънят до няколко минути.

Домакинът така или иначе не вижда ли плащането чак след напускане на жилището?

# 665
Пишете на съпорта и, ако говорите английски, поискайте да ви се обадят. Много по-лесно става, чатът не ми се струва адекватна опция, а и бяха написали, че отговарят там до 24 часа, а по телефона звънят до няколко минути.

Домакинът така или иначе не вижда ли плащането чак след напускане на жилището?

В момента разговарям с тях, ако има някакъв напредък ще ви информирам.

Та, разговарях с тях и ми казаха, че парите не са приети от Airbnb и до 24 часа ще ми бъдат върнати в сметката. В момента банката ги задържа.

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 19:26 от Sonyya2201

# 666
  • Пловдив
Аз също имам такъв проблем, даже 2 пъти опитах и имам два пъти взети пари, които от банката казват, че са излезли, AIRBNB не ги получават. Тъй като при мен е месечен наем и наемодателя, каза че ще изчака. Съпорта през 2 часа ми пращат, че чакат отговор от техническия им екип.
Най-лошото е че имам насрочено плащане за утре за съвсем друга резервация и там ако не минат и ми канселират резервацията ( на която имам и предплащане на 30%} . Не знам как да процедирам?!

# 667
  • София
Мен ме посъветваха да пробвам друг начин на плащане. С друга карта не стана отново, с Google pay не съм опитвала, имаше оше една опция, не помня каква.

# 668
  • Пловдив
Мен ме посъветваха да пробвам друг начин на плащане. С друга карта не стана отново, с Google pay не съм опитвала, имаше оше една опция, не помня каква.

Аз смених картата, пробвах и с Apple Pay и не става и не става, а да не говорим колко пари са ми блокирани.

# 669
А към коя банка сте? Аз уникредит.

# 670
  • София
В ОББ съм аз

# 671
  • Пловдив
Аз ОББ, а вчера втората резервация се опитах и с Револют. Резултата е същия.

Това е от съпорта тази сутрин:

„Благодарим ви, Надежда, за търпението,. Подадох сигнал за това до нашия технически екип за вас. Също така бих искал да обсъдим как работят докладите до нашия технически екип, за да знаете какво да очаквате.

Този отчет ще бъде добавен към събиране на хора, които докладват за един и същ проблем, а след това техническият екип ще работи заедно, за да проследи всички проблеми и да работи по разрешаването на проблема.

При проблеми като този може да не получите отговор от нас относно поправката, но моля, приемете уверенията ми, че екипът ни работи усърдно, за да разреши този проблем скоро.

Нашите инженери вече работят, за да го поправят, така че се надяваме, че проблемът няма да отнеме много време. За ваше уверение, че подадох сигнал, ето номера на случая: A39533700.“

Винаги искаме да чуем от нашата общност. Ако искате да ни дадете отзиви за този проблем или за изживяването си, можете да го направите на адрес:

airbnb.com/help/feedback

-----------------

# 672
Същото е и при мен. С Гугъл пей също не става, не си блокирайте повече суми.

# 673
Същото е и при мен. С Гугъл пей също не става, не си блокирайте повече суми.

Някой получи ли си парите обратно, за да знам дали пак да звъня ?

# 674
Аз не. От 22.01. ми е плащането, от банката ми казаха срок 7 работни дни за отблокиране, ако от Airbnb не ги осчетоводят

Общи условия

Активация на акаунт