Airbnb?

• 89 745
  • 717
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Здравейте, и аз се сблъсках с невъзможност за плащане на резервация, според банката няма проблем, всичко е минало, според съпорта не получават сумата ... Пробвах да сменя браузър, карта, през мобилно устройство или лаптоп - едно и също.

# 646
Да не би да има някакъв бъг в системата за плащане на Airbnb?

# 647
  • София
Възможно е, но не си признават.

# 648
Възможно е, но не си признават.

Допускам го, да.
Преди време имаше бъг с проманата на броя гости. Първо твърдяха, че няма, впоследствие,  се оказа, че има бъг. Щял да бъде отстранен" скоро". На въпроса ми кога точно е скоро, отговориха, че специалистите им работели по проблема неуморно🙂
След една седмица всичко беше наред.

# 649
  • София
Дано няма проблеми да си получа парите обратно, от банката ме увериха, че би трябвало да стане лесно, щом няма резервация не би трябвало да ги приемат, дори и да стигнат до тях, но да видим.

# 650
Дано няма проблеми да си получа парите обратно, от банката ме увериха, че би трябвало да стане лесно, щом няма резервация не би трябвало да ги приемат, дори и да стигнат до тях, но да видим.
Ако няма резервация, как е станало плащането?

# 651
  • София
Според платформата не е станало, но при банката е минало. Явно виси някъде в "пространството".

# 652
Според платформата не е станало, но при банката е минало. Явно виси някъде в "пространството".
Значи проблемът е в Airbnb.
Да си проверят системата за плащане. Има опция да се прикачва снимка в чат със съпорта. Снимайте плащането и им го изпратете.

# 653
  • София
Направих го това вече, но не виждат парите и няма как да потвърдят резервацията. Така или иначе направих друга, през Букинг, ще чакам сега да ми върнат средствата.
Но явно има проблем, аз може би направих грешка, че не погледнах тук за отзиви, за друг път ще знам Simple Smile

# 654
Стискам палци всичко да се нареди по най- добрия начин!🍀

# 655
Грейпфрут, оспорвай транзакцията.

# 656
  • София
От банката казаха, че няма нужда, аз питах изрично. Щом няма резервация, нямат основание да вземат парите и щели да ги върнат автоматично.

# 657
От банката казаха, че няма нужда, аз питах изрично. Щом няма резервация, нямат основание да вземат парите и щели да ги върнат автоматично.
Омотали са те в обяснения. Сумата е блокирана, но не е изтеглена. До 45 дни максимум се отблокира сумата.

# 658
Да, точно така е станало.

# 659
  • София
благодаря, може и да сте прави.
Казаха ми 10 дни срок, дано го спазят, ако не ще се въоръжа с търпение

Общи условия

Активация на акаунт