Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 82

• 72 718
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
За днес  плио тренировка с работен интервал 30 секунди, 5 кръга, 45 минути.

Тяна,  Hug От все сърце ти желая успех. Не се и съмнявам. Дано всичкия стрес и неприятни моменти са скоро зад гърба ти.  Hug

# 661
Момичета, аз още си чакам моя ЛКарнитин /понеже го поръчах от един сайт/, но се чудя защо е важно да се пие сутрин на гладно /за преди тренировка е ясно - 30 мин. преди нея, нали?/?
Мен ме посъветваха в нетренировъчен ден да е вечер, преди лягане на гладно  Rolling Eyes
Моля обяснете според вас каква е разликата в двата приема - дали сутрин или вечер е по-добре и защо  bouquet

Да споделя, че никога не съм била супер спортен тип, но с напредването на годините /преди имах страхотно слабо и стегнато тяло, от само себе си  Blush/ започнах да правя леки тренировки за стягане и оформяне.  Peace

# 662
Вечер е безсмислено.  А и не виждам как ще стане "на гладно " . Peace

# 663
Здравейте момичета  bouquet
Вече сме си вкъщи и е някакво малка лудница с бебочетата.Минавам само са ви кажа здрасти и да ви почерпя с торта защото приятелят ми има днес професионален празник Simple Smile
Засега не тренирам по обясними причини:)
Желая ви лека вечер bouquet

# 664
Джъст Дрийм, да са ти живи и здрави бебоците, и мъжа също! И с тренировките ще наваксаш!

Радвам се, че се обади! Ще те чакаме с отчети като свикнеш с цялата лудница!  Mr. Green  Hug

Бързо възстановяване!  bouquet

# 665
За днес интервална на веловргометъра (не успях много да я докарам да е интервална ,ама както и да е) 30мин ,после още 15 мин неинтервално 😂
Дали е добре интервалната на велоергометъра да е нещо от сорта на 1мин (или даже 30сек) на около 26км/час и после 1 мин 37км/час или е твърде слабо?Или всеки според себе си преценява?Аз не успях да я усетя като интервална тренировка тази ,примерно като на fightmaster yoga интервалните.

# 666
Здравейте момичета  bouquet
Вече сме си вкъщи и е някакво малка лудница с бебочетата.
О, милинките те, а и мама също  Heart Eyes
Да са ви живи, здрави и спокойни бебчета (поне два месеца няма да ти е лесно), но дано после започнат вечер да спинкат, за да може и ти да си почиваш  Hug Спокойно сега, първо да си влезете в ритъм, а тренировките няма да избягат. Голямо гуш от мен  Grinning

Мери, искаме и снимки, няма да ти се размине току така  Laughing Весело и щуро прекарване  Hug

Олеле, колко съм крива днес не е за разправяне. Първи ден на МЦ и всички в нас го отнесоха. Последните години работя майка (след две деца с малка разлика ) и така свикнаха всичко да се приема за даденост, че ми писна и не съм мила чинии от вчера.
Козирога на този етап работи от къщи и започва работа след 10 сутринта, поне едни чинии може да измива да му се не види и мъжката пасивност и мързел пууууууууу....
Така де, изми ги след като аз цял ден ги оставих в мивката  Mr. Green

Отчет - PiYo_Sweat

Тяна и аз съм в напрегнат период. Предстоят ни промени може би, ще си покаже до няколко месеца и ми е много притеснено. А и ми е много болно по празници особено, че никак не мога да се похваля с родители, а децата с баби и дядовци, ех  Whistling Дано при теб всичко се нареди точно както го искаш, защото го заслужаваш  Hug

Последна редакция: сб, 07 май 2016, 19:03 от ~Би~

# 667
Добавям 10 км с количката.

Би,  Hug Дръж се. И това ще мине.  Hug

# 668
  • 1st floor
Тяна, с теб сме! Hug Стискаме палци всичко да е наред! Peace

Just Dreem, честито! bouquet Живи и здрави да сте, вече сте голяма фамилия! Grinning Нормално е да е лудница в началото, но после ще свикнете.

Джери, аз тайно се промъкнах и в другите ти албуми. Blush Обожавам да разглеждам снимки, а твоите наистина са вдъхновяващи! Дано успея да посетя и половината от местата, където си била. Grinning За вчера се отчитам без тренировка, защото цял ден обикаляхме ждрелата на Ябланица и Ерма. Голяма красота! Heart Eyes Днес ще тренирам чак довечера след работа, защото чувствам, че нямам сили, а и зъб ме мъчи цяла нощ. Един мъдрец ми избива от седем години и от време на време напомня за себе си. Ако и в понеделник ме боли, ще мина през зъболекарката да видя дали пък не е някой съседен зъб с проблем. Но все се надявам да е въпросния мъдрец и да спре до тогава...
Хубав ден от мен! bouquet

# 669
  • София
Ейнджъл, мисла че с този велоергометър само си губиш времето. Прави което и да е клипче в Ютуб, по-добре, отколкото велото. Това е мое мнение де.
Джъсти, честито мила!!! Да са ти живи и здрави дечицата! Да папкат и да спинкат  Hug  Не помня, сподели ли ни момиченца ли са, момченца ли? Heart Eyes
Джери, повече от красота! Прекрасна, прекрасна България! Heart Eyes
Тянка, силни прегръдки и кураж  Hug ще мине, всичко минава  Hug

# 670
Джъст Дрийм, честито! Да са ти живи и здрави, много щастие за всички. То с едно е лудница, пък представям си с две. Но пък е хубава лудница, много светъл и зареждащ период е майчинството.
Тяна, Би, да се нареждат при вас нещата Hug
Аз си карам по план БР - вчера БР2, днес Кардио 1, плюс един час пилатес, добре ми дойде. Тръгвам си пак три пъти седмично със старата компания. Вчера храненето беше добре - цял ден яйца, агнешко и зелена салата, днес нещо се подлъгах по едни фурми.... Няма скоро да докарам вид, който да харесам, ако продължавам така.

# 671
Джъст Дрийм, честитоооо  Heart Eyes Hug
Това е прекрасна новина!
Всички да сте много щастливи, обичащи се и спокойни.

Нищо не отчитам днес - ударила съм го на мързел с книжка  Mr. Green

# 672
И понеже вече започнах да ви следя, да ви питам /дано не ви раздразня, знам, че има линкове на първа страница, прочетох я и тях също/, но има ли смисъл да правя:

*2-3 дена седмично кардио по 7-8 км. това следя, не следя скорост, време - имам кростренажор вкъщи
*през другите дни 50-60 клякания за дупе и задна част на бедрата

Какво друго да включа за цялостно оформяне и стягане основно дупе, бедра, корем? Моля за линкове, клипчета, съвети относно време, повторениея и т.н.

Хапвам доста често през деня, но основно салатки, месо, здравословни неща. Избягвам бързи захари, мазни храни и т.н. Сутрин основно овесени ядки, вечер голяма салата, чакам си Ацетил Л-Карнитина и го почвам и него, но при положение, че почти всеки ден правя по нещо дребно и малко като тренировка /пишете, че от такива няма смисъл - защо???  Rolling Eyes/, кога да го пия?

Благодаря предварително и извинявайте, ако въпросите са ми тъпи.  bouquet

*имам и 3-кг. гирички, много са удобни, но мъжът ми ги е затрил някъде  newsm78 , освен да включа и тях към тренировките

# 673
just_dream , и от мен честито  Hug да са живи и здрави  Heart Eyes
Виви ,и аз така мисля.Наумила съм си да включвам повече кардио с тежести (май имаше определено име този вид кардио ,ама не помня).
За днес ,сутринта последните два рунда на първия ден на 21 дей фикс.Много ги бавих  Embarassed,но правих йога вместо тези тренировки,много трудни ми идват,но съм решила да пробвам,пък каквото стане.
Сега тъкмо започвам нова тренировка ,ще е или втория ден на 21 дей фикс или някои упражнения на Кайла И... нещо си  Mr. Green дръпнах си книжката и ,не знам ще има ли резултати и се чудя кое е по-добре да почвам - 21 дей фикс или тези на Кайла. Нещо съм скептична за тези на Кайла ,имам чувството ,че се вдига много шум за нищо,дето се вика.
Че и днеска диетата развалих, държа да споделя,за да се почувствам още по-гузно Grinning не купувам вече джънк фууд ,но ходим ли на гости някъде или по празници...просто не мога да се сдържа

# 674
Защо си скептична за Кайла специално?
Аз съм правила ББТГ1 и си дава много хубави резултати, ако се прави на макс.

Общи условия

Активация на акаунт