Ин Витро при д-р Лилия Димитрова

• 105 431
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • Пазарджик
phoenix_fire много съжалявам.Разбирам те напълно, аз преживях същото преди 2 години. Не се отчайвай.Поплачи си и събери сили за нов опит. И както съм казвала и преди от мята си гледан точка и след всичко преживяно- има и по лоши неща.
Направи обременяване с глюкоза и виж дали няма да излезе от там нещо. Аз бях също с лоши Я. , три месеца преди ин витрото пих Инофолик.Не знам дали имал някакво действие но след това извадихме доста по добри.
Моята стимулация беше с Мерионал и то мускулно и в доста големи дози та успях да направя 15 фоликула и да извадим 9 Я.

# 211
phoenix_fire много съжалявам.Разбирам те напълно, аз преживях същото преди 2 години. Не се отчайвай.Поплачи си и събери сили за нов опит. И както съм казвала и преди от мята си гледан точка и след всичко преживяно- има и по лоши неща.
Направи обременяване с глюкоза и виж дали няма да излезе от там нещо. Аз бях също с лоши Я. , три месеца преди ин витрото пих Инофолик.Не знам дали имал някакво действие но след това извадихме доста по добри.
Моята стимулация беше с Мерионал и то мускулно и в доста големи дози та успях да направя 15 фоликула и да извадим 9 Я.

много ти благодаря за милите думи, Пипи. Сега съм си дала малко време, за да позволя на емоциите да отшумят преди да вземем някакво разумно решение. Ясно е, че ще има втори опит, просто сега ми е необходима малко почивка.

Тест за обременяване с глукоза със сигурност предстои. Иначе аз пия Инофолик от доста време, включително и докато бебеправихме вкъщи. Долкото разбрах обаче, Инофолика може да спомогне за овулация и не гарантира качеството на яйцеклетките. Сега ще трябва да се разровя и да видя какво можем да направим по този въпрос.

Моята стимулация беще с 112.5 гонал и 75 мерионал мускулно. Започнахме само с Гонал, обаче при него положението беше трагично. Чак след като включихме Мерионал започнаха да растат фоликулите. Явно една по-сериозна стимулация ще е опция за следващия път.

# 212

Относно д-р Гергана Ингилизова, аз направих мое собствено проучване (до колкото ми стигат силите) и установих, че нейният опит е достатъчно дълъг, за да мога да й се доверя. Също така имам лични впечатления от нея, защото имах възможността и лично да обсъдя вариантите и рисковете с нея за моя конкретен случай, освен постоянната информация, която обменяхме чрез д-р Димитрова (като посредник).

Имам база за сравнение с друга клиника, където биолозите се обаждаха от скрит номер, изрецитираха за половин минута това, което имаха да кажат и аз нямах никакъв шанс, нито да питам нещо, нито да обсъдя нещо с тях - там нямаше никаква обратна връзка.

Аз лично съм доволна и дори я наричам д-р Гергана Simple Smile и според мен тя е отдадена на своята работа.

С право phoenix_fire реагира по този начин, защото наистина имаме нужда от конструктивни и реални коментари, а не от различни форми на провокация. Знаеш какво изпитание за психиката и здравето е всичко това, през което преминаваме. Оставам си с най-добри чувства и все така високо мнение за теб, заради това което си постигнала.

ПП Имате ли инфо за взаимодействие на лекарствата Л-тироксин и Естрофем. От утре започвам Естрофема в 8:00 часа, но и Л-тироксина трябва да вземам и по моя преценка ще ги взема с 1н час разлика. Забравих да питам, а и в листовката нищо не пише.

Последна редакция: ср, 11 май 2016, 10:57 от Tatti

# 213
Цитат
ПП Имате ли инфо за взаимодействие на лекарствата Л-тироксин и Естрофем. От утре започвам Естрофема в 8:00 часа, но и Л-тироксина трябва да вземам и по моя преценка ще ги взема с 1н час разлика. Забравих да питам, а и в листовката нищо не пише.
Здравей, Magdalena1978
аз също вземам Л- тироксин и Естрофем, и Утрогестан (вагинално). Лично аз знам и от ендокринолога д-р Начев, че е добре като се взема дозата Л- тироксин да няма смесване с други лекарства, и дори да не се консумира нищо до половин час след приема на лекарството. Лично аз правя така : сутрин със ставането от леглото изпивам на гладно Л- тироксина, и поставям вагиналните глобули Утрогестан, и след 2ч. си вземам дозата Естрофем и фолиевата киселина, която пия. Simple Smile

# 214
Fortuna_85, благодаря ти! Сякаш твоята схема е по-добрата - винаги Л-тироксина да е първи.

# 215
  • Sofia
Моля, придържайте се към темата.

# 216
Момичета здравейте, не писах дълго , тъй като ме бяха блокирали от сайта , че пиша на латиница , ами не знаех и са си прави хората. Да кажа най-добрата новина до сега в моя вивот а именно на 9 ден след трансфера си направих уринарен тест- беше положителен(зарадвах се , разплаках се но ме беше страх да не се провали нещо и не споделих на никой) , на 12 ден пуснах кръвен тест и  резултат 288, вчера повторих 740 , момичета плача от радост и все още докато не го видя с очите си ме е малко страх и се моля всичко да върви все така добре.  Все едно съм в сбъднат сън.
Бимба радвам се за теб , а Фортуна на теб за утре стискам палци да ни последваш с хубавите новини  Praynig, на всички момичета с все още не сбъдната мечта им пожелавам кураж и да вярват че нещата се случат и аз от 2 опита - 12 яйцеклетки- само 1 еиднствена оплодена и то с ИКСИ , само това ембрионче  стигна трети ден, направи ми доки трнансфер и ето ме сега с две чертички. Имайте вяра момичета, при всички нещата ще се получат. Искам да кажа и за Гергана Ингилизова, че е много добър професионалист с голям опит, и точно тя ми вдъхна куража и силите да повярвам че моето ембрионче ще стигне до трансфер.

Praynig Успех на всички

# 217
Браво ,Siana84, най-накрая добра новина в тази тема! Желая ти всичко да върви нормално и безпроблемно и скоро да гушнеш своето бебче!  Много се радвам за теб!  Simple Smile

# 218
  • София
Здравейте, момичета!  bouquet

Siana84, чудесна новина! Как ме зарадва самооо...! Да се радваш на лека и нормална бременност ти пожелавам! Simple Smile

Magdalena1978, много те мислих, да знаеш.. Simple Smile Шампион излезе твоето ембрионче, нищо, че малко те поизправи на нокти.. Сега спокойствие, почивка, любов и съвсем скоро - успешен трансфер и 2 усмихнати чертички!

Fortuna_85, чакам с нетърпение утрешния ден! ..И стискам палци за хубави новини!

phoenix_fire, прегръщам те (макар и виртуално)! Вярвай, няма нощ, лишена от зора!

п.с. Вчера бях на преглед, останал е само един неспукан фоликул и д-р Димитрова прецени, че няма смисъл да минавам на хапчета. Освен, че съм с намален резерв, се оказа, че сме и с мъжки фактор за разкош!Нужно ми е становище от уролог за ЦАР, но бих желала да направим и консултация.. Препоръки? Диагнозата на 2 спермограми в различни лаборатории е Олигоастенозооспермия.

# 219
Siana84, поздравления за прекрасната новина, с която наистина зарадва всички ни. Олекна ми да прочета, че си бременна Simple Smile, мислех си за теб и съм много щастлива да разбера, че чудото най- после се е случило. Сега се моля само да провлачиш крак, и всички чакащи новини като мен да те последваме.  Praynig
Lombardi, и тебе те мисля!  Какъв е този твой късмет само не знам ... Ще се моля нещата да се наредят и съвсем скоро да ни споделиш по- добри новини.  Hug
В момента съм едно огромно кълбо от нерви, умирам от страх за резултата утре ... Голямо шубе ме тресе, хич не е характерно за мен. Днес за малко да се блъсна с колата от объркана ми глава в момента  Joy, и все пак се разминах на косъм.
Прегръщам всички ви, поздрави от мен !

Последна редакция: ср, 11 май 2016, 20:17 от Fortuna_85

# 220
  • Пазарджик
Siana84 Честито ми много се радвам за теб. Айде да повлечеш крак и ние след теб да се похвалим. Лека и безпроблемна  Hug Hug Hug

Fortuna_85 мисля те и теб да знаеш. Стискам ти силно палци за утре  Praynig

Magdalena1978 успешен ЗЕТ на теб.

# 221
Нужно ми е становище от уролог за ЦАР, но бих желала да направим и консултация.. Препоръки? Диагнозата на 2 спермограми в различни лаборатории е Олигоастенозооспермия.

Здрасти,
колкото и да разпитвате за "мъжки" доктор, в средите ще изпъква все по-често едно име. Д-р Милен Кацаров. Това е човекът, който е най-добре да прегледа нещата.
http://www.drmilenkatzarov.com/

Поздрави и Успех!

Последна редакция: чт, 12 май 2016, 11:34 от Vokil

# 222
Чесрито , Сиана! Чудесна новина:)!!
Фортуна, утре късме от мен! С нетърпние ще чакаме да пишеш.
Успех на  всички други момичета:)

# 223
  • София
Благодаря ти, Vokil!

# 224
pipilota_85 , roha28,
от сърце ви благодаря, момичета за милите думи ! И аз се надявам утре да има с какво да зарадвам не само мен и половинката, но и вас. Simple Smile
Стискайте ми палци, имам нужда ! Поздрави и късмет на всички от мен !

Общи условия

Активация на акаунт