Ин Витро при д-р Лилия Димитрова

• 105 506
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
платих 1000 лева  за капаро ,и лекарства около 1600 лева .и лаборатория и друг около 400лева , вчера аз иман пункция .14 фоликел извадих но мъжът ми има проблем са микробиология сперма бактерии  Enterococus faecali ,докторът предлага икси  за всички но аз чувах сестра каза имах случай такава  резултат неуспешно. но рискуваме. newsm17 по време на трансфер аз още нямам представа колко струва.

penkajoy, успех и не се предавайте! Сподели как се развиват нещата, когато имате някаква информация. Дано да се преборите с проблемите и да имате положителен резултат, от сърце ви го желая.

# 256
Прегледите отделно ли се заплащат и хормоните, пенкаджой? А направиха ли икси?
да.всичко, ще чувам от доктора след обяд какво станаха ,ако има
 оплодение.

# 257
Здравейте, скъпи момичета,
темата позатихна малко и затова искам да проверя как сте. Какво се случва при вас, има ли новини?

# 258

за мен всичко върви добре, имам 8 добри качество на ембрионите дори ние се сблъска с проблем с моя съпруг микробиология. Все още се чака за 5-ти ден.

# 259
  • Пазарджик
penkajoy успех мила Hug

Аз чакам цикъл тези дни и стартираме ЗЕТ.

Magdalena1978 ви е до къде стигнахте?

# 260
  • София
Мен все ме отлагат, този месец хормоните бяха перфектни, микробиологиите - чисти, но излезе проблем в цитонамазката и на колпскопа се видяха проблеми. Пратиха ме на биопсия и там нещата не са толкова зле - дисплазия I степен и тайно се надявам да ми позволят да започнем, пък като приключи всичко да ме обгарят. Иначе ще ме горят и ще остана за наесен Sad От началото на годината съм се настроила да започнем и все не мога - задържани фоликули, смяна на клиника висок прогестерон, сега и това... вече започвам да падам малко духом.
Надявам се при вас всичко да е ок, прекрасни ембриони и леки бременности за всички!

# 261
Magdalena1978 ви е до къде стигнахте?

Утре пътуваме до София и в четвъртък е денят на трансфера.

penkajoy, много е хубаво, че имате 8 ембриончета! Simple Smile

kate_hecate, понякога се случва така, че е по-добре да се изчака, отколкото да се прави предварително обречен опит. Аз оперирах щитовидна жлеза и после чаках месеци, но рано или късно нещата влизат в релси. Важното е ние да сме здрави на първо място, за да можем да износим едни здрави бебета - иначе как ще стане работата Simple Smile Така че не се отчайвай, всяка една стъпка е всъщност крачка напред.

# 262
 penkajoy, браво на вас! Дано така добре да продължат да се развиват малките юначета.
kate_hecate, много добре те разбирам. Ние трябваше да започнем ноември, но поради стечение на обстоятелствата процедурата остана чак за май месец. Наистина е по-добре да се решат проблемите и да си увеличите шансовете за успех, отколкото нещо да ви прецака опита.
Аз довършвам почивката след неуспешното ин витро и при връщане в София започвам диета богата на белтъчини и с минимални въглехидрати за подобряване на качеството на яйцеклетките. Смятам да започна тренировки отново - покрай първото ин витро съвсем ги спрях. И хранителните добавки ще проуча по-обстойно, важно е каквото зависи от мен да направя. Останалото ще стане ясно при следващия опит.

# 263
а това е истинска изненада за мен , аз съм почти 39. помням как трудно беше за първото дете.

# 264
Аз се включвам с лоши новини. Горкичкото се размрази, но не стигна до бластоцист. Така че Юли месец отново съм на линия.

# 265
Аз се включвам с лоши новини. Горкичкото се размрази, но не стигна до бластоцист. Така че Юли месец отново съм на линия.
Магдалена, само едничко ли беше? Съжалявам и стискам палци за юни месец!

# 266
Да, roha28, само едничко беше годно за замразяване, защото прогестеронът ми се повиши и нямаше как да направим свеж трансфер. Голямо треперене му треперих. Не зная дали втори път пак бих си причинила такъв стрес, ако е само едничко.

# 267
  • Пазарджик
Magdalena1978 много съжалявам, айде дано за нас юни да е добър месец.

Аз днес бях на преглед и всичко е наред и стартираме ЗЕТ, от утре естрофем 3x1 и на 1.06 съм пак на контролен. Дано само снежинките ми да са добре и да се размразят. Praynig  Уж съм с опит вече а ми е по притеснено от друг път. ooooh!

# 268
Магдалена, вчера и днес си мислех какво става с теб, много съжалявам  Hug
Дано юли да е твоят месец Praynig

# 269
Magdalena1978 много съжалявам, айде дано за нас юни да е добър месец.

Аз днес бях на преглед и всичко е наред и стартираме ЗЕТ, от утре естрофем 3x1 и на 1.06 съм пак на контролен. Дано само снежинките ми да са добре и да се размразят. Praynig  Уж съм с опит вече а ми е по притеснено от друг път. ooooh!

И аз бях днес при др Димитрова. Ти към колко беше, Пипи? Имаше едно момиче, с мъжа си след мен. Аз бях към 17 и 30 там

Общи условия

Активация на акаунт