Ин Витро при д-р Лилия Димитрова

• 105 519
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Не знам, преди спукването ме болеше, не чак нетърпимо, даже беше по-скоро тъпа болка, в определени положения, но след спукването беше ужасно силна болката, като ме приеха във Вита тогава, докато ме подготвят за операция, вече виех, охках и пъшках, а принципно гък не казвам от болка. Д-р Попов буквално ми спаси живота тогава и се радвах на доста бързо възстановяване. Освен това развенча мита, че са ми оставили лявата тръба в Майчин дом, което се оказа една голяма лъжлива епикриза. Винаги ще съм му благодарна.
Пема, отиди и днес на лекар, когато чувстваш дискомфорт, не се оставяй на случайността. Аз д-р Димитрова и със съвсем по-малки болки съм ходила да ме преглежда. Страх лозе пази, след всичко, което ми се е случвало - прегледи, когато и колкото и при когото трябва. Здравето е най-важно!

# 301
Здравейте, момичета,
 на 34 години съм и от 5 години се опитвам да забременея и не се получава.
 Преди около една година  и половина  с мъжа ми  решихме да се обърнем  за помощ към ин витро клиника.Оказа се , че аз имам поликистозни яйчници  и че нямам овулация. Спермограмата на мъжа ми е  наред- концентрация  28 милиона   и подвижни сперматозоиди над  50%. Изследваха ми и проходимостта на тръбите  и се оказа, че и там няма проблем. Резултатете  от хормоните ми са- ЛХ- 8, 2  ФСХ-3,6,  Естрадиол- 128. Лекарката ми изписа  Клостилбегит с доза 2 пъти по една таблетка  за  5 дни. През януари и  март правихме  две инсеминации и  нищо не стана.
 Всичко това ме изнервя и депресира още повече.
 Попаднах на една статия  на д-р Димитрова  в puls.bg за поликистозните яйчници" Поликистозните яйчници-чест ендокринен проблем при безплодие при жената" и ми се стори, че това е лекарят, който може да ми помогне.
Момичета, дайте ми съвет правилна ли съм се ориентирала.

# 302
Здравейте, момичета,
 на 34 години съм и от 5 години се опитвам да забременея и не се получава.
 Преди около една година  и половина  с мъжа ми  решихме да се обърнем  за помощ към ин витро клиника.Оказа се , че аз имам поликистозни яйчници  и че нямам овулация. Спермограмата на мъжа ми е  наред- концентрация  28 милиона   и подвижни сперматозоиди над  50%. Изследваха ми и проходимостта на тръбите  и се оказа, че и там няма проблем. Резултатете  от хормоните ми са- ЛХ- 8, 2  ФСХ-3,6,  Естрадиол- 128. Лекарката ми изписа  Клостилбегит с доза 2 пъти по една таблетка  за  5 дни. През януари и  март правихме  две инсеминации и  нищо не стана.
 Всичко това ме изнервя и депресира още повече.
 Попаднах на една статия  на д-р Димитрова  в puls.bg за поликистозните яйчници" Поликистозните яйчници-чест ендокринен проблем при безплодие при жената" и ми се стори, че това е лекарят, който може да ми помогне.
Момичета, дайте ми съвет правилна ли съм се ориентирала.

Запази си час при Др Димитрова и ще разбереш дали е твоя лекар. Аз съм много доволна и благодарение на нея чакам бебче след два месеца. Много момичета забременяха при нея с най- различни диагнози. Успех!

# 303
  • При вещиците
Magdalena1978, искрено ти благодаря за всички насоки и съвети.  Hug Само за полово- предаваните болести съм на 100% сигурна, че всичко е ок и отрицателно, защото ги бях пуснала преди време в Геника. Това за новата цветна снимка малко ме плаши ..., защото споменът от тази манипулация ми е в "топ" класацията на гадни преживявания. Но независимо от това ще си обърна внимание и там, щом това би помогнало- на всичко съм готова. Според д-р Димитрова проблемът е или генетичен или някой от 6- те маркера на тромбофилията е кофти (мисля сега да си пусна целият пакет пак в Геника).
П.С: Магдалена, тъкмо се разрових за "мръсната гад"- хидросалпингс. #Cussing out Съвсем ясно си припомних как в "Надежда", без да ми казват точното наименование на тая гад ... ми обясниха метафорично, че дясната ми тръба е нещо като запушен сифон/мивка. Събира, събира и после бълва гадости в тръбата като я запушва и прави безполезна. Но никой досега не ми бе разяснил, че това може да отиде и вътре в матката, и да пречи на средата там, и съответно да възпрепятства бъдещо имплантиране и развитие на ембриони. Ужассс ..., просто не знам какво да кажа. "Купонът" няма край, тъкмо си мисля, че не пропускам нещо ... и изненада !  Cry
Отново ти благодаря, Магдалена за съветите ! Ще проверя всичко- едно по едно.
roha28, благодаря от сърце за подкрепата и куража ! Думите ти ме изпълват с вяра, че следващият път нещата ще се случат !  Hug
  На всички чакащи ... пожелавам от сърце успешен финал, вярвайте и се борете за своето щастие !!!
Продължавам да недоумявам как има още лекари, които правят инвитро при наличие на хидросалпингс или кофти нагънати тръби. След като и на мен ми беше направена такава немърливост, веднага напуснах великия док. Пак ще повторя, че ако наистина нямате актуална ЦС за състоянието на тръбите...бягайте!
А иначе за проблеми с инсулиновата резистентност трябва силна и премерена стимулация за качествени Я. Много е тънка границата. Пак от опот говоря.

# 304
Здравей, Lili_mili !
Ще се радвам да споделиш опит с мен- и относно хидросалпингса, и особено по отношение на ИР и въпроса с качествените яйцеклетки. Ще ти бъда признателна. (може и на лични)  Peace

# 305
  • София
Може и да не е на лични Simple Smile и аз ви следя, макар че съм в друга клиника. Проблема с ИР и качеството на Я е при мен.

# 306
  • Пазарджик
Ехооо момичета как сте? Има ли някой в процедура или чакащ резултат?
Аз съм в процес на ЗЕТ и направо нервите ми са пред скъсване.

# 307
Пипилота, аз съм в почивка и следващият месец ще започнем 2-ри опит.
Стискам палци за ЗЕТ. Д-р Димитрова има много висока успеваемост при ЗЕТ - обсъждали сме с нея подготовката. Пожелавам ти и хубави ембриончета за трансфер Simple Smile

# 308
Здравейте,
аз също съм за ЗЕТ след неуспешно инвитро с биохимична бременност.. би следвало да ми дойде около 20,06 и ако всичко е наред  да правим ЗЕТ около 07,07...само дано нещо не се объркат датите и не ми дойде по-рано, т.к. разбрах, че Д-р Димитрова е в отпуск 02,07-07,07.
Вие за кога сте планувани? Какъв е периода обикновено след 1ви ден на цикъл за ЗЕТ? Ще съм благодарна, ако някой има опит да сподели, нужна ли е някаква подготовка?
Благодаря предварително и успех на всички!

# 309
Pipilota, стискам палци за Успешен ЗЕТ! стискам палци и на всички останали, които вече са стартилрали или им предстои процедура!

# 310
Здравейте и аз имам час за първи преглед на 28.06.при д-р Димитрова..С ФСХ 17.00 и АМХ 0.56...незнам дали ще имам успех,но трябва да пробвам...успех на всички.

# 311
  • Пазарджик
Моят ЗЕТ е за утре по обяд така че стискайте палци да ми се размразят снежинките.

LITTLE_E На мен трансфера ми се пада на 16 ден от МЦ но мисля че при всеки е различно в зависимост от нарастването на лигавицата.Иначе подготовката е от 3-ти ден Естрофем 3Х1 , след това на мен от понеделник ми включи и утрогестан 3Х2. Ако нещо др те интересува питай.

# 312
Pipilota, стискаме палци за утре!
Пускат ли се отново някакви изследвания след като ти дойде цикъла и после през ден, както при стимулация, също ходиш ли отново за проследяване на ехограф през ден?

# 313
  • Пазарджик
Не не се пуска нищо освен микробиология, и са общо 3 прегледа.

# 314
Здравейте и от мен, момичета !
Пипи, LITTLE_E стискам ви силно палци за успешен ЗЕТ, дано всичко се развие както го искате.
Магдалена, теб също те мисля, и ти пожелавам успешен старт следващият месец. От сърце се моля да се получат нещата при теб.
Аз реших да почина до към края на лятото, и после ще му мисля. Засега ще си направя някои изследвания, и после ще преценя какво ще следва.
Желая късмет и успех на всяка една от вас- пожелавам ви слънчево и незабравимо лято !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт