Ин Витро при д-р Лилия Димитрова

• 104 876
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Здрaвейте момичетa!Имa ли някой , с успех от инвитро при д-р Димитровa нa възрaст нaд 40 години?

Аз съм на 40 с успешно завършила бременост:)) в темата от виена инвитро имаше момиче над 40 мисля:))

# 511
Момичета, днес видяхме плодното сакче!  Благодаря Ви за позитивните пожелания! Имам въпрос относно проследяването.. Вие при д-р Димитрова ли се проследявате или някъде другаде? Бихте препоръчали някой, от който сте доволни?
Мога да ти препоръчам с две ръце д-р Хасан в Софиямед, изключителен специалист и човек.

# 512
Момичета, днес видяхме плодното сакче!  Благодаря Ви за позитивните пожелания! Имам въпрос относно проследяването.. Вие при д-р Димитрова ли се проследявате или някъде другаде? Бихте препоръчали някой, от който сте доволни?
Мога да ти препоръчам с две ръце д-р Хасан в Софиямед, изключителен специалист и човек.
Д-р Димитрова бих ти препоръчала да те следи.Тя следи дъщеря ми цялата бременност, първа видя и сина ми. Бях се записала на женска консултация на друго място само заради болничните. Иначе бих препоръчала и д-р Виктория Благоева в МЦ " Св.Пантелемон".

# 513
Здравейте, момичета !
Забелязвам, че през последните дни имаше раздвижване в темата, но другото, което все повече ми прави впечатление е триенето на някои коментари ... Чудя се дали е тенденциозно, или се налага цензура !? Не е ли тази тема именно за обмяна на информация- открита, а не избирателна ?

# 514
Fortuna_85, уж следя темата, не изобщо не ми е направило впечатление, че се трие. Кое липсва?

Аз мразя цензурата.

# 515
 И аз мисля,че всеки има право на мнение и допълнителна обмяна на информация.Дано не се окаже,че е избирателна!

# 516
Имаше негативно мнение за ембриоложката на Вита, което бе изтрито. Не знам кой трие...

Мисля, че е редно да могат да се споделят и положителни и негативни мнения. Триенето на негативни мнения не помага по никакъв начин на хората, дори напротив...Те трябва да знаят лошите неща, което евентуално могат да очакват от една клиника.  

Друг е въпросът, че когато имаме неуспешен опит, емоциите ни са прекалено силни и опустошителни и съществува риск от преекспониране, дори самозаблуждаване...Това не го казвам конкретно за споделения опит на момичето, а от мой личен опит...

Сега след като е минала една година виждам всичко много по-обективно - и злоупотребите и безумията на лекаря и мога с чиста съвест да кажа - да този човек рискува здравето и живота ми, нарушавайки всякакви и законови и морални норми. Става въпрос за д-р Еврев от Тина Киркова.  

Но от друга страна виждам и собствените си мухи, които съм имала в главата във връзка с това да не ми се маха тръбата и истерията, в която бях изпаднала...

Последна редакция: нд, 23 окт 2016, 11:17 от Пема

# 517
Focus_S ,здравей и от мен!Ако те успокои това,ще ти кажа,че и аз съм една от недоволните и измамените в клиника Вита!Не сме доволни с моят мъж най-вечв от ембриоложката и начина и на работа и в частност и с някой действия и думи на д-р Димитрова.Много жени ми писаха за подобни случаи и при тях,дори някой не са си и заплатили,други ме нарекоха изкукала,но така е!Хвалим този,когото ние помогнал,макар че аз искам просто да съм полезна поне на едно момиче да не мине по моят път!Целта ми с поста,който написах преди дни не е била оплюване,а само да се види и другата гледна точка!Надявам се при вас вече всичко да е наред и да има резултат!При кой д-р сте вече и какво Вие мнението?

# 518
Пема,благодаря ти за искренността!Аз съм момичето,което написа поста и даже приложих и доказателства за думите си!За жалост,много жени и момичета ми писаха след поста.На някой са и казвани същите думи като на нас(сякаш са заучени фрази).Аз съм в този форум,не за да оплюя някой д-р или клиника,а ако мога да бъда полезна!Черпя информация като всички вас и искам да споделям и хубаво и лошо тук!Знам,че всички преживяваме трудни дни и всяка една разбира другата,защото макар с различни диагнози,минаваме по един и същи път!Аз лично нещата няма да оставя така и обещавам,че ще пиша и за резултата!Мисля,че е време да има наказани за подигравката с човешката съдба и голямата борба да имаме рожбичка!Всеки може да ни съчуства,но само преминал през този път,може истински да те разбере!

# 519
  • София
Bimbaaa,за да отговоря на написаното от теб ще започна,че аз вече смених клиниката.С д-р Димитрова винаги съм била откровена .Знам,че не всеки опит е положителен,но за да напиша поста имам основателни причини,за да се съмнявам,че с мен и моята яйцеклетка се злоупотреби!Не се притеснявам от подробности,но за мен вече няма смисъл.Всеки знае по какъв труден и мъчителен път изминава,за да има детенце.Уважавам всяко мнение и се радвам за всеки положителен резултат.Аз знам,че яйцеклетката ми беше унищожена преди да сложа подписа си за съгласие,знам че ембриоложката е допуснала фатална грешка относно морфологията на моят мъж,която след това бе доказана от други клиники с еднакви резултати.За жалост от такива ембриоложки и сестри като във Вита се наложи много да четем,но при мен нямаше сперматозоид в показаната ми перфектна яйцеклетка!И за да ви оборя и докажа,че думите ми не са лъжа,ще ви кажа само едно!За жалост темата ми е много болна,но аз в момента се възстановявам от извънматочна бременност,която стана от ляв яйчник с премахната тръба,изсмукан от дясна тръба и станала бременност по естествен път!И как по думите и резултатите на ембриоложката с най-ниска морфология и некачествена айцеклетка,аз бях бременна по начин случващ се от 1000 жени на една?!?Радвам се за всеки резултат,защото знам болката и усилията какво ми костват на мен и на всички мои близки,но моля Ви неумаловажавайте болката на другите!Повярвайте напълно нормален човек съм и все още не съм изкукала!А на всички желая по едно здраво бебче,независимо при кой доктор и ембриолог е!Надявам се цитата да не бъде изтрит,както е изтрит коментара на още жени ,които също са пострадали от въпросната ембриоложка и ....

Нямате изтрити постове. Щях да ви цитирам всичките мнения, но мисля намерих спорния. Там си е.

# 520
Здравей, Гера! В крайна сметка темата е за споделяне. Преживяла си - споделила си, не виждам нищо лошо. Дали защото има някаква редакция обаче не разбирам почти нищо от това което си разказала. Писала си, че първото ти ИКСИ е било там, но не се разбира каква е тази яйцеклетка която не е била оплодена и после унищожена. Колко яйцеклетки извадихте и колко бяха оплодени. След като се оплоди една яйцеклетка вече не е яйцеклетка...Колко ембриона трансферирахте и колко останаха за замразяване?  Малко съм объркана от разказа ти...

# 521
Errica,бяха 4-ри фоликула тръгнали,за съжаление се развиха само два.Извадиха една яйцеклетка,според ебриолижката беше перфектната яйцеклетка.Аз знам,че с една е много трудно,но не и невъзможно!Проблема не беше в броя,а грешката идва от там ,че ембриоложката дава грешен резултат на морфологията по Крюгер и от там вместо да направи ин-витро,решава да е ИКСИ.При нас изгасна и тока за 30 мин.,но ни увериха че имат нужната апаратура,за да задържат сперматозоидите.После се оказа,че само за яйцеклетките имат апаратура при такава ситуация.Не ти дават гаранция за сперматозоидите.Е извинявам се ние тогава какво правим?!?Всеки знае,че материала на мъжа не може да стои дълго време!Незнам дали бях достатъчно ясна и изчерпателна.Винаги ще отговарям и ще обяснявам.Това за мен не е проблем!Извинявам се,ако повечето не са ме разбрали!

# 522
AnMary ,извинявам се,но наистина не го видях и си помислих,че е изтрит!

# 523
Благодаря ти, сега разбрах! Не е настъпило оплождане и не е имало трансфер след това! Съжалявам много.

# 524
Errica ,проблема не ние,че не се оплодила,защото ние бахме подготвени и за това.Проблема е многото разминаващи се версии за нашият случай!И ако бяха доказали и др.клиники резултатите на моето момче,щяхме да приемем факта,че просто не се е случило и точка.Но когато всичко ,за което се хванехме противоречеше с нормалните правила,разбрахме че за жалост се е злоупотребило и с нас!Постоянното сменяне на версията,мисля че всеки би се усъмнил.А да неговорим,че документите,които касаят мен,излиза някаква си сестра,която незнам кой и е дал правомощие-Да държи тон на моят мъж и да казва,че било вътрешна информация!А не е вътреш а информация това,че преди ин-витрото си заплатих 1000лв. И след това дори и при съмненията си заплатихме още 1600лв.Като информацията ни беше за 2200лв,а не за 2600лв.Куп основания да смятаме,че нещо се е объркало. Ние знаем,чв няма да ни кажат- Ми ние объркахме нещата!Но поне да не се опитваха да ни изкарват невежи и виновни,че чак и високомерно да се държат!!!Повярвайте ми в историята ми има много истини,непожелавам на никой да стигне до моите резултати и изводи!Но аз съм оптимист и знам,че всичко скоро ще приключи с щастлив край за нас!Успех желая на вас!Нека имаме повече радости и по-малко тревоги!

Общи условия

Активация на акаунт