Ин Витро при д-р Лилия Димитрова

• 104 880
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, момичета!
Успех на бъдещите мами и кураж на такива като мен. Бих искала да попитам коя от двете ембриоложки е по-опитна според вас, както и имате ли мнение относно тинктури womanixin и manmax?

# 496
Здравейте момичета.Нова съм тук,но не и нова със същия проблем.Честито на бъдещите мами и успех на чакащите,като мен.Искам да ви попитам във Вита при д-р Димитрова показват ли ви ембрионите преди трансфер.Благодаря предварително

# 497
Да, на мен ми ги показаха на снимка. Д-р Димитрова ми обясни кое е добре, какво му е добре. Казаха, че ги пазят, т.е. нямам копие. Но аз бях съсредоточена в трансфера и без това.

# 498
Благодаря magdalena 1978.На мен за съжаление нито ми ги показаха нито ми обясниха,кое е добре и кое не,въпреки въпросите ми.И имам сериозни съмнения,че са ми трасферирани ембриони.Дано не съм права.Ако има някой с подобни преживявания моля нека сподели.

# 499
Голди, ти гледа ли ехографа?
Аз вече имам развит навик да гледам монитора на ехографа на равно с лекаря - независимо дали е преглед, трансфер и т.н. При трансфер се вижда катетъра, вижда се и една малка бяла течност и се вижда как се слага. Аз имах и ембриоглу. Не е много видимо, не е голяма резолюцията на монитора, но можеш да придобиеш представа какво се случва.
После ембриолога проверява дали е останал ембрион/и в катетъра.
Не мисля, че изобщо би им минало през главата да не трансферират...

# 500
Момичета, не се настройвайте срещу персонала във Вита. Във ваша вреда е. Доктор Димитрова първо е Човек, а след това лекар. Никога не би си позволила да излъже някого и никога не би си заложила името по този начин и да не каже как точно стоят нещата. А причини за не оплождане има много. Както от страна на яйцеклетката така и от страна на сперматозоидите.
Гера, при икси яйцеклетките се оронват. Маха им се една от обвивките. Ако не е настъпило оплождане тази яйцеклетка след това не става за замразяване, ако това ти е било желанието. Дори и да се замрази след това няма да е годна.
А относно думите на ебриоложката, че не и се работи, не се връзвайте де. Всички имаме такива дни, но това не означава, че не си вършим работата.
И не на последно място - не подхождайте с недоверение към персонала. Ако сте така настроени, то това може да ви докара до изкукуригване. Имайте вяра в себе си и в тях.

# 501
Момичета не се настройвайте така негативно, ако нямате доверие на лекаря си и екипа му, няма смисъл да се лекувате в тази болница. Аз до ден днешен вярвам безусловно на Димитрова. Когато ходих за трансфер ми показаха снимки на ембриончетата, и най-вече на тези които бяха за унищожение,.понеже без подписа ми нямат право да ги унищожат, независимо дали са годни. Даже стана така, че ни изтече срока за съхранение и ние много се притеснихме, понеже бяха в отпуска,.но на рецепцията ни обясниха, че дори да се забавим.с плащането нямат право без мой подпис да ги унищожаъ. Сигурна съм, че е имало трансфер,.защото знам колко много се радва и се гордее Димитрова с положителните резултати. Винаги като ходех ми казваше колко нови бременни има с такава радост Simple Smile. Моята емнриоложка беше една русичка,.млада жена,.много мила ми се стори. Имайте вяра и спокойствие, така всичко ще стане. Ако сте вярващи ви преповъчвам да идете в храмА на св. Мина до София, аз преди взимането на яйцеклетки отидох и не съм си свалила от.тогава гривничката. Късмет

# 502
Здравейте момичета,
Да ви се похваля и окуража всички момичета ..че и аз съм бременна след Замразен трансфер на 2 бластоцида ..утре съм при д-р Димитрова, за да видим плоден сак и дано всико да е наред Simple Smile
Само да добавя, че и на мен ми показаха досието с картинки на всички ембриони и историята им. Аз имам пълно доверие на лекаря и клиниката, иначе ако постоянно се съмнявам трябва да се поболея.

# 503
  • София
На нас също ни показаха ембрионите - 2 харесаха за трансфер и 2 за замразяване. Не съм имала колебания относно процедурата и клиниката, въпреки че признавам, че съм чула ембриоложката да се оплаква от натоварването, но да признаем всеки има дни на работа, на които колкото и да си обича работата часовете му идват в повече - а за тях няма събота и неделя поради процедурите. Според мен всеки, който има колебания и се чувства измамен трябва да потърси място, на което се чувства добре и да вярва, че ще стане. Аз нямах никакви колебания за успех от 1вия път, защото и д-р Димитрова нямаше такива.
Честито, LITTLE_E, желая ти лека и безоблачна бременност.

# 504
Bimbaaa,за да отговоря на написаното от теб ще започна,че аз вече смених клиниката.С д-р Димитрова винаги съм била откровена .Знам,че не всеки опит е положителен,но за да напиша поста имам основателни причини,за да се съмнявам,че с мен и моята яйцеклетка се злоупотреби!Не се притеснявам от подробности,но за мен вече няма смисъл.Всеки знае по какъв труден и мъчителен път изминава,за да има детенце.Уважавам всяко мнение и се радвам за всеки положителен резултат.Аз знам,че яйцеклетката ми беше унищожена преди да сложа подписа си за съгласие,знам че ембриоложката е допуснала фатална грешка относно морфологията на моят мъж,която след това бе доказана от други клиники с еднакви резултати.За жалост от такива ембриоложки и сестри като във Вита се наложи много да четем,но при мен нямаше сперматозоид в показаната ми перфектна яйцеклетка!И за да ви оборя и докажа,че думите ми не са лъжа,ще ви кажа само едно!За жалост темата ми е много болна,но аз в момента се възстановявам от извънматочна бременност,която стана от ляв яйчник с премахната тръба,изсмукан от дясна тръба и станала бременност по естествен път!И как по думите и резултатите на ембриоложката с най-ниска морфология и некачествена айцеклетка,аз бях бременна по начин случващ се от 1000 жени на една?!?Радвам се за всеки резултат,защото знам болката и усилията какво ми костват на мен и на всички мои близки,но моля Ви неумаловажавайте болката на другите!Повярвайте напълно нормален човек съм и все още не съм изкукала!А на всички желая по едно здраво бебче,независимо при кой доктор и ембриолог е!Надявам се цитата да не бъде изтрит,както е изтрит коментара на още жени ,които също са пострадали от въпросната ембриоложка и ....

# 505
  • Пазарджик
LITTLE_E Честито мила много се радвам за теб. Пожелавам ти лека бременност и един сладък финал  Hug Hug Hug

# 506
LITTLE_E, дано всичко да е наред и да ни се похвалиш с хубаво плодно сакче Simple Smile

# 507
littel l , честито, чакаме да се похвалиш с хубави новини от прегледа:))

# 508
Момичета, днес видяхме плодното сакче!  Благодаря Ви за позитивните пожелания! Имам въпрос относно проследяването.. Вие при д-р Димитрова ли се проследявате или някъде другаде? Бихте препоръчали някой, от който сте доволни?

# 509
Здрaвейте момичетa!Имa ли някой , с успех от инвитро при д-р Димитровa нa възрaст нaд 40 години?

Общи условия

Активация на акаунт