Ин Витро при д-р Лилия Димитрова

• 104 963
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, момичета Simple Smile
В последно време почти няма "движение" в темата, от ходенето при д-р Димитрова знам със сигурност, че доста момичета сме стартирали процедури скоро, а от затишието тук сякаш само аз съм на стимулация.  newsm78
Пожелавам от сърце късмет на всички, и стискам палци за успешни процедури ! Hug Praynig

# 91
Fortuna_85, аз съм в стимулация също и здраво ме тресат хормоните вече. Сега проверявах и цените на Мерионала... как може да съм такава Мара подробната - не зная, но явно от хормоните мозъкът ми започна също да се форсира  Joy
Иначе при мен нещата не са розови, но не са и черни. Утре е денят на истината, за да разберем онези бавно развиващите се, ще ли да пожелаят и те да нараснат, или ще си остана с по един доминантен на яйчник.
И то сега едни терзания, едни анализи, едни сметки, сравнения със стари опити в друга клиника.

Как вървят при теб нещата?

# 92
Здравей, Magdalena1978 Simple Smile
И при мен нещата са доста сбъркани ... Аз съм с поликистозни яйчници, първите 4 дни бях на Гонал- кой знае какво раздвижване нямаше, сменихме с Мерионал и по- висока доза и май нещата взеха да се размърдват. Утре и за мен ще е решаващ деня, защото и при мен има застой , тръгнаха добре само 2-3 фоликула.
Стискам ти палци всичко да е наред ! Ще се моля и за теб.  Hug Praynig

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 22:01 от Fortuna_85

# 93
  • Пазарджик
Момичета стискам ви палци.
Fortuna_85 и при мен стимулацията с Пурегон или както в твоя случай с Гонал не ми тръгна добре, но с Мерионала се оправиха нещата. На мен ми слагаха макса 375 еденици.

# 94
Fortuna, Pipilota, много ви благодаря момичета. При мен в друга клиника ситуацията с Гонал 300 единици на ден (висока доза) след 4 дни симулация имах фоликули до 10 мм, т.е. антрални, дори нямаше и доминантен. Ако и при вас двете така се е получило, значи не съм чак толкова странен случай. Че днес голяма чуденка ми беше: дали е било заради преподтиснатите ми яйчници преди от противозачатъчните, дали от друго, дали от трето. А явно Гонала не сработва при всички.
Стискам палци фортуна и се моля и за теб.  Hug
Утре е денят на истината Simple Smile

# 95
Здравей и на теб, pipilota_85 Simple Smile. Благодаря ти за споделения опит, чесно да си призная вчера леко се спекох след прегледа и ми потънаха гемиите след като Док пак каза, че почти не вижда промяна  Cry Вчера бях на 225 ед. Мерионал, днес вече съм на 300. Досега не усещах нищо, но сега от ляво усещам опъване, корема ми къркори силно почти непрестанно, плюс че гърдите ми са като напомпани ...  Joy Дано, това да са знаци, че нещата се случват най- накрая !!!  Praynig
Успех, момичета ! Стискам палци да напълним форума с новини за много бебчета !  Simple Smile

# 96
  • Пазарджик
Аз бях като бременна с 4 месец. Много ми се подуваше корема и усещах тежест.
При мен нещата с Мерионал се случваха доста бавно и за това бях в стимулация до 19 ден на МЦ.Яко ме напомпаха с хормони но резултата беше добър - 9 хубави Я и от тях 5 перфектни ембриона.

# 97
Аз съм на Мерионал 300 от самото начало, т.е. 2-ри ден. Д-р Димитрова искаше да е 375, но аз малко се опънах. В крайна сметка яйчниците и резерва са що-годе константа и да се помпам, най-много да колабират - сякаш в предната клиника при първият опит колабираха в един момент и FSH скочи до 18,75, а преди опита ми е било и винаги преди това си беше 5,75 - 6. Фоликулите започнаха да изчезват, което за мен също си остана загадка: как фоликул от 14-15 мм ще се свие... newsm78

Сега д-р Димитрова искаше и с Гонал да гарнираме Мерионала и за Гонала бях категорична, че не ми действа. А сега пък малко се зачудих да не би пък аз да съм сгрешила в моята преценка и настояване.

Но като съм сърбала вече попарата на дълги и мощни стимулации, не искам да плащам с цената на моето здраве. При теб Пипилота, Слава Богу всичко е минало добре, но на мен ми се наложи да премахвам оперативно силно нарастнал възел в щитовидна жлеза и сега страх лозе пази Simple Smile

# 98
  • Пазарджик
Така е но на мен в по малки дози не действаше, а като си слагах Пурегон пък хич нищо не стана. И аз бях много притеснена защото стимулацията беше доста тежка, но добре че всичко свърши наред.

# 99
Magdalena1978, стискам ти палци всичко да свърши успешно !
pipilota_85, чувствам се издута от всякъде, като балон съм ... Joy, надявам се това да отшуми. Пропуснах да кажа, че в последните 2 дни освен Мерионал вечер си поставям и по 1 инжекция Цетротид 0,25мг сутрин. От него се чувствам все едно оса ме жили- мястото от инжекцията се зачервява и подува, и доста сърби. Но до час- два отшумява това усещане. Simple Smile

# 100
Здравейте, момичета,
желая успех на всички със стимулациите и нещата след това, дано има повече ембриончета Simple Smile
Аз бяхх с Пурегон и се чувствах много добре. Има ли някой, който е преместил вече ембриони и ще прави ЗЕТ?

# 101
  • София
Привет, момичета!

И аз съм от стимулираните.. С някои от момичетата се засякохме пред кабинета!  bouquet

На 16-ти стартирах с Мерионал - 375. Не започнахме с "летящ старт" - малко са ми антралните фоликули, но те по-принцип не изобилстват..
Пункцията ми е насрочена за понеделник. Към днешна дата: 1 бр. - 17 мм и  1 бр. 13 мм  в дясно, и 3 бр. между 13 и 11 мм в ляво. Дано "водача в листата" да издържи до понеделник, че много го мисля.

Между другото, на 2 ден от МЦ положението в левия яйчник беше трагично. От два дни обаче, предимно левия усещам. Дано там  пък да порастнат достатъчно до понеделник..

Късмет и успех от мен!!

# 102
Lombardi, още едни стиснати палчета и за теб. Simple Smile Дано всичко ти се нареди по най- добрия за теб начин ! При мен утре се надявам вече да има яснота какво що, и с увеличената доза на Мерионал-а най- сетне да са се получили нещата. Определено след втората инжекция днес усещам промени, искрено се надявам всичко да се нареди !  Може би и моята пункция ще е някъде понеделник или най- късно вторник, утре ще се разбере.
Лека от мен, и много късмет на всички !!!  Hug Peace

Последна редакция: пт, 22 апр 2016, 00:31 от Fortuna_85

# 103
Lombardi, здравей! Явно с теб сме се разговаряли пред кабинета. bouquet
Аз днес се събудих много рано - нетипично за мен. Аз съм в друга часова зона и преди 8 часа ми е много трудно да ставам.
При мен преди 2 дни нещата бяха така: ДЯ: 15; 11; 10; 9. ЛЯ: 15; 9 мм.
Добре си, ти явно вървиш по-бързо. Много добре, че са станали над 10 мм, защото до 10 мм се водят антрални фоликули. Мен ме притеснява това, че се оформиха вече доминантни, а зная, че ако един дръпне много напред, той потиска останалите. Да видим до къде ще го докарам.
И моята пункция е в понеделник.
Късмет и дано да растат тези фоликули Simple Smile

# 104
  • София
Magdalena1978, Fortuna_85,

Хайде момичета, малко остана до приключване на първия етап и силно се надявам да се поздравим с успешни стимулации!

Magdalena1978, имам същите притеснения като твоите.. Очертаваше се пункция в събота, защото на 4-ти ден  двата фоликула в ДЯ вървяха бързо и с малка разлика в размера. На 6-ти ден от стимулацията имам един доминантен 17-18мм и един - 13 мм + активизиралите се 3 бр. в ЛЯ. Отложихме пункцията за понеделник, с надеждата да не изгубим доминантния и да спечелим мъниците, но някак очерталата се картинка леко ме сдуха..

Между другото, сега установих, че съм голямо перде и боравя с инжекциите без да ми мигне окото! Не, че има някаква философия, но не очаквах от себе си такъв размах и замах!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт