Ин Витро при д-р Лилия Димитрова

• 105 344
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Между другото, сега установих, че съм голямо перде и боравя с инжекциите без да ми мигне окото! Не, че има някаква философия, но не очаквах от себе си такъв размах и замах!  Laughing

Блазе ти Ломбарди! При мен като дойде момента да си ги бия, имам усещането, че ще си правя харакири  Joy И започва едно двоумене и не мога веднага да си ги бия. После пък понякога ми трепери ръката, докато инжектирам разтвора.... Иначе свикнах с другите процедури.

Дано да изкараш повече яйцеклетки. След като са над 10 мм, ще порастнат. Няма страшно.

Цитротайда / Цитротида: се бие винаги подкожно. Дали на корема, дали в ръката, все е подкожно. Иглата е къса и е за подкожно.

Последна редакция: пт, 22 апр 2016, 16:40 от Magdalena1978

# 106
Здравейте и от мен, Magdalena1978 и Lombardi Simple Smile
Магдалена, аз и днес (вече 3-ти ден сутрин) си поставям подкожно Цитротид- а. Явно при всеки е индивидуално, защото при мен пък Мерионал- а ми го поставят мускулно във Вита, но има и момичета, които си го поставят сами подкожно. Това, което ми стана ясно е, че е различно при всеки, в зависимост от конкретният случай/ проблем.
Момичета, с вас съм и ви стискам много силно палци ! Късметтт Simple Smile

# 107
Много ти благодаря Фортуна! Simple Smile
От д-р Димитрова зная, че Мерионал мускулно има по-силен ефект (ако жената е малко по-пълничка и има повече масна тъкан на корема), но на мен изрично ми каза подкожно. Моето LH без Цитротида беше паднало до стойност 2 (явно веднага са сработили механизмите на обратна връзка и хипофизата е усетила, че притока на 'подобно' LH от Мерионала е достатъчно). Та предвид ниското ми LH може би не е фатално, че са ми го били подкожно вчера.

Явно наистина всичко е индивидуално и подходът е индивидуален. Дано и късмета ни да проработи също! Simple Smile

Последна редакция: пт, 22 апр 2016, 16:38 от Magdalena1978

# 108
Момичета аз от началото съм на стимулация с мерионал 375 подкожно и вече инжекции цитротид имам лека тежест в корема , но не бих казала че е болка за умиране, и в левия и в десния яйчник съм по един доминантен около 16 мм , съвсем скоро ще разберем за какво иде реч.
Успех на всички, които им предстоят пункции съвсем скоро, дано новото място на докторката ни е на късмет. Praynig

# 109
Siana84, стискам ти палци за успешен финал ! Simple Smile
При мен нещата ще се проточат малко по- дълго от очакваното, но поне има светлинка в тунела. Вчера след 300 ед. Мерионал, Естрадиол- а ми беше на 522, и днес при прегледа се видя съвсем леко нарастване на фоликулите, но пък Естрадиол- а ми скочи на 1571 Simple Smile, което за Док е знак, че нещата макар и бавно се случват.
Стискайте ми палци, пункцията ми ще е средата на др. седмица, дано до тогава "мъниците" ми да набъбнат достатъчно.  Praynig
Късмет, и кураж от мен, момичета !  Peace

Последна редакция: пт, 22 апр 2016, 23:48 от Fortuna_85

# 110
Мили момичета, привет и от мен! Стискам палци на всички, които са напреднали и се надявам в най-скоро време да споделите така чаканите новини. Аз също започнах стимулацията и съм съвсем в началото. Засега съм на Гонал и другата седмица ще стане ясно как реагирам и ще се наложат ли корекции.

# 111
phoenix_fire, пожелавам и на теб много късмет със стимулацията, и както всички се молим и надяваме дано наистина новото място на Док донесе на всяка от нас много късмет.  Praynig
Поздрави от мен, и стискам палци всички стимулации да са с успешен пухкав финал. Wink bouquet

# 112
Много стимулации този месец:) стискам ви палци на всички и чакам да се похвалите другата седмица с добри резултати от пункцията:)

# 113
Стискам и аз палци на всички.
Сега имам нов казус: проследявали ли сте динамиката на прогестерона по време на стимулация?
С други думи: само нараства ли, или може ту да нараства, ту да се понижава?

Аз си водя точна статистика и нещо не ми се вързват едни неща от предходните опити.

# 114
Magdalena1978, относно питането ти за Прогестерона, явно е нормално да се покачва и спада.
За справка (при мен):
1) Първо изследване/ входно (деня преди старта на стимулацията) нивото ми е 1.76
2) Два дни по- късно вече е 2.57
3) След още 2 дни става 2.74
4) И засега, т.е. последно от днес нивото ми е 1.73
Дано съм ти била полезна, Магдалена Simple Smile

Последна редакция: пт, 22 апр 2016, 23:54 от Fortuna_85

# 115
Огромни благодарности, Fortuna_85! Simple Smile
Означава, че може и да спада Simple Smile
Късмет! Hug

# 116
Momicheta v subota mi beshe punkciqta,samo 5 qicekletki i za sujalenie nezreli,sluchvalo li se e na nqkoi tova? Vsichki vse pak sa nabodeni,az sum s icsi, no embriolojkata ne dava mn shans,utre shte se razbere,mnogo mi e tejko,no triabvam da produljim.sluchvalo li vi si e da izvadqt samo nezreli qicekletki,na men za vtori put,izvinqvahte che pisha na latinica,no e ot mobilen i nqmam bg klaviatura. Fortuna uspeh na teb!

# 117
Здравейте,
Ние със съпругата ми сме пациенти-клиенти на д-р Лилия Димитрова още от Виена Инвитро Център. Бяхме очаровани от нейната човечност и разбиране към нашите проблеми и желанието ни да сбъднем мечтата си за наша рожба. През октомври 2015 тя ни даде 90% шанс за успех още при първата процедура. По стечение на обстоятелствата есента не започнахме стумулация и изчакахме до пролетта на 2016, когато разбрахме, че д-р Димитрова ще бъде на ново място - Вита Инвитро Център. Ние вярвахме безрезервно на д-р Димитрова.
Минахме в началото на април 2016 всички изследвания и прегледи вече във Вита - отново всичко беше ОК, шансовете много добри.
Без да давам оценки на никой ще ви опиша фактите, имайки предвид, че и двамата сме на 31 г., без патологии, хормонални проблеми, операции и т.н.:
- 7 дневна стимулация с Гонал и Мерионал х 150;
- пункция, от която излязоха само 4 яйцеклетки и само 1 годна;
- не стигнахме до трансфер, въпреки ИКСИ-то.
Силно се надявам двойките от тази тема да нямат същата съдба, но последният пост на Siana84 ме опровергава.
Бъдете силни и вярвайте... някак намерете начин да се изправите!
Ние ще се опитаме да го направим и този път няма да се доверим на Вита.
Парите, които събирахме с месеци и заделяхме заедно с нашите роднини, за съжаление не доведоха до желания резултат.
Успех на всички двойки!

# 118
Focus pri nas neshtata sa mn podobni na vashiq sluchai i az sum na 31g i nqmam nikakvi operacii,hormonalni ili drugi problemi, mo mojebi tova ne e podhodqshtata stimulaciq za men, ne znam kak taka 2puti i vsichkite qicekletki nezreli Sad,ne chestno kazano kude shte produlja,i nie sme s icsi a pari trudno se zadelqt

# 119
Siana84, ние направихме консултация с водещ специалист от голяма АГ болница, обяснихме какво се е случило и той каза, че за него стимулацията не е била подходяща и това е довело до неуспех. Твоята стимулация колко дни беше... с какви дози?

Общи условия

Активация на акаунт