Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде се намира болница Вита и какви са впечатленията от новото работно място на д-р Димитров?
Какви са разходите за прегледи и изследвания в болница Вита?
Какви са близките възможности за настаняване в хотели до болница Вита?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде се намира болница Вита и какви са впечатленията от новото работно място на д-р Димитров?
Болница Вита е в София, а д-р Димитров споделя смесени впечатления от новото си работно място. Някои пациенти смятат, че прегледите са по-скъпи в сравнение с други места, но оценяват отношението и професионализма на лекарите. Въпреки това има някои недостатъци като тясното пространство в кабинета и остарелия ехограф. Д-р Димитров обаче е описан като отдаден на работата си, приятелски настроен и със състрадателно сърце, с цел да помага на пациентите.
-
Какви са разходите за прегледи и изследвания в болница Вита?
Цените на прегледите в болница Вита варират. На преглед цената е 40 лева, а на големи бременности с доплер са 60 лева. Освен това първичният преглед - консултация, която обикновено продължава около час, също е 60 лева. Що се отнася до изследванията, пациентите съобщават, че цените са по-високи в сравнение с други места, като например 140 лева за цитонамазка и микробиология.
-
Какви са близките възможности за настаняване в хотели до болница Вита?
-
Могат ли изследванията да се правят на друго място и ще бъдат ли признати в болница Вита?
-
Какви са препоръките за упражнения по време на стимулация?

Вчера бях на 225 ед. Мерионал, днес вече съм на 300. Досега не усещах нищо, но сега от ляво усещам опъване, корема ми къркори силно почти непрестанно, плюс че гърдите ми са като напомпани ...