Ин Витро при д-р Лилия Димитрова

• 104 833
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
По-скъпо е от други места.Аз не съм пациентка,но бях ходила преди 1год за цитонамазка и микробиология-взеха ми 140лв.ЕЕЕ повече не отидох.Важното все пак е вие да сте доволни и да се случи чудото. Peace

Да, най- важен е резултата накрая да е ревлив и да има щастливи мами и татковци Simple Smile
ако някой разбере, дали може изследванията да се правят на друго място, да пише. Дали после ги признават от Вита? Доклокото помня във виена инвитро ни признаха доста неща , които бяхме правили и не се наложи да плащаме още веднъж за едно и също нещо. По този начин в началото, когато се правят изследвания на двамата родители, които не са малко , ще се спести доста голяма сума.

# 76
момичета здравейте, може да се направят и другаде изследванията мисля че няма проблем, тъй като на мен ми признаха резултатите от вирусологията направени на друго място, показах ги на докторката и ги призна, но трябва да с печат и подпис на д-р. Има ли някой стартирал този месец процедура?

# 77
Siana84, аз стартирах вече стимулация от 2 дни. Simple Smile Моля се всичко да мине неусетно и съвсем скоро да видя мечтаните 2 чертички. Пожелавам го на всички момичета, които също като мен в момента са стартирали процедура.  Praynig
Поздрави !  Peace

# 78
Успех, фортуна и Сиана! Айде, да сте на късмет и двете на новото работни място на др Димитрова:)) ще ви стискам палци!

# 79
Много ти благодаря, roha28 ! Ще пиша за развитието на нещата при мен. За момента мога да кажа, че си пуснах входните хормони, и два поредни дни съм на Гонал- 125 мг. До момента не усещам нещо по- особено, нямам оплаквания и се чувствам добре. Моля се, организмът ми да отговори по най- правилния начин и всичко да приключи съвсем скоро.
Успех на всички момичета, стискам палци и на вас !  Praynig

# 80
  • София
Успех. Фортуна,  както и на всички останали момичета. Аз щях да се присъединя към вас, но входящите хормони не бяха добре и отложихме. Малко ми е мъчно, но се надявам вече следващия месец да е нашият.

# 81
Мили момичета, пожелавам на всички ви успех и отлични резултати!
До броени дни и аз трябва да започвам. Вече ме гони една предстартова треска и хем нямам търпение, хем малко ме е страх!

# 82
Интересувам се д-р Лилия Димитрова работи ли все още във Виена инвитро център? Точно мислех да стартирам и чух, че щяла да напуска. Ако е така , знаете ли къде?

# 83
Интересувам се д-р Лилия Димитрова работи ли все още във Виена инвитро център? Точно мислех да стартирам и чух, че щяла да напуска. Ако е така , знаете ли къде?
От началото на месеца др Димитрова е във Вита инвитро център

# 84
Благодаря и успех на всички!

# 85
Fortuna стискам палци и аз съм от три дни на стимулация с Мерионал, засега се чувствам ок, надявам се и всичко този път да свърши добре и  на същият ехограф вместо фоликули д-р Димитрова да гледа бебенце. Успех на всички!

# 86
Момичета да попитам някой знае ли дали е възможно да се спортува по време на стимулация?

Не виждам проблем, стига да не са някакви тежки и изтощителни тренировки, но питай за всеки случай. Пази се след тренировка да не настинеш, ако има температура, знам че отказват пункция, т.е. Цялата стимулация заминава на кино.

# 87
Моля се, организмът ми да отговори по най- правилния начин и всичко да приключи съвсем скоро.

Фортуна, пожелавам ти от все сърце само най-доброто развитие на нещата!
Искам обаче дебело да подчертая нещо. Успешната процедура не е финал, а само началото Wink

Ние също имахме предстартова треска, молехме се всичко да мине успешно и да приключваме. Не стана точно така обаче...
Наистина всичко мина успешно, но това бе едва началото. Началото на изцяло новия ни живот. Нов живот изпълнен с нов смисъл, нови радости, нови проблеми, нови безсънни нощи, нови трепети, нови притеснения, нова любов и тн.
Успешното забременяване не е никакъв край. То е началото. Трябва да бъдеш готова за пълния обрат в живота си Simple Smile
Желая на всички ви да дойде деня в който ще погледнете назад и ще видите мътна и далечна инвитро процедурата. Ще ви се стори толкова дребна, че ще ви се струва като блед спомен от неясен сън Simple Smile

Поздрави на всички!

# 88
Vokil, kate_hecate, phoenix_fire, Siana84 , много ви благодаря за подкрепата и прекрасните думи. Продължавам стимулацията с Гонал с малко увеличена доза- 150 единици, засега се чувствам добре и нямам оплаквания.
Относно думите на Vokil ..., ако трябва да съм напълно откровена чакам с нетърпение, но и с притаен дъх успешният ревящ финал. Simple Smile Има моменти, в които се плаша от предстоящата и цялостна промяна, която ми предстои, но съм готова да посрещна това така чакано и бленувано щастие, каквото и да ми коства !
Успех, момичета ! Стискам палци затова скоро да напълним форума с новини за мнооого бебета !  Praynig Hug

# 89
Аз само да споделя, че като напредне стимулацията и спорт не се препоръчва. Ако започне да се събира течност пък направо забравяте за спорт. Аз също бях голям мераклия за спорт, но от третия дден ме можех и да помисля за спорт.

Общи условия

Активация на акаунт