Ин Витро при д-р Лилия Димитрова

• 105 390
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Здравей и на теб, roha28 ! Simple Smile
Ще правя тест на 12- ти, само чакам да дойде.
При теб как са нещата ?
При мен напредват. Много бавно ми минава времето вече. Още два месеца ми остават, за да влезна в девети месец и нямам търпение. Скучно ми е, защото съм от лежащите мами, не мога много да мърдам по дълги разходки. Иначе всичко с бебето е добре, което е най- важно:) стискам палци за 12 май .

# 196
Много ти благодаря за хубавите думи, roha28 ! Дай Боже всичко да е наред на 12-ти, старая се да не мисля само за това. От време на време усещам леки спазми в яйчниците, и се чудя дали да се тревожа или е нещо нормално- дано е второто. Simple Smile
Не ти е останало много до финала, имай още малко търпение, наистина е кофти, че не можеш много да се движиш, но използвай това време да се поглезиш и починеш добре, за да събереш сили за това, което идва. Wink
Поздрави !  Peace

# 197
  • Пазарджик
Момичета стискам ви палци и дано да чуем добри новини.
На мен ми мина хистероскопията, всичко беше отстранено и матката е в добро състояние.Та се надявам другия месец да започнем ЗЕТ и да се наредя и аз на опашката чакащи.

# 198
Пипи, стискам палци да сте готови за следвашия месец за ЗЕТ и всичко да е наред докрая. Къде прави хистероскопията?

# 199
  • Пазарджик
Направих я в Плевен в Света Марина. Много съм доволна.

# 200
  Магдалена, ти кога ще правиш ЗЕТ ? Стискам силно палци и на теб, да се получат нещата.  Praynig
Стискам палци момичета.  Hug
Аз чакам МЦ всеки момент и започваме подготовка за ЗЕТ, а кога ще е точно - не зная още Simple Smile В очакване съм.

# 201
Здравейте отново, момичета ! Simple Smile
Пипи, радвам се, че всичко е приключило успешно при теб, и ти стискам силно палци да се присъединиш към нашия отбор съвсем скоро. Wink
Магдалена, и теб очакваме скоро в отбора Wink, пожелавам ти съвсем скоро да стане, и очаквам да чуя добри новини от теб.
Поздрави от мен !  Peace

# 202
Кураж и много късмет от мен! Аз само да разкажа за моя тест ....на ден пети след трансфера както си се прибирах оот работа и изведнъж ми хрумна, че съм бременна. Прибрах се, направих тест и хоп две черти. Много бледа втора черта, но две черти. Обаче не смея ни да се радвам, ни нищо. И така всеки ден до ден девети след трансфера правех тестове и се молех да са верни. На ден девети пуснах кръвен и се оказах с 233 чхг. Така че стискам ви палци да имате моите силни усещания и всичко да е наред. Очаквам добри новини.

# 203
Siana84, какво става с теб ? Не си писала скоро. Надявам се всичко да е наред, стискам ти палци !  Praynig

# 204
Здравейте момичета, продължавам да стискам силно палци за всички, които чакат новини. Моля се скоро да напълните темата с положителни постинги.

При нас, за съжаление, всичко приключи. Ембриончетата спряха да се развиват преди да стигнем до трансфер. Очевидно заради поликистозата ми има проблем с качеството на яйцеклетките, пък и започнахме с много ниска бройка.

Използвах вчера, за да се нарева качествено и да излея всичките отрицателни емоции. Сега продължаваме напред. Със сигурност няма да се отказваме и се надявам, че този първи неуспешен опит ще ни помогне да си увеличим поне малко шансовете за успех следващия път.

И ви моля да не спирате да пишете - искрено се радвам за всяка една от нас, която е успяла да постигне заветната мечта. А и тази информация ми дава надежда, че и при нас нещата ще се случат рано или късно.

# 205
Здравей phoenix, съжалявам че не се е получило, но се надявам следващия път да стане!  Аз също съм с поликистоза, вчера започнах стимулация и имам същите притеснения за качеството на яйцеклетките.

# 206
Здравей phoenix, съжалявам че не се е получило, но се надявам следващия път да стане!  Аз също съм с поликистоза, вчера започнах стимулация и имам същите притеснения за качеството на яйцеклетките.

Недей да се притесняваш изобщо и мисли положително! При много момичета с ПКЯ няма такива проблеми. При нас нещата (поне според мен) тръгнаха на зле понеже имахме само пет яйцеклетки. От тях две не бяха качествени. Останахме с трички. Както изчетох от сума източници, само най-силното малцинство стига до бластоцист. Таке че при само две оплодени я шансовете ни за успех си бяха нисички от самото начало.

При следващ опит ще се помъчим да изкараме по-голяма бройка, за да имаме повече материал и поне малко да си увеличим шансовете за успех.

А ти не ги мисли възможностите, довери се на екипа и гледай да си спокойна. Мисля, че това са едни от най-важните условия за успех. Стискам палци и споделяй как вървят нещата Simple Smile

# 207
Здравейте и от мен, момичета !
phoenix_fire, много съжалявам за развоя при теб ...., разбирам как се чувстваш напълно. Пожелавам ти следващият път да е успешно всичко. Аз също треперя за себе си, нали и аз съм със СПКЯ и от самото начало се питах какво ще стане. В четвъртък трябва да пускам кръвен тест, умирам от страх какъв ще е резултата ... Много от момичетата, които са забременели споделят, че са усещали някои неща, а аз не съм така, и само си вкарвам разни филми в главата. И макар д-р Димитрова да ме предупреди да не избързвам с ранни тестове- вчера си правих Sure check и беше отрицателен. Естествено, че не го вземам за истина, но ми стана криво Sad, и засили още повече нервите ми до теста.
LITTLE_E, най- доброто, което можеш да направиш за себе си е да се успокоиш и да не мислиш лошо. Бъди спокойна и вярвай, че нещата ще се случат ! Пожелавам ти го, и ти стискам палци.  Praynig

# 208
Здравейте и от мен, момичета !
phoenix_fire, много съжалявам за развоя при теб ...., разбирам как се чувстваш напълно. Пожелавам ти следващият път да е успешно всичко. Аз също треперя за себе си, нали и аз съм със СПКЯ и от самото начало се питах какво ще стане. В четвъртък трябва да пускам кръвен тест, умирам от страх какъв ще е резултата ... Много от момичетата, които са забременели споделят, че са усещали някои неща, а аз не съм така, и само си вкарвам разни филми в главата. И макар д-р Димитрова да ме предупреди да не избързвам с ранни тестове- вчера си правих Sure check и беше отрицателен. Естествено, че не го вземам за истина, но ми стана криво Sad, и засили още повече нервите ми до теста.
LITTLE_E, най- доброто, което можеш да направиш за себе си е да се успокоиш и да не мислиш лошо. Бъди спокойна и вярвай, че нещата ще се случат ! Пожелавам ти го, и ти стискам палци.  Praynig

Фортуна, съвсем малко остана! Не давай на теста да ти скапе настроението, нали си знаеш че кръвните са най-точни пък и е рано още. Не е задължително да усещаш нещо. Даже ми се струва, че в повечето случаи момичетата имат разни боцкания и симптоми понеже ги очакват. Докато се пробвахме за бебе аз всеки месец имах всички възможни симптоми на ранна бременност (барабар с редките), а пък се оказа че нищо не е имало.

Моля се за теб и се надявам да мине и този последен етап от дългия път. Най-важното е, че поне според мен сме попаднали на правилното място и получаваме човешко отношение + професионализъм. Няма как те да не дадат резултат.

# 209
Цитат
Фортуна, съвсем малко остана! Не давай на теста да ти скапе настроението, нали си знаеш че кръвните са най-точни пък и е рано още. Не е задължително да усещаш нещо. Даже ми се струва, че в повечето случаи момичетата имат разни боцкания и симптоми понеже ги очакват. Докато се пробвахме за бебе аз всеки месец имах всички възможни симптоми на ранна бременност (барабар с редките), а пък се оказа че нищо не е имало.

Моля се за теб и се надявам да мине и този последен етап от дългия път. Най-важното е, че поне според мен сме попаднали на правилното място и получаваме човешко отношение + професионализъм. Няма как те да не дадат резултат.
Феникс, благодаря ти за подкрепата и куража, който ми вдъхваш !
И аз се моля всяка една от нас да се сдобие с дете !  Praynig
Напълно подкрепям мнението ти относно последното написано изречение от теб ! Най- важното нещо при всички ни е отношението, което получаваме, защото при д-р Димитрова най- после усетих, че някой взима проблема ми присърце и се бори да ми помогне да го реша ! Дано има повече такива лекари, аз благодаря на съдбата всеки ден, че ме запозна точно с д-р Димитрова ! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт