Февруарчетата се родиха и света ни промениха 1

• 35 351
  • 664
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте мами....Хайде и ние да се запишем с моя малък мъж,роден на 29.02.2016...Имунизациите бяха къде долу горе добре.една вечер ми вдигна температура до 38.5, но с Панадол се оправихме....Колкото до килограмите тежим 5.500 кг.... През деня почти не спи, а вечер се събужда само веднъж...и така от тук от там....писах за всичко  Grinning

# 151
Аз да питам нещо. На Ана-София и излезоха някакви бели петънца на езика. И аз четох в нета за млечницата. Ама сестра ми каза, че била голяма за това. ЛЛ не вдига, пък и до Орландовци не ми си разхожда. Знаете ли с какво мога да мажа, или какво? Какво ще ме посъветвате????

# 152
Аз да питам нещо. На Ана-София и излезоха някакви бели петънца на езика. И аз четох в нета за млечницата. Ама сестра ми каза, че била голяма за това. ЛЛ не вдига, пък и до Орландовци не ми си разхожда. Знаете ли с какво мога да мажа, или какво? Какво ще ме посъветвате????

Здравей мила....на сина ми също му се появиха такива петънца по езика.....Доки каза че били от млякото....мазах го с Фунгостатин ...половин час след това не му давах нищо да яде и за три дена минаха .....Simple Smile Дано ви помогне

# 153
  • София
Христос Воскресе момичета! Бъдете живи, здрави и много щастливи!

Slavy, 450гр. й се струват малко ли, че иска да даваш АМ?
Гери, да малко са. Една приятелка консултант по кърмене и тя казва същото. По нейно настояване направихме контролно замерване по средата на месеца. Първите две беше наддал 300 грама, после на консултацията за целия месец общо 450 грама. Сега дохранвам с кърма. Цедя между храненията и след кърмене давам кърма. Понякога отказва да суче и пак давам кърма. Но като реши, че не иска, не мога да го накарам да яде. Опитвам се да не го мисля и да не го насилвам.  Ще започна захранване веднага щом покаже, че е готов.

В това време се побърквам. Само в къщи или при педиатърката. Баткото направи бронхиален спазъм и цяла седмица е на вентолин. Миналия ден чаках цял час при педи, но днес не издъжах и прередих всички. С двамата в онзи бациларник не мога да чакам. Дано да не боледува вече, че напоследък много се събра.
Иначе бебчо си расте, става все по-забавен, говорим си когато е буден. Започна да прави дълга нощна пауза. Ноктите ги режа като спи, много ме е страх. На баткото ги реже таткото Simple Smile
За килцата ми е болка. Много са, а заради кърменето си хапвам. Задържам и вода. Краката започнаха да ми се подуват. Ходих на лекар, направиха изследвания и трябва да ида пак, за да видим какво се случва. Иначе съм решила да направя някаква диета на Червенкова. Чух я за пръв път от една майка на детенце от групата на баткото. Доста е отслабнала. Хубавото и е че си хапваш без да се ограничаваш, но една и съща храна два последователни дни. Има риба, месо, плодове, заленчуци, картофи и кисело мляко.

# 154
Сега пък ново 20... Прегракнахме. Нямаме глас. А гърлото не е червено. Откъде пък дойде това на главата???

# 155
  • София
novodoshla, да движение му е майката, ама тези дъждовни дни само хапвам ...  Rolling Eyes Би трябвало с времето нечувствителността на корема да отмине.
 Aylq, добре дошли с малкия мъж!  Wink
TODICHKA11, дано сте добре! Пищи какво е казала доки.
Slavy, по колко изцеждаш? На мен от няколко дни ми прави впечатление, че не винаги яде "хубаво". Започва да се върти и не иска повече да суче, а не е защото няма. Когато пипна гърдата усещам, че има още. Дано баткото е добре вече. То в това непостоянно време само болести има ...  Confused А, хич не чакай, не ги е срам ... Никой ли не каза да минете първи?

# 156
novodoshla, да движение му е майката, ама тези дъждовни дни само хапвам ...  Rolling Eyes Би трябвало с времето нечувствителността на корема да отмине.
Slavy, по колко изцеждаш? На мен от няколко дни ми прави впечатление, че не винаги яде "хубаво". Започва да се върти и не иска повече да суче, а не е защото няма. Когато пипна гърдата усещам, че има още. Дано баткото е добре вече. То в това непостоянно време само болести има ...  Confused А, хич не чакай, не ги е срам ... Никой ли не каза да минете първи?

[/quo Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 157

[/quo Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 158
  • София
Честит празник на всички малки и големи именници! Живи, здрави и много щастливи!

# 159
За разлика от другите мами, които ми казаха за вит.С, на нас ни изписаха Ентерол, чайче от лайка. Да трия езика със чай от лайка и съвсем малко сода. Била много малка за други хапове и сиропи.

# 160
  • СОФИЯ
Сега пък ново 20... Прегракнахме. Нямаме глас. А гърлото не е червено. Откъде пък дойде това на главата???

Мила и ние бяхме така преди време но от само себе си и мина  Peace Heart Eyes
Дано бързо да се оправи  Hug

# 161
  • София
Момичета, почерпете се за мое здраве!

Честит имен ден на всички и честит ден на храбростта и българската армия!

# 162
  • СОФИЯ
Честит имен ден на патерици Гери  Heart Eyes bouquet bouquet
Пожелавам ти много здраве, щастие и много сили да изгледаш здрави и хубави дечица  Heart Eyes bouquet

# 163
Момичета, почерпете се за мое здраве!

Честит имен ден на всички и честит ден на храбростта и българската армия!

Честит имен ден на патерици, да си жива и здрава, и много щастлива!

# 164
  • СОФИЯ
Момичета смениха ни храната, че имаме проблем с коремчето при акане и от почти 6-7 пъти акане на ден от почти 2 дни не го е правила  newsm78 ooooh! От един проблем на друг  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт