Февруарчетата се родиха и света ни промениха 1

• 35 389
  • 664
  •   1
Отговори
# 285
Захранването не оправя нещата,ако има проблем,само цапането е по цветно:-(

# 286
Здравейте мамчета. Бихте ли споделили вашите бебчета по колко време спят.  Напоследък бебка ми се струва, че спи много. Вечер заспива в 9.00 часа, един път яде спейки към 2 часа и се събужда към 7.00 часа. През деня редува 1 час будуване 1 час сън. Струва ми се много време прекарва в сън.  Храним се с АМ. При вас как е?

# 287
Здравейте мамчета. Бихте ли споделили вашите бебчета по колко време спят.  Напоследък бебка ми се струва, че спи много. Вечер заспива в 9.00 часа, един път яде спейки към 2 часа и се събужда към 7.00 часа. През деня редува 1 час будуване 1 час сън. Струва ми се много време прекарва в сън.  Храним се с АМ. При вас как е?

Леле, как ти завидях : )) Иначе, според мен, сънят не може да бъде вреден.

# 288

Това за нас е ново. Иначе 3 месеца ревеше много и не спеше. Изведнъж се успокои, не плаче много и започна да спи. Затова ми се вижда нетипично.

# 289

Това за нас е ново. Иначе 3 месеца ревеше много и не спеше. Изведнъж се успокои, не плаче много и започна да спи. Затова ми се вижда нетипично.
Наслаждавай се на нетипичното поведение - единствено бях чела някъде, че през деня трябва да будуват макс 2 часа между дрямките. На колко стана твоята?

Аз да се оплача - хвана ме някакъв вирус тази сутрин. Повръщане, разстройство, температура - не можах да стана от леглото цял ден. Наложи се да минем на смесено хранене и даже изнесохме бебето при свекърва ми. Явно ще се приключва кърменето - тя и без това не иска да суче кой знае колко, а сега сигурно съвсем ще ме отблъсне. Ще видим утре как ще е. Криво ми е като й гледам легълцето празно и се моля само да не я хване и нея нещо. Пазете се доста, че има много коварни вируси наоколо.

Иначе се обръща от време на време като й е кеф на косъма - вдига дупето нагоре и така се обръща, много смешна поза.

# 290

Наслаждавай се на нетипичното поведение - единствено бях чела някъде, че през деня трябва да будуват макс 2 часа между дрямките. На колко стана твоята?

Наистина ли? Моето понякога по цял ден не иска да спи или само по 5-10 мин. А тези дни спи много , ное кисел и ме подлудява Sad

# 291
Здравейте момичета!
Прегледа в Токуда мина много добре:-)Бях при Гроздева.Много е симпатична и внимателна.Изслушва и записва всичко,прегледа бебка обстойнои на ехограф,пусна ни всички изследвания и ми каза как да я храня.Изцеждам 60мл кърма и в нея слагам АМ без вода,за да е по калорична.Храня 7 пъти на 3 часа и след една седмица ще види колко е качила.Аз от 3 дни давам вода,защото като спря да яде ме беше страх да не се обезводни и тя много я харесва.Д-р каза,че мога да давам.Явно проблема е ,че всичко и е интересно,защото изследванията са о.к.
Водата и аз я варя,педи ми каза,че само с кана не става.
И ние сме в период на много внимание.Даже пищи при другите членове на семейството ако не ме вижда.
Здрасти. Гроздева с направление ли работи? Ти ли поиска ехограф, защото на нас са ни правили 1-я месец. А ти кърмеше ли го детето или се изцеждаше или тя те накара?. Защото аз го кърмя и не искам да променям храненето засега. Как се чувства с новия режим? Извинявай за въпросите, но искам да се ориентирам Simple Smile

# 292
Момичета, отдавна не съм писала тук, то с тоя фейсбук Grinning Такива дискусии се завъдиха там, че за тук не остава време, а си е друго Simple Smile

novodoshla, и при нас тръгна зъбче. Усетих го първо като и давах да суче после и го видях Grinning никога не е рано, има и със зъби се раждат. Моята стана на 3 м и 1 сед. А до миналата седмица имаше колики  newsm45 Май, май няма да има почивка за нас между коликите и зъбките newsm62 И аз проучих в нета въпроса с варенето на вода по 10 мин и ест се оказа отживяла тъпотия, понеже и моята майка ми твърдеше подобни неща. При 100 градуса бактерите умират моментално и няма нужда и минута да се вари. Даже те почват да умират над 70 градуса повечето Simple Smile

anastasia_81, и моята почна така, аз даже я будя да яде Rolling Eyes , че се притеснявам като теб. И си е бая гладна, ама яде спейки  Laughing

evianna, и моята си повръща още и това е. Аз се изцеждам, но и додавам АМ и еднакво ги повръща  Joy това антирефлукса си е търговски трик май...

# 293
  • София
Sembia, по колко лъжици АМ слагаш в кърмата? Усещаш ли да има промяна в поведението на детето?
Svetulka, бързо оздравяване и дано не спрете с кърметето.
Малкия пак не иска да си спи в леглото през деня ...Спи 30-40 мин. и се пробужда като види, че е в леглото си почва да реве, като не отида изпада в истерия и като отида и го гушна веднага млъква. Ох, така ми се иска да си спи спокойно в леглото и да се буди с усмивка ...
Anastasia, супер, че малката е почнала да спи повечко.
Savis, честито зъбче и дано не усетите кога ще избият другите.

Последна редакция: сб, 04 юни 2016, 16:32 от GERY80

# 294
evianna,да с направление отидохме.Бяхме само на кърма на поискване.Понеже не качваше достатъчно пробвах с шише да гледам колко яде.2 дни преди да отидем на гастро дадох АМ 2-3 пъти да видя дали ще прояде повече ,но НЕ.
Gery слагам 2 лъжички АМ,но не във вода,а в кърма.
През ноща и сутрин кърмя,защото не искам да си разбивам съня.Установих ,че до обяд много се разсейва и и се играе,трудно яде.След обяд успява са хапва повече.За сега е все така спокойна,въпреки че като и тикам шишито не и харесва.

# 295
Цитат на: anastasia_81 link=topic=915192.msg33218550#msg3321:98550 date=1464959525

Девойката ми принципно си спи от 9-9:30 до към 5:30-6:00 от края на втория месец някъде. А от 2-3 дена даже спи до 7.

Иначе режима ни е - сутрин яде към 5:30-6:00, после поспива до 9:00-9:30, яде в 9:30-10, после разходка до обедното хранене. Пак спим до следобедното хранене и после нищо не може да я накара да заспи, защото баща й се връща от работа и тя му се лиготи за да я носи или да си играе с нея. Редуваме се да си играем с нея и преди последното хранене я изкъпвам. Вечеря и после я слагам в креватчето, бибата в устата (ако я иска), пускам една пееща оФца и я оставям да заспива.

Но това през седмицата - събота и неделя е малък ад. Тъй като и аз и съпругът ми сме си вкъщи и много ни се глези...

# 296
  • СОФИЯ
Ние лягаме вечер към 22.00 и сутрин се събуждаме към 8.00, че по някога и по късно  Heart Eyes Praynig
За сметка на това през деня не спи въобще  Naughty да кажем  на 2-3 пъти по 15-20 мин  Heart Eyes
На АМ сме  Heart Eyes

# 297
Иначе режима ни е - сутрин яде към 5:30-6:00, после поспива до 9:00-9:30, яде в 9:30-10, после разходка до обедното хранене. Пак спим до следобедното хранене и после нищо не може да я накара да заспи, защото баща й се връща от работа и тя му се лиготи за да я носи или да си играе с нея. Редуваме се да си играем с нея и преди последното хранене я изкъпвам. Вечеря и после я слагам в креватчето, бибата в устата (ако я иска), пускам една пееща оФца и я оставям да заспива.

Същото и при нас, само дето не е пееща оФца играчката, пееща сова. Но сега режима се разби покраи зъбите и заспива в 10-11 с мноого зор и мрънкане и гнявене...  ooooh!

# 298

Същото и при нас, само дето не е пееща оФца играчката, пееща сова. Но сега режима се разби покраи зъбите и заспива в 10-11 с мноого зор и мрънкане и гнявене...  ooooh!

Уф, и на нас май ни тръгват зъби. Вчера беше направо ад - плаче, не може да заспи ( въпреки че й се спи), слюнчи се на поразия, чеше си ушите, яде по малко... Sad
Наложи ми се да прибягна до повиване за да се успокои и да заспи. Sad

# 299
  • СОФИЯ
Как ще се справим с тия зъбки не знам  newsm78 newsm78
Дано за всички да преминава по малко болезнено  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт