Февруарчетата се родиха и света ни промениха 1

• 35 306
  • 664
  •   1
Отговори
# 75
  • СОФИЯ
Аз също чистя нослето с клечки но съм си купила и аспиратор но рядко го ползвам  Peace
Физиологичен р-р е супер гадно нещо лично на себе си съм го ползвала и не съм склонна да го прилагам на детето. Просто впръскването и самото навлизане на р-ра в носната кухина е гадно  Mr. Green

# 76
И аз всеки ден впръсквам физиологичен разтвор, но пак сумти понякога. На 21 съм на консултация и тогава ще питам личната.

# 77
Момичета, а вие извеждате ли и по колко бебоците в това ветровито време. Хем е топло, хем при нас така духа, че се чудя...Освен, че се чудя и как да го облека..

# 78
  • София
Вятъра наистина е доста неприятен. Излизаме, като слагам на количката дъждобран. Мен ме притеснява, че ако ревне и изпадне в истерия и го гушна може да настине, защото е затоплен. И аз се чудя как да го обличам. Вчера си мислех, че е облечен повечко, но на човека му беше добре и не беше потен.

# 79
  • СОФИЯ
И аз два дни не съм я извеждала Алекс но днес за малко сутринта излязохме на двора но е ветровито доста  Mr. Green Сега излезе малко слънце и ако се задържи така ще я изведа като я нахраня след малко  Blush

Иначе я обличам с панталонки, боди с къс ръкав и отгоре блузка с дълъг ръкав, слагам отгоре одеялце тъничко  Peace и след 5 мин почва да скимти и се налага да махам одеялцето  Joy не търпи да е облечена много  Blush

# 80
 Аз до колкото знам бебетата до към 6 месеца не се потят.По-скоро може да се претоплят и се обриват.С памучни тънки дрешки си мисля ,че е о.к.Ако трябва извън количката може в пелена да се увие и евентуално тънка шапчица.

# 81
Вашите бебета, които са на АМ, колко често акат? Моята кукла ака на 2 дена един път. Дали е от капките за колики се чудя? В момента и давам Абоколикен и Коликстоп, като ги редувам.

# 82
  • СОФИЯ
Ние акаме на ден поне по 2 пъти но ние сме на АР мляко  Peace
И с капки и без тях е едно и също при нас.

# 83
  • СОФИЯ
Много е тихо в темата  Mr. Green
Пишем едни и същи.

# 84
  • Варна
Ми то беше ясно, че ще е така...
Ралица ака по веднъж на ден, но понякога,макар и рядко, се случва да пропусне или да ака два пъти. Но това са изключения...

# 85
  • Свищов
С Лактана Био Ади акаше 1 път на 2-3 дни. От няколко дни го сменихме с Бебелан и се изхожда 1 път дневно и то доста качествено.

# 86
Аз пък се зачудих покрай жегите вчера с тия 31 градуса, въпреки че сме на кърма, не е ли гадно въобще да не им даваме вода на бебоците. На нас така ни каза педиатърката. За адаптираното мляко не знам как е. Вие давате ли им вода...
А относно акането, Мишо най-много да пропусне две сменяния на памперси без да ака, нямам представа дали това е много за кърмачетата. Но е голям зор и голямо напъване, въпреки че изкарва почти течно ако. Странна работа и следващия път ще питам лекарката така ли трябва да бъде.

# 87
  • София
На каката до 6 месец не й давах вода, но сега на малкия предлагам. Винаги в мен има шише, понякога не иска друг път пийва малко. От известно време ака по един път на ден, но през последните седмица пропусна 2 дни.
sembia, поти си се.  Wink

# 88
  • Варна
Аз пък се зачудих покрай жегите вчера с тия 31 градуса, въпреки че сме на кърма, не е ли гадно въобще да не им даваме вода на бебоците. На нас така ни каза педиатърката. За адаптираното мляко не знам как е. Вие давате ли им вода...
Нашата педиатърка съветва да даваме. Лекаря, който ме изражда и на който имам абсолютно доверие, и той е на това мнение. Обаче Ралица категорично отказва да пие... Wink

# 89
На мен педиатъра ми каза да предлагам,но ако не иска да не я насолвам.Аз и давам по една две лъжички през деня след хранене.Шише с кърма категорично отказва,три вида пробвах.Вода в шише не предлагам,защото гоним наддаване,не знам дали ще и хареса.В жегите обаче според мен ще имат нужда.
Щом се потят това е хубаво,че поне има индикация😃

Общи условия

Активация на акаунт