Февруарчетата се родиха и света ни промениха 1

• 35 316
  • 664
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Момичета, нощеска пробвах аспиратора за прахосмукачка, защото не можеше да заспи от секрети. Първо пробвах само с пръскане на Стеримар, но нямаше ефект и тогава се включи тежката артилерия. Ами да ви кажа съм доволна, дръпна сопола, направо изхвърча като тапа.  Wink

# 91
  • СОФИЯ
Точно така Гери  Hug Няма смисъл да се мъчи милото  Hug
Иначе и на мен ми казаха да не давам вода до 6 месец но аз предлагам  Peace Алекс не се възползва много но като направя на чай пие  Heart Eyes

# 92
Здравейте мами. Аз бях с термин 19.03, но бебка се роди на 21.02. От около 4 дни имаме много газове от които я боли коремчето и пръцка страшно много. Момичета бебка реве непрестанно. Събужда се винаги с рев и по цял ден е на ръце в противен случай плаче безпирно. Бодува по цял ден. Споделете при вас как е? Плачат ли много вашите бебенца? Как ги забавлявате, успокоявате?

# 93
Здравейте мами. Аз бях с термин 19.03, но бебка се роди на 21.02. От около 4 дни имаме много газове от които я боли коремчето и пръцка страшно много. Момичета бебка реве непрестанно. Събужда се винаги с рев и по цял ден е на ръце в противен случай плаче безпирно. Бодува по цял ден. Споделете при вас как е? Плачат ли много вашите бебенца? Как ги забавлявате, успокоявате?
Aз давам биогая сутрин. А и аз пия пробиотик. И внимавай какво ядеш..аЗ спрях сладкото и намалих млечните и май се пооправи детето. И се оказа
, чв в мюслите ми имаше ленено семе, мисля, че от него имаше мн газпве. Иначе много плачеше първия месец, давах лефакс за колики, но от него се запичаше и се напъваше , болешв го корем.Та помисли какво му даваш. Инче...гушках го и се чудех какво да правя . Успех

# 94
  • София
Ох, аз добре си хапвам сладичко!  Wink Ама не мисля да го спирам, защото и без това съм изморена и поизнервена и с него ми става малко по-добре. Малкия също е ровльо, когато го закачам и му говоря се хили, но не трябва да ме изпуска от поглед иначе веднага ревва.

# 95
И Мишо има колики и както си спи спокойно и се буди с рев, също се върти и има газове, педиатърката ми каза да внимавам какво ям - чаша кисело мляко, 100 гр сирене, чаша прясно мляко, и повече ориз, картофи, да намаля сладкото, капките биогайя давам в 4 следобед, така ми пише в рецептата, предполагам, че защото коликите са по-изострени следобед. Да го държа повече по корем. Давам и едни капки био амика, но в общи линии докъм 3-я месец може да продължат. Най-много се успокоява като му пея и като е в количката в движение, обича по-разнебитени алеи с леко подрусване и тогава заспива най-лесно, когато го боли повече и времето не позволява, също го слагам в количката и го успивам вкъщи в нея. : )
На нас днес ни биха ваксината, дано няма някаква силна реакция. Нещо има разминаване и в теориите на докторката от болницата и личната лекарка относно лепенката на пъпчето и сега я махнахме за два дни да почине малко.

# 96
  • СОФИЯ
Ние плачем /пу пу пу/ само когато е гладна много и е наакана  Heart Eyes

Вчера да ви кажа и да се оплача  Joy Joy Joy се изхарчили 11 памперса  Mr. Green ooooh!
Мисля да пращам дядо и и баща и да работят в някоя памперсова фабрика  ooooh! не мога да и смогна вече  Joy
Вие как сте в това отношение ? newsm78

# 97
  • СОФИЯ

Добре дошла при нас  Hug bouquet

# 98
  • София
Вчера да ви кажа и да се оплача  Joy Joy Joy се изхарчили 11 памперса  Mr. Green ooooh!
Мисля да пращам дядо и и баща и да работят в някоя памперсова фабрика  ooooh! не мога да и смогна вече  Joy
Сменям по 4-5 памперса.  Thinking Дали пък не е малко? newsm78

# 99
  • Варна
Супер. С многократни сме.

# 100
Аз сменям по 5-6 памперса на ден. Относно коликите, сутрин и давам био Гая на първото хранене, а след това с всяко следващо давам Абоколикен.

# 101
Относно памперсите, аз сменям преди всяко хранене, което прави 8, но често точно след като се нахрани се изаква и се налага да го сменя пак, защото ми става мъчно цели 3 часа да седи наакан, така че тези 11 памперса не ми се виждат никак много и на мен. Малко скъпичко излиза, но съм го приела, че ще е така, поне докато малко поотрасне, после ще почна по-лежерно.

# 102
Момичета, как се казва групата във Фейсбук?

# 103
Супер. С многократни сме.
здрасти, дали ще е удобно, ако ми дадеш малко информация за многократните пелени? Марка, подложка и от къде ги купуваш, че напоследък се замислям да минавам на такива. Веднъж ми се подсече и предполагам, че не е само от жегата, но  и от памперсите, които не са памучни....
Предварително благодаря за отговора! Grinning

# 104
  • СОФИЯ
Замислих се колко ли ще е удобно с тези многократни гащи ?  newsm78
На нас ни трябват поне 5 чифта, че мацката доста ачка и пика  Heart Eyes Да няма да пера през 1 час гащи  Mr. Green
Не знам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт