Перилни препарати и омекотители – 38

• 84 724
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
Аз нищо не твърдя просто казвам, че наистина много от познатите ми перат само с течен. Аз съм си решила за мен как да пера и нямам проблеми с миризма на пералнята, както и нямам намерение /без да има причина/ да правя прочистване на пералня. По-скоро си мисля, че всякакво категорично мнение не може да меродавно. По-скоро всичко е индивидуално.  Peace

Не много, а масово домакинята в БГ пере с течни перилни препарати..такива са моите наблюдения.
Това не означава автоматично, че така е правилно обаче. Означава, че рекламата си върши добре работата..
Извън това - кой с какво ще пере, е въпрос на лична преценка, базирана на информацията, с която разполага Peace

# 526
  • София
Вчера тъкмо ми свършваше праха и приятно ме изненадоха във Фантастико, че ариела е намален на 7,99лв, пак ще се размина с ДМ-ския, но нищо Simple Smile

# 527
И в DM Ариел е на 7,99 лв.

# 528
А някъде има ли Ариел 40 пранета на промоция? Изпуснах в Пикадили, оказа се, че е била до сряда  Cry

# 529
Последно взех от Била...споко, и да няма  в момента, скоро ще пуснат...

# 530
  • bad@ss
Нямам време да чета назад, направо ще питам:
Преместен ли е някъде магазинът на Борн в Пловдив или е затворен  Blush
Направих 3 дължини на Вазов, и аз ли съм нещо кьорава, не го открих...
После минах през единия гараж около Пожарната. Разгледах цените. Червената АПТА, която се намира за 7+ лв. по суперите, там беше 11.40 - ако има будалища  ooooh!

# 531
  • Сливен
А някъде има ли Ариел 40 пранета на промоция? Изпуснах в Пикадили, оказа се, че е била до сряда  Cry
Виж брошурките на Билла,има прах Ариел 40 пранета около 17лв и нещо,но не съм сигурна дали е за целият м.юни или е седмичната до 8.06

# 532
Ако се дозира правилно препарата, ако се използва достатъчно дълга програма на подходящите градуси, ако се изважда веднага прането, а не се застоява с часове в пералнята, ако вратата е отворена, когато пералнята не работи, ако се почиства чекмеджето редовно, не е проблем да се ползват течни препарати.

Според мен това е правилната формула!

# 533
Виж брошурките на Билла,има прах Ариел 40 пранета около 17лв и нещо,но не съм сигурна дали е за целият м.юни или е седмичната до 8.06

В седмичната я няма тази промоция. Но ми се струва, че не е изгодна много...По-добре 2 бр. по 20 пранета..ще излезе 16.00лв за 40 пранета. Момичетата писаха, че на 8 лв./20 пранета го има ариела в ДМ и в Промаркет Peace

# 534
  • Варна
 Твърде много "ако" събрани на едно място  Laughing. Аз просто не виждам какво повече могат да ми дадат течните препарати в сравнение с прахообразните. Ползвам и такива-спор няма особено откакто се пръкнаха капсулите,но си предпочитам добрите стари немски Ариел и Персил на прах. Мъжо ме спуква от майтап,че хората си купували от там какво ли не,а аз лудата задължително мъкна поне 10 кила прах  Laughing Laughing Laughing.

# 535
Твърде много "ако" събрани на едно място  Laughing. Аз просто не виждам какво повече могат да ми дадат течните препарати в сравнение с прахообразните. Ползвам и такива-спор няма особено откакто се пръкнаха капсулите,но си предпочитам добрите стари немски Ариел и Персил на прах.

+ 1

# 536
  • оттам, откъдето започва България
Това "ако" са основни неща, които задължително се отнасят и при пране с прахообразен прах.  Peace

# 537
Аз само да припомня за пореден път, че течните и омекотителите съдържат едни съставки, наречени сгъстители, чрез които се постига определена консистенция. Те имат неприятното свойство да образуват филм по вътрешните части на машината, който е добра среда за образуване на колонии от бактерии и плесени, които пък са основната причина за неприятна миризма. Дори да се спазват тези много "ако", пак няма гаранция, че в един момент няма да тръгне миризмата на блато. Да не зачеквам избелващите съставки в праховете, които не присъстват в течните, че ще стана банална вече. Така че "правилната формула" е правилна донякъде.

# 538
Момичета, чета ви редовно и ви благодаря за добрата информация.
Sekhmet, на теб огромно благодаря за помощта по всички въпроси. bouquet
Имам въпрос:В праха Персил, който отворих чашката за праха има деления без да е посочено за мл. или в гр. се отнася newsm78 .Как да го тълкувам?

# 539
Деленията са в милилитри.

Общи условия

Активация на акаунт