Перилни препарати и омекотители – 38

• 84 713
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
Аз ползвам Ариел на капсули (любимите ми са розовите), за черно Персил течен. За бебето Персил сензитив и Максима (но Максимата не мирише хубаво). Омекотители на Коколино синия или Ленор пак син, и за бебето чат пат слагам Фрош. Доволна съм от всички.

# 106
За бебета и малки деца не е нужно праха да мирише на нещо....даже напротив, ароматите са алерген. Колкото по-малко мирише, толкова по-добре...Омекотител - абсурд на малко бебе на 5 месеца..Защо е нужно?

# 107
В началото слагах на одеалцата и завивките. Фрош няма никакъв аромат.

# 108
  • София
Ако е бебешкия фрош аромат има.
И независимо на какво и на мен ми е излишна химия за бебе, но пък всеки си решава.

# 109
И аз четох подобни мнения и рядко слагам. На мен Фроша на нищо не ми мирише.

# 110
Мирише или не мирише, омекотителят остава ПО дрехите Peace Излишно е според мен, особено за бебе-бебето си мирише на бебе, какво по-хубаво от това?

# 111
Да наистина омекотителя се пуска с последното изплакване и после следва само центрофуга т.е химията остава по дрехите. От едно мнение на TAED ( работил в бранша с перилни продукти) ми е останало че до 4 годишна възраст не е хубаво да се ползва омекотител. Не че е забранено, всеки сам си решава, но аз му се доверявам и макар че съм голяма почитателка на прах Ултрасензитив никога не съм се изкушаваша да купя и омекотителя Ултрасензитив. Иначе обичам за нас омекотител да слагам - Сано концентрат Био ми е любим благодарение на Гес

# 112
Сдобих се с така желания омекотител Сано, зелен 1л., от квартално магазинче за препарати (този ми допадна най-много на място). Веднага пуснах пералня с него, извадих дрехите преди малко и честно казано... не съм впечатлена. Не са никак меки, да, ухаят силно, но ароматът в магазина ми допадна повече, сега ми е малко силен. Надявам се да изветрее докато се изсушат. С Форест още при изваждане от пералнята, дрехите са меки, особено чаршафите и очаквах същото от Сано, но по-скоро ароматизира повече. Продавачът в магазина ме убеждаваше да взема 1 л концентрат, защото бил израелски, а този, който купих-румънски. Предпочетох този за 10 пранета, за да го пробвам и май сгреших. След като свърши ще взема и концентрат, ако пак ефекта е същият ще се върна на зелено Коколино и Форест виолет.

# 113
  • оттам, откъдето започва България
Аз пък си купих кутия Тема, която уж трябва да е за 3 пранета. Посочено е, че е 300 гр. опаковката и че 100 гр. са равни на 140 мл. Прах един път, днес втори път и за трети път останаха около 60 мл. в мерителната ми чашка.  newsm78 Аз ли бъркам някъде? Тази доза е за нормално замърсено пране. Иначе от прането съм доволна, но от количеството - не.

# 114
Къде във Варна могат да се купят турски омекотители -особено варианта им на Коколино и перилни препарати ?

# 115
Аз не съм слагала на дрехите, а на завивките само. Както и да е, всеки сам решава наистина.

# 116
  • в огледалото на живота
Аз не съм слагала на дрехите, а на завивките само. Както и да е, всеки сам решава наистина.
А завивките нямат ли достъп до детето  Rolling Eyes

# 117
И какво като имат ? Това е омекотител за бебета, не отрова. Много преекспонирате нещата.

# 118
И какво като имат ? Това е омекотител за бебета, не отрова. Много преекспонирате нещата.

Е, те хората са го казали...акъл с фуния не можеш да налееш, колкото и да ти се иска Grinning
Влезе за съвет...получи го. Никой не те посъветва да ползваш омекотител за няколко месечно бебе, ама ти си ползвай....бебето си е твое, за нас е все едно... Whistling

# 119
Не е влязла за съвет. Доколкото виждам е влязла да пише какво ползва. Wink

Общи условия

Активация на акаунт