Перилни препарати и омекотители – 38

• 84 681
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Моля ви, качете снимка на Ариел за цветно, който обсъждате по-напред в темата. И в съчетание с кой омекотител го ползвате за по-добър и траен аромат?

# 91
Аз съм ужасно разочарована от изпирането на  течен персил - 60 градуса, интензивно, със завишена като за петна доза не махна кръв...
Иначе лилавия персил и лавандуления ленор, дават уникален аромат в съчетание Simple Smile обаче стават само за неща без петна Wink
Само прахообразен използвам.

# 92
  • София
Аз съм ужасно разочарована от изпирането на  течен персил - 60 градуса, интензивно, със завишена като за петна доза не махна кръв...
Иначе лилавия персил и лавандуления ленор, дават уникален аромат в съчетание Simple Smile обаче стават само за неща без петна Wink
Само прахообразен използвам.

и прахообразният персил беше почти същото, малко по-добре, но не идеално. Понеже поста над моят беше за течен персил, та за това  се сетих да напиша за този лилавия.... иначе на аромат с въпросния омекотител е страхотен... но...
Ариела и стар и още повече нов, не се замисля над такива неща дори и на 40 градуса Wink

vessita
Ако питаш за т.нар нов ариел кой е  - http://pesteliv.com/userfiles/productthumbs/thumb_21248.jpg този е.

# 93
  • в огледалото на живота
Днес влязох в СБА за хляб,излязох с хляб и прах... Laughing

Купих тези капсули,не защото нямам перилен препарат/намалението не беше кой знае какво/,ами просто от нужда да ги изпробвам... Grinning :

Как се справят,отзиви?
И да припомните :първо капсулата в барабана и после прането отгоре,нали  Blush /отдавна не съм ползвала такива/

# 94
  • София
Съвсем прилични и петна разни са ми вадели.
Да, първо капсулата/или две/, после дрехите. Май всъщност от персил за цветно този най-много ми е харесал, после прах и на последно място слагам течния, само заради аромата.
Иначе тук много момичета са споделяли, че не им се разтваряли добре капсулите, лепяли се на люка и т.н., аз не съм имала такива проблеми.

# 95
  • Бургас
Благодаря ти Angel_Dust, за него питах  Hug

# 96
Моля ви, качете снимка на Ариел за цветно, който обсъждате по-напред в темата.

# 97
Моля ви, качете снимка на Ариел за цветно, който обсъждате по-напред в темата. И в съчетание с кой омекотител го ползвате за по-добър и траен аромат?

http://www.ebag.bg/prah-za-prane-ariel-color-3-2-kg-50-praneta.html#

за този става въпрос, аз лично съм много доволна. В момента го ползвам с омекотител Форест Violet fields, но ароматът на праха е по-силен и омекотителят почти не се усеща, така че остава само мекотата от него. След като го свърша, ще си взема омекотител Сано Максима, за да го пробвам, тук ми го препоръчаха Simple Smile

# 98
Момичета, моля ви кажете от къде мога да купя омекотител Сано 1 л, в София? Ходих в Хали Бодинор, но има само 2 л и само бял. Искам малка опаковка, за да го пробвам първо и да си избера аромат. Белият не е лош, но ми се иска да помириша и другите. Омекотителите Ленор са на промоция в ДМ и в Хали Бодинор. В Халите са по 5 лв 55 пранета, а в ДМ 5.59 -55 пранета. Но мисля да провам Саното, ако открия... Party

# 99
  • Бургас
На Сано ползвам черния концентриран омекотител, но вече се наситих на аромата му. Силен и сравнително траен е, на някои материи обаче ми мирише зле.

Благодаря ви за снимките на Ариел, отивам на пазар  Hug

# 100

Благодаря ви за снимките на Ариел, отивам на пазар  Hug
Няма да сгрешиш с Ариел.  Изпра оцветените кърпи от миналата седмица. Зелената, която вече беше оранжева почти си върна цвета. Без никакъв друг препарат, програма за памук на 40 градуса, около 2 часа.Прахчето за обезцветяване на Хейтеман (май така е на бг) си остана неотворено, ще го пазя за друг подобен случай, ако пак сгафя Wink

vessita, Кажи от къде взимаш омекотителя Сано, плс? Simple Smile

# 101
  • в огледалото на живота
Ейнджъл,благодарско  Hug

Добре се справиха капсулите,няма изплюване при мен на люка  Simple Smile

Ама много миризливи бе...бетер Ариел... Crazy
Не,че се оплаквам,ама да си кажа  Grinning

# 102
  • Бургас

vessita, Кажи от къде взимаш омекотителя Сано, плс? Simple Smile

От Бургас съм, не знам дали ще съм ти от полза - купувам го от магазинче за перилни препарати на Калоян (партера на нова кооперация в страни от входа на Болеро и пазара).
Инъче покрай Ариел-а забърсах и едно зелено Коколино, замириса ми свежо и "зелено", ще го видя в съчетание как ще е Simple Smile

# 103
Ех.... жалко, ще потърся и аз от кварталните магазинчета в София. Иначе,  за Коколино, комбинацията на зеленото с Ариел ми е любима, сподели дали ти е харесала Wink

Последна редакция: нд, 10 апр 2016, 06:23 от Vanchita_345

# 104
Здравейте  HugСпешно имам нужда от съвет КАК да третирам белите маратонки,писах и в друга тема,ще попитам и тук-с какво да ги направя отново бели,направо стават ужас след няколко месеца,а от прането повече пожълтяват-нищо че ползвам препарати за бяло пране,та дори и тоя боклук ВЕНИШ  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт