Перилни препарати и омекотители – 38

• 84 701
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
  • в огледалото на живота
Ясно,ще избера този за бяло значи.
Това ми трябва.
Знам,че има и за цветни дрехи,ползвала съм го.

На мен ми допада де... Blush

# 571
Принципно независимо от марката, препарата за бели тъкани трябва да съдържа избелващи агенти, тоест, ако се пере цветно ще го обезцвети и съответно този за цветно- трябва да съдържа съставки, които да фиксират цветовете върху тъканите и да запазва цветовете за по- дълго.

# 572
  • плевен
Момичета ,мъжът ми е купил течен Ариел Белгийски за 70  пранета.Въпросът ми и ползвали ли сте такъв и как е като изпиране?Иначе от Персила прахооброзен,който продават в нашите магазини съм доволна и винаги взимам когато е на промоция.

# 573
Ариел кутия за 40 пранета на Метро е на 13,70 на промо.

# 574
Този Ариел 40 пранета си е далавера за толкова пари. Докога е промоцията? До Метро мога да стигна само в почивен ден Sad

# 575
  • София
Обаче като отворите голямата хартиена кутия, не знам къде ще го намествате този прах...

Аз си взех Ариел за цветно от промото /26пранета/ - за запас.

# 576
  • София
И при мен последните 2 перални не се разтвори добре праха за цветно Denkmit. Пърдвият път ми беше мокро чекмеджето и реших, че това е проблемът. Но втория си беше напълно сухо... Странно. Предишните пъти си се разтваряше добре. newsm78 Да не би да запушва дюзите нещо?...

Последна редакция: вт, 07 юни 2016, 14:12 от AnMary

# 577
  • Стара Загора
Нямам проблеми с наместването на праха, привършвам кутия за 60  пранета. На дъното леко беше сбит, но при разклащане си се раздроби на ситно, не е бил овлажнен.   Ще ходя до Метро май.

# 578
За тази цена и аз ще отида до Метро май, само дано до събота е валидна промоцията. Аз също нямам проблем с наместването на по-големите опаковки, държа праха в пластмасова кутия, а купувайки голяма опаковка забравям за тази покупка за месеци. Да попитам - какво ви е мнението за капсулите на Персил комбинация прах с гел? Добре ли изпират, както и тези новите в бежовата опаковка?

# 579
  • София
Капсулите за цветно ползвах, харесваха ми, но Ариела изпира по-добре. Все пак за по-слабо замърсени дрехи ми допадат, а и с разни лекета се справяха, но не с всички, приятен аромат оставяха без омекотител. Някои коментираха, че не им се разтваряли добре, такива проблеми аз съм нямала.
За новите мнение нямам, видях че са сензитив...

# 580
За тази цена и аз ще отида до Метро май, само дано до събота е валидна промоцията. Аз също нямам проблем с наместването на по-големите опаковки, държа праха в пластмасова кутия, а купувайки голяма опаковка забравям за тази покупка за месеци. Да попитам - какво ви е мнението за капсулите на Персил комбинация прах с гел? Добре ли изпират, както и тези новите в бежовата опаковка?

Бях взела промоционални от метро преди известно време, бяха 2 персила + един подарък, взех две кутии капсули - голяаааама грешка. Прахообразната част беше овлажнена и не се разтваряше, предварително я киснах в топла вода и раздробявах, и тогава слагах в барабана. Иначе пере хубаво и мирише чудно, ако случиш на партида.
Сега съм с Ариел - новия 60 пранета, наистина е хубав.

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 13:51 от Oфeлия

# 581
От скоро ползвам капсулите на Ариел 3 в 1 Подс, взех ги за проба. Наблюденията ми са, че и те не се справят с упорити петна, но никога не са останали неразтворени. Ползвам ги предимно за чаршафи и кърпи за баня, точно защото ухаят много приятно, особено в комбибация с черна Семана (с розовото цвете) много ми допада. Тъй като свършвам кутията ми се иска да взема прах за дрехите и отново капсули за спалното бельо. Трябва да реша кои да бъдат и може би ще пробвам тези на Персил. Благодаря за отзивите!  bouquet

# 582
ММ по погрешка е купил течния на СБА за цветно. Няма нищо случайно. Прекрасен. пу- пу!

# 583
  • ...на безопасно
ММ по погрешка е купил течния на СБА за цветно. Няма нищо случайно. Прекрасен. пу- пу!

Може ли снимка?

# 584
Момичета, искам да си оправя една бяла хавлиена кърпа (100% памук), по която има петна от боя за коса. С какво ли не прах и не третирах, и не се махат... До сега такова нещо не ми се е случвало... А е пепеляво руса боя, не е да речем черна. Както се казва, отчаяните времена изискват отчаяни мерки, та се колебая между белина (до колкото знам се ползва със студена вода) и вряща вода с нещо избелващо на кислородна основа... Нещо да ме посъветвате? Да ми препоръчате?

Общи условия

Активация на акаунт