"Септември е още далече, а бебчо смело ни рита вече" - ТЕМА 5

• 70 961
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте на всички, нова съм, казвам се Йоана и съм на 29 г. от София с първа бременност!  Hands Clap Вчера ви открих и не мога да насмогна на четене...съжалявам, че не съм разбрала за групата по-рано щеше да ми спести доста главоболия.
Към момента съм в 17 седмица, но ми казаха, че бебчето върви от 4 до 6 дни по- голямо тъй като овулацията ми е била по-рано. (така,че до колкото мога разбирам си карам към по скоро 18-та)                                                                                                                 Още в 13-та седмица на ФМ ни зарадваха с новината, че на 70% ще си имаме момиченце  stork-girl , но към момента все още нямаме потвърждение на 100%.                                                                         

Относно усещането на бебчето - не бих казала! На момент имам някакво чувство на трептене, но тъй като за мен е първа бременност не мога да съм сигурна.

И да почна с въпросите - за болница "Надежда" - мнения?? newsm78. Аз на там съм се насочила и там заведох ЖК, но си взех и направление от ЛЛ и се записах и по здравната каса при друг лекар...та сега ще трябва да избирам.
... Доста изписах...ПРИЯТНО ми е да се запознаем....

# 121
Здравейте на всички, нова съм, казвам се Йоана и съм на 29 г. от София с първа бременност!  Hands Clap Вчера ви открих и не мога да насмогна на четене...съжалявам, че не съм разбрала за групата по-рано щеше да ми спести доста главоболия.
Към момента съм в 17 седмица, но ми казаха, че бебчето върви от 4 до 6 дни по- голямо тъй като овулацията ми е била по-рано. (така,че до колкото мога разбирам си карам към по скоро 18-та)                                                                                                                 Още в 13-та седмица на ФМ ни зарадваха с новината, че на 70% ще си имаме момиченце  stork-girl , но към момента все още нямаме потвърждение на 100%.                                                                         

Относно усещането на бебчето - не бих казала! На момент имам някакво чувство на трептене, но тъй като за мен е първа бременност не мога да съм сигурна.

И да почна с въпросите - за болница "Надежда" - мнения?? newsm78. Аз на там съм се насочила и там заведох ЖК, но си взех и направление от ЛЛ и се записах и по здравната каса при друг лекар...та сега ще трябва да избирам.
... Доста изписах...ПРИЯТНО ми е да се запознаем....

Добре дошла Simple Smile Има и фб - група също така Wink  Hug

# 122

Добре дошла Simple Smile Има и фб - група също така Wink  Hug
[/quote]   

Може ли да бъда добавена и там - yoanita@abv.bg

# 123
  • София

Готово, провери си имейла.

Аз също се чудя за Надежда, следя темата тук в бг мама и по- натам ще отида на ден на отворените врати.

# 124
Благодаря!Вътре съм! И аз ще следя.

# 125
Дами, много съм щастлива, излезе резултата от амниото, всичко ни е наред и си имаме XY хромозома, т.е. мъж Simple Smile
Сега само ми е зор да го видя че си е ок и ще взема да мирясам...за известно време Wink
Какво ще кажете да направим анкета за пола, интересно ми е как сме разпределени, май няма преобладаващ пол засега?

# 126
Честито на всички момичета с хубави новини и на вс разбрали пола.
Yoanitta, добре дошла!
Да ще е интересно съотношението момичета, момчета в групата. Аз не знам обаче още със сигурност, в четвъртък се надявам да разбера на ФМ
Danilli , ти тези дни щеше да ходиш на преглед, мина ли или още не, да кажеш какво са ти казали за пола

# 127

Готово, провери си имейла.

Аз също се чудя за Надежда, следя темата тук в бг мама и по- натам ще отида на ден на отворените врати.

Аз натам се ориентирах, много ми се видя претъпкана Токуда, жени чакащи с часове за прегледи, отказани даже за раждане, защото за лекаря, който искат няма часове...

# 128
Защо правите сега ФМ? Не е ли много рано?  Blush

# 129
Радвам се за всички добри новини!! Хайде вече да си бременеем на  спокойствие  Mr. Green

# 130
В Геника дадохме пробата, за 4 работни дни стана Simple Smile
Иначе не е рано за първата ФМ, за мен си е точно такава нищо че върви с БХС. Док пак си мери мерки, съотношения, гледа органи, така че аз си го броя ФМ между 11 и 13 седмица с екстра БХС, въпреки че тая екстра на мен ми причини доста безсъние.
Но пак бих ги направила тези изследвания де, сега се сещам че имам приятелка в Германия и там първата ФМ им е към 19 седмица. Доколкото знам тогава нухалнат гънка вече я няма, та ми стана чудно как диагностицират за тези тризомии там  newsm78 Сигурно си имат начини някакви де  Simple Smile

# 131
Аз питах за втората всъщност  Mr. Green За първата е късно, но втората знам, че я правят рано в БГ и затова попитах. Моята втора ще е чааак в 24-та седмица  Rolling Eyes

# 132
На мен втората ще ми е по рано 19+6

# 133
Аз току-що записах час за втора фм в 18+2 и не ми казаха, че е рано. Попитах кога и ми казаха в 18 седмица.

# 134
Така ми каза док в 19 да я направя

Общи условия

Активация на акаунт