"Септември е още далече, а бебчо смело ни рита вече" - ТЕМА 5

• 70 998
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
Добре дошла,AnnaMateva.
Ако искаш качи резултатите от скрининга,някои от момичетата са доста запознати,и веднага ще ти отговорят.И не забравяй,че това изследване,не е диагноза,а статистика.Честити ти розови гащи!Макар че в 12г.с. на мен ми обясниха,че нямам как да се видят срамните устни,виждат клитор или пенис,които са с еднакъв размер в тази седмица,но са различно разположени,под различен градус, и по това познават
ами на мен ми казаха в 16седмуца за пола аз естествено  не видях нищо,но така каза лекарката.  предавам нейните думи аз и да гледам нищо не виждам то вълнението е по голямо а и мъжът ми като гледа и той видя не ги знам какво са гледали  Mr. Green Laughing термина ми е за 28 поради причината за майчинство но очакването е от 14до 20 днес. Днес взех и резултатите от лабораторията не онлайн както я гледах и си имаше табличка която да се сравни всичко е ок от този тест знам че това е само статистика но малко или много успокоение има

# 166
Здравей Анна, ама ти за 28.10 или 28 09. ти е термина?
Защото няма как да си минала 16 седмица и да си за октомври, а в първия пост пишеше 28.10- Октомври?
Не разбрах това за от 14 до 20 чакане? Имаш предвид 14 до 20 септември че чакате да се роди ли?
Аз пък се чудя как усещате бебето че се върти. Аз още движения не усещам пък някой беше писал и за усещане че се завъртяло и т.н. Да почна и аз вече да ги усещам тези работи викам, не само да чета за тях  Mr. Green

# 167
Здравей Анна, ама ти за 28.10 или 28 09. ти е термина?
Защото няма как да си минала 16 седмица и да си за октомври, а в първия пост пишеше 28.10- Октомври?
Не разбрах това за от 14 до 20 чакане? Имаш предвид 14 до 20 септември че чакате да се роди ли?
Аз пък се чудя как усещате бебето че се върти. Аз още движения не усещам пък някой беше писал и за усещане че се завъртяло и т.н. Да почна и аз вече да ги усещам тези работи викам, не само да чета за тях  Mr. Green
. Ох боже,хич ни няма хаххха тези месеци цифри хахахах ние се чакаме от 14 до 20 септември това значи 09медец  Grinning Joy а термина ни е насточен за 28 за да може да стигнем до майчинство че няколко дни няма да достигнат ако не избързаме де

# 168
Blue_cloud при първа бременност трудно се различават двеженията, но пре втори път вече знаеш какво става в корема. Ще ти кажа аз как усещам завъртането - примерно 2-3 дни усещам ясно ритничета и побутване отвътре, т.е. явно рита с крачета корема ми. И изведнъж се усеща едно плавно, дъъълго движение, корема ми се издува на едно място, то ти става едно напрегнато такова, и после няколко дни не усещам почти никакви движения - явно рита назад. Не знам дали ме разбра  newsm78 То трябва да се усети и да си наблюдаваш тялото. Но ако си в движение цял също трудно ще забележиш какво става. После като стане по-голямо буболечето много по-лесно се усещат нещата, тогава пък обръщането е видимо и отдалече  Joy
Пожелавам ти много скоро да ни кажеш и ти как усещаш нещата  Laughing

# 169
Mrs Petrova, аз съм с първа бременност и усещам точно както ти го описа и това плавното където ми се надигна корема , от начало викам тва пък какво е контракция ли ама мн бързо мина все едн се обърна бях писала, но точно така както ти го описа , дори се цачудих как толкова силно ще се усеща като не е толкова голямо, моите приятелки викат то може да не е голямо , а корема да му е малък затова така да го усещам Grinning
Днес мина прегледа, този път док май беше категоричен, че е момиче. Забравих да го питам колко тежи и колко е голямо, на снимката пише НС 16,53 см, сиг това е дължината нз. Иначе плацентата още е низка Sad

# 170
Mrs Petrova, аз съм с първа бременност и усещам точно както ти го описа и това плавното където ми се надигна корема , от начало викам тва пък какво е контракция ли ама мн бързо мина все едн се обърна бях писала, но точно така както ти го описа , дори се цачудих как толкова силно ще се усеща като не е толкова голямо, моите приятелки викат то може да не е голямо , а корема да му е малък затова така да го усещам Grinning
Днес мина прегледа, този път док май беше категоричен, че е момиче. Забравих да го питам колко тежи и колко е голямо, на снимката пише НС 16,53 см, сиг това е дължината нз. Иначе плацентата още е низка Sad
. На следващият път по ясно ще го видят ако не се крие. Geri852  видях ,че си от Бургас кой е проследяващият ти доктор за бремеността ?

# 171
. На следващият път по ясно ще го видят ако не се крие. Geri852  видях ,че си от Бургас кой е проследяващият ти доктор за бремеността ?

Моята е Драгнева, но ходя на още две места частно.

# 172
Здравейте, мами!
Темата е страхотна. Приемате ли нови попълнения сред вас? Малко късно се включвам  Embarassed. Моят термин е 28 септември, втора бременност.

# 173
Здрастии, приемаме разбира се  Hug

# 174
Danili и Geri 852 моята плацента също е ниска.Д-ра на последния преглед в събота каза,че още е рано да се определи,че е ниска,тъй като в този период мн често е такава.Тя се определя като ниска едва след 26 седмица,до тогава каза,че е нормално.Даже и след това понякога се покачвала.Каза,че няма нищо притеснително,не ни е забранявал секса.Аз нямам болки или кървене.
Единственото ми претеснението е ниското ми кръвно,което незнание как да контролиран.

# 175
  • София
Flowerlina, добре дошла,с един и същи термин сме  Hug, и на мен ми е втора бременност,само че аз имам момче на 11  Heart Eyes

AnnaMateva, добре дошла!Ще ме извиняваш,ама аз нищо не разбрах от твоите постове  Embarassed

# 176
  • Морска приказка
Danili и Geri 852 моята плацента също е ниска.Д-ра на последния преглед в събота каза,че още е рано да се определи,че е ниска,тъй като в този период мн често е такава.Тя се определя като ниска едва след 26 седмица,до тогава каза,че е нормално.Даже и след това понякога се покачвала.Каза,че няма нищо притеснително,не ни е забранявал секса.Аз нямам болки или кървене.
Единственото ми претеснението е ниското ми кръвно,което незнание как да контролиран.
Проблема ми при мен е, че не е ниска, а се води превия. Още на ФМ докторката каза, че покрива цервикалния канал и аз дори много ясно го видях. Каза ми, че е доста високо закрепена и с времето има възможност да се вдигне, но след петъчния преглед доктора каза, че си е плацента превия по задна стена, т.е. още си покрива канала. Аз не съм имала кървене или оплаквания, но взех да се притеснявам, защото чета че усложненията се появяват след 20 г.с., след когато плодът започва да натежава.
Flowerlina Hug

# 177
Flowerlina, добре дошла,с един и същи термин сме  Hug, и на мен ми е втора бременност,само че аз имам момче на 11  Heart Eyes

AnnaMateva, добре дошла!Ще ме извиняваш,ама аз нищо не разбрах от твоите постове  Embarassed

. добре заварили! уточнявам хаха термин 28.09 (септември)  реален от 10до14.09 написан по късно заради майчинство. Очакваме момиченце ,скрининг тест правен предстояща ФМ усещам бебка пт 12седмица общо обобщено и на кратко  Hug

# 178

. добре заварили! уточнявам хаха термин 28.09 (септември)  реален от 10до14.09 написан по късно заради майчинство. Очакваме момиченце ,скрининг тест правен предстояща ФМ усещам бебка пт 12седмица общо обобщено и на кратко  Hug
И аз се извинявам, но по-добре ще се разбира, ако разделяш изреченията с точки. Така всичко ти е едно дълго излияние...
Дано не прозвучи като заяждане, но на мен ми е изключително трудно да разбирам  newsm78

# 179
  • София
Mrs.Petrova
,благодаря ти.Не знаех как да й го кажа,за да не прозвучи като заяждане.

Та,добро утро!След вчерашният ужасно студен и дъждовен ден,днес вече е малко по-различно.Чакам петък с нетърпение.На консултация съм и се надявам туй,моето бебе да ни позволи да видим,какво е.
За ниската плацента и на мен в началото ми бяха казали,че е така разположена и да огранича секса,но последния път като бях на преглед,беше започнала да се вдига.
Иначе срам ме е да си призная,но хормоните ми бъкат като луди и така съм подгонила ММ,че той е направо уплашен. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт