"Септември е още далече, а бебчо смело ни рита вече" - ТЕМА 5

• 70 997
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
Моята ФМ ще е в близо 22-ра седмица.Казаха ми ,че по-късно е по-добре ,защото бебето ще е по-голямо и ще се види добре,иначе сега съм 19-та и исках още другата седмица да ходя ,но.....та ще почакам и аз

# 151
Здраейте, момичета  bouquet

Вчера се "видяхме" с бебчо  Heart Eyes  Вървим една седмица напред в момента и докторката каза, че ако се запази така, терминът ми ще се измести за 29 август  Crazy  Но, все пак е рано, така че има време.

Ох, толкова е хубаво да видиш бебочето  Heart Eyes  Лекарката успя да направи една прекрасна снимка на двете стъпалца едновременно, просто не можеш да не се усмихнеш като я видиш  Kissing Heart  Когато бях бременна с първото си момченце, имах една много сладка снимка с едното стъпалче, този път с двете  Nature Sun With Face

Иначе, на фетална ще съм чак на 6 май, което ми се води 22 седмица.

Лека ден на всички  Hug

# 152
Привет от мен.
Аз от три дена не пия кафе заради еднократно вдигнато кръвно 140/90.но все ме боли глава.и прибягва до шоколад и чаша коЛа. Сряда съм на кардиолог и ще питам дали едно слабо кафе сутрин ще ми вреди....купих си механичен апарат за кръвно иначе.голям зор докато се науча ама....по - добре от електронния.
Днес мисля , че усетих ритне ама...ще видим.
Сега съм с разстройство Sad само 1 път за сега ама то достатъчно.мисля за пия лимон с малко вода.вие как се справяте с това?

# 153
  • Морска приказка
Здравейте момичета. Тези дни ми беше много натоварена програмата и не мога да ви изчета.

....
Danilli , ти тези дни щеше да ходиш на преглед, мина ли или още не, да кажеш какво са ти казали за пола
Бях в петък на преглед. Доктора ме гледа поне 10 минути, но бебето се криеше, изобщо не можахме да разберем пола Sad, каза че му прилича на момиче, но изобщо не е гаранция. Отделно, каза че плацентата ми все още не се е вдигнала нагоре Sad, много да се пазя и никакъв секс. Нямам търпение вече до 28.04 за ФМ та дано вече да разберем пола Simple Smile.
Като цяло вече се чувствам по-добре, а ритничета усещам всеки ден, дори сутринта си гледах корема как мърдаш ( много готино усещане). Сега с каката го дебнехме и тя да го види, ама много бързо се отегчи.

# 154
Danilli,  значи щом и на мен така каза прилича ми на момиче Grinning още да не вярвам. Ти в коя сед ще си за ФМ и при кой ще ходиш?
За зъба от вчера съм в паника и заради свекито, че е настинала, не можах да спя през нощта и от притеснение пак свалих един кг, нз защо така ми се отразява. Иначе майка ми запази час за зъболекар във вторник, обяснява на лекаря , че мн се притеснявам, той й вика спокойно мн добре познавам дъщеря ти без да е брем какво представлява ( аз редовно първо малко рев при него, сега нз как ще е Grinning )
Моята плацента и тя не се беше вдигнала предния път Sad и моите инструкции са такива. Утре съм на преглед Simple Smile .
И аз вече доста усештам бебето, от няколко дена го усещам по-горе, явно се е преместило, а вчера мн интерестно първо плуваше си , а после нз какво направи, преобърна ли се,  нещо ми се надигна и стегна като топче и после изчезна, отначало помислих , че ще е контракция, но мн бързо спадна и стана пак нормален корема

# 155
  • Морска приказка
Geri852 Записах ФМ за 21 г.с. в София при Марков. Дано видите пола утре Simple Smile.
Ритниците ги усещам все на различни места. Още му е доста широко на бебето и постоянно се върти. Сутринта го усетих почти до пъпа, а сега ме рита долу почти до срамната кост.

# 156
Аз няма да питамам вече за пола Grinning , в четвъртък ще съм на ФМ там ще кажат. Ще питам за зъболекаря какво може и какво не

# 157
Здравейте и от мен. В петък бях  на  преглед и нашата девойка си расте на крака Simple Smile много сме доволни с ММ. Засега всичко е наред.
От утре пак съм на работа.Честно да си призная ми беше скучно цяла седмица вкъщи?Вие ,които от наалото не  ходите на работа с какво си запълвате?Аз за един ден накупих,разсадих, оправих цветята на тераста,документациите ,които от  много време ме тормозеха  също и останалите дни просто скучаех и готвех и главата ми беше наработа.

# 158
Здравейте и от мен. В петък бях  на  преглед и нашата девойка си расте на крака Simple Smile много сме доволни с ММ. Засега всичко е наред.
От утре пак съм на работа.Честно да си призная ми беше скучно цяла седмица вкъщи?Вие ,които от наалото не  ходите на работа с какво си запълвате?Аз за един ден накупих,разсадих, оправих цветята на тераста,документациите ,които от  много време ме тормозеха  също и останалите дни просто скучаех и готвех и главата ми беше наработа.
Понякога от скука дори си поплаквам. Реално спрях да работя още в 7 или 8 седмица,и от тогава съм си в нас по цяяяял ден. Изкукуригвам буквално,пак добре че майка ми си е по цял ден вкъщи и на нея досаждам,че иначе в депресия ще изпадна.

# 159
  • София
Аз затова още ходя на работа.
Оставя ли се вкъщи,става страшно.Не си почивам,а се натоварвам допълнително от скука.Няма с кой две думи да си кажа.

# 160
  • Морска приказка
Аз затова още ходя на работа.
Оставя ли се вкъщи,става страшно.Не си почивам,а се натоварвам допълнително от скука.Няма с кой две думи да си кажа.
И аз така, не ми се седи в къщи. Само, че след прегледа в петък се притесних, понеже моята работа е свързана и с пътуване всеки ден, по не много хубави пътища и доста се подрусвам. Та взех да се позамислям вече за болничен, но дано устискам поне до края на април.

# 161
Здравейте и от мен да се запиша и аз в темичката ..от известно известно време само ви чета реших най-накрая и аз да се включа .Термина ми е определен за 28.10 ,но се очертава да го изместим със седмица назад понеже не отговаряме,по голи сме. Бременноста ми е първа ,усещам ритнимета и завъртанки още от 12седмица.Пола ни го казаха момичеце очакваме беше клекнала като жабка и ясно се видяха срамните устни.Правиха ми и биохимичен скрининг все още не съм предала резултатите на лекарката понеже беше в почивка 4дни и малко ме притесняват понеже няма никакво стойности и не мога да ги тсзчета изпратих ги на една позната лекарка каза ,че са ок и да не се притрснявам ,но докато не ги види моята лекарка няма такъв вариянт да няма притеснение -Ако има някъде такава информация със стойности бих се радвала да ми помогнете ще съм благодарна. Отностно ФМ не сме говорили за това кога семправи и никаква идея си нямам ...🤐😓 За сега се рязвиваме длбре чувствам се добре надявам и за вбъдеще да сме ок.

# 162
AnnaMateva, добре дошла!!!

# 163
  • София
Здравей AnnaMateva, след като термината ти е за 28.10, може би ще ти е по-полезно да пишеш в темата за октомври, защото ние сме малко по-напред  Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=914519;topicrefid=19

# 164
Добре дошла,AnnaMateva.
Ако искаш качи резултатите от скрининга,някои от момичетата са доста запознати,и веднага ще ти отговорят.И не забравяй,че това изследване,не е диагноза,а статистика.Честити ти розови гащи!Макар че в 12г.с. на мен ми обясниха,че нямам как да се видят срамните устни,виждат клитор или пенис,които са с еднакъв размер в тази седмица,но са различно разположени,под различен градус, и по това познават

Общи условия

Активация на акаунт