"Септември е още далече, а бебчо смело ни рита вече" - ТЕМА 5

• 70 976
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
И аз много се чудех и четох за матрак и накрая взех с алое Вера. За него и бамбука най - хубави неща чух и прочетох Wink

# 601
  • Варна
Здравейте,аз живея в Центъра и очаквам момченце с термин 09.09 На ехографския преглед се оказа,че диаметърът на главичката е за 30 г.с, обиколката на коремчето е за 27 г.с, а бедрото за 26 г.с.Аз в момента съм в 26 г.с, докторът каза,че всичко е наред,но това разминаване ме притеснява. Заради по-голямата главичка се водя две седмици напред.При вас как са показателите.

Добре дошла! Не се притеснявай. Имам приятелка по същия начин не могат да определят точния термин. Това по медицински показания си е за секцио. Така че пак ще родиш хубаво и здраво бебче. Simple Smile Най- точно ще се определи терминът след ФМ в 30г.с., която се прави.

# 602
Здравейте и от мен. Аз съм на море в Гърция и никакви жеги не ме морят. Времето е прекрасно, по цял ден съм на плаж, предимно под чадъра и добре намазана. Днес на плажа духа по-силен вятър и има леки вълнички. Супер си е. Поздрави от мен  Hug

# 603
Ходили ли сте скоро на ЖК? Аз в сряда ще ходя, вече нямам търпение

# 604
  • София
Аз съм чак на 24.
Рот,супер ти е почивката.Забавлявай се максимално  Hug
И аз вече много се закръглих.Чувствам всякакви неразположения,а като знам че е само началото.

# 605
Добро утро.
Снощи паднах от един стол от тези тип офис стол , които се въртят. Изобщо не знам какво стана. Докато те осъзная бях на земята , усетих как гърба му ме тупа по главата , а аз паднах на земята и веднага ревнах, толкова се уплаших....като дете.....
Беше ужасно.после едвам се успокоих. Имах Лека болка в дясно в корема , но бързо ми мина , не съм ходила на лекар.бебка си рита и се надявам мсичко да е наред.
Внимавайте ....пазете се....аз вече съм 12 кг отгоре и явно тялото ми не е свикнало  .....

# 606
  • Варна
Добро утро.
Снощи паднах от един стол от тези тип офис стол , които се въртят. Изобщо не знам какво стана. Докато те осъзная бях на земята , усетих как гърба му ме тупа по главата , а аз паднах на земята и веднага ревнах, толкова се уплаших....като дете.....
Беше ужасно.после едвам се успокоих. Имах Лека болка в дясно в корема , но бързо ми мина , не съм ходила на лекар.бебка си рита и се надявам мсичко да е наред.
Внимавайте ....пазете се....аз вече съм 12 кг отгоре и явно тялото ми не е свикнало  .....

Здравей, Катрин! Съжалявам за случилото се! Пожелавам ти всичко да е наред с теб и бебо! Simple Smile

# 607
Катринколева, внимавай, макар, че никак не е лесно да се внимава, аз веднъж не видях едно стъпало и за малко да не падна , всичко ми се разтресе в корема, мн гадно, ама от тогава мина вече много време, нищо й няма на бебка. На мен вече скоро ще ми пречи корема да си гледам пътя под краката Grinning

# 608
Така. Трябва да се внимаваме и да не се пренатоварваме

# 609
  • Дряново
Кажете нещо за количките Cosatto? Май съм се навила такава да си взема. Онзи ден я видях на живо в Хиполенд и доста удобна ми се стори, та съм в голямо чудене  newsm78

# 610
  • София
Кажете нещо за количките Cosatto? Май съм се навила такава да си взема. Онзи ден я видях на живо в Хиполенд и доста удобна ми се стори, та съм в голямо чудене  newsm78
Тежки ли са?Не съм запозната с модела,но основното ми изискване е да е лека и малка.Колички с големи кошове и гюруци не ми допадат.

# 611
Вчера говорих с една приятелка , която продава в детски магазин. Аз друга съм си харесала и без да я питам ми даде пример с Косато, че и правели проблеми постоянно. Не знам какви точно.но въпреки , че е по - скъпа от тази , която аз искам , каза да не си вземам косато. Но то мнения много....Така че. ..винаги ще чуеш нещо хубаво и нещо лошо. ..

# 612
  • Дряново
Там е работата, че постоянно чета разнопосочни мнения и вече нз какво да мисля, но факт е че в магазина като ги пробвах, май само тази ми допадна. Мисля да рискувам, пък ще видим Simple Smile

# 613
Mokka, под падаща в началото имах предвид асансьорна решетка,но от нея няма смисъл.Та търся такава която може да се маха.Теоретично всички могат,но ако няколко пъти се завие и развие болт,който не е предвиден за тази цел,се разхлабва. Затова започнах да търся легла ,при които е предвидено решетката да се маха многократно, да имат колелца и шкафче отдолу и така намерих "петит жираф" от Арбор и е с екстра люлка  и утре  го поръчваме и ще ни го доставят със Спиди за 42 лв Simple Smile до Германия.
А и аз съм се спряла точно този матрак,но поръчвам всичко през Амазон прайм и не  чакам 6 седмици за измислените немски доставки и не  плащам надценките на  магазините Simple Smile

# 614
Здравейте, мами. Днес бях на ФМ, защото се върнахме в Бг за 2 седмици. Всичко е нормално, бебка риташе и е 100% момиченце. Обаче...казаха ни, ве и двете бъбречни легенчета са разширени и са над нормата. Трябвало да се следи. Има ли някоя мама с такъв проблем, че съм се притеснила. Знам че не трябва, но нали знаете как е Sad

Общи условия

Активация на акаунт