"Септември е още далече, а бебчо смело ни рита вече" - ТЕМА 5

• 70 973
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Petya, важно е на теб да ти харесва. Аз харесах bexa и нея ще купувам

# 616
Здравейте, прекрасни мили мамиии. Аз малко се позагубих понеже ме задържаха  (ооо не нищо ми нямаше, точеха здравна каса). Чета че вече колички легълца всичко търсим, аз обаче хич не съм гледала ааа и не мисля скоро да го правя сега още ще се наслаждавам на времето в което мога да отида на плажче преди обяд, а и след обяд. Казаха ми да не пека, но аз на сянка си почивам иии крачетата препичам с завит корем. Аз съм на моренцето още няколко месеца и ще им се насладя. За прегледите и аз ходих на феталоморфология и ми казаха че всичко е наред, казаха и чее е момиче, като два дни преди това ми казаха че е момче.  Вече за нищо не им вяревам на мамите които нямат проблеми съвет от мен... не си ги създавайте като се хващате за всичко дребно, за останалите мили красиви мами .... ако мога да помогна с нещо с удоволствие!! И не сте сами, подкрепяме ви!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 617
Мина ми прегледа днес, беба тежи 1130 гр , мислех , че повече ще е , нещо малка ми се вижда. Плацентата много, мноого малко се е надигнала, но още покрива , док каза , че на него му изглежда да се вдигне тази плацента, то и аз си мислех, че ми се е вдигнала малко, понеже сега като вървя нямам такова чувство на тежест  доло.

# 618
Здравейте мами  bouquet Днес бях на ЖК,килограми +5,5 попитах дали е нормално тя започна да ме разпитва какво закусвам,обядвам и вечерям,дали пия вода,ям ли плодове и зеленчуци та така и не разбрах дали е нормално. Чухме тоновете на Бебка за сега всичко е наред. Другата седмица ще си пусна изследвания за гестационен диабет надявам се и там резултатите да са OK. Това е от мен за сега леко и безпроблемно бременеене! Hug

# 619
Здравейте, момичета  wavey

Отдавна не съм писала, но оне ми остава време за ниииииииищо.

Бяхме си в БГ за 10 дни, ех, че си е хубаво да се прибереш, дори и само за малко Simple Smile

За кг - аз съм +6 дотук, но усещам как ми се отвори зверски апетит от около 2 седмици  Mr. Green Но пък съм с такива зверски киселини почти след всяко ядене, че не мога винаги да си похапвам каквото ми се яде...

Днес бях на преглед и лекарката измери малчо 1300 грама, каза, че това са размерите за две седмици напред  Shocked Shocked Shocked  Аз съм 27+4, мамите, оито са около моята седмица - колко приблизително тежат вашите бебчета?

Поздрави от мен  bouquet

# 620
А аз съм чак на 21.06 на преглед. Почти 28 седмица съм и нямам търпение да видя бебка.Вече си я наричам по име - Дария. Вие имате ли си готови имена?

# 621
Ние си имаме име, още от преди да видя положителния тест  Grinning, но аз си го наричам дунди или бебо, а кака му казва бобчо  Grinning

# 622
Melissss за килограмите си добре. Аз съм качила почти 4 кг. И АГ каза,че е идеално:) Важно е да не се гладува, има и жени които качват за цялата бременност 6 кг,но ще ги минем

# 623
  • София
Хайде свърши и моята работна сага.Вече съм вкъщи.Отпуска си пуснах и после чааак август болничен.
Вече мога да мързелувам и бременея на спокойствие.
Иначе скоро не съм се мерила,колко кг съм,до миналия месец бях +10,сега сигурно имам още два отгоре.

фльор,не мога да кажа нищо за размерите на бебока,защото съм три седмици зад теб.Аз съм в 24.

За имената въобще не можем да се разберем вкъщи.Аз искам едно,ММ друго,синът ни трето.Просто цирк.Затова решихме като я родим и я видим тогава ще я кръщаваме.Аз искам или Боряна или Иглика.Те двамата не знам какво искат  Crossing Arms

# 624
Fleur, според мен е мн добре, аз в 27+5 ходих 1130 гр. , аз очаквах повече да .
Днес ходих на плаж Simple Smile , времето беше добре, прохладно с ветрец, само където не можах място да си намеря, все ми беше неудобно, все под напрежение корема

# 625
Момичета, за коя седмиця сте планирали 3-та ФМ? Като ходих в 20-та г.с. ми каза в 32-ра да ми е третата, но късно ми се вижда.. Мислех си към 30г.с. най-късно да си запиша час  newsm78

# 626
В 30-32 се ходи ми казаха като бях на ЖК , питах дали да ходя, казаха , че не е нужно, пак като отида на ЖК другия мес каза ако има нужда ще ме прати.
Иначе ми изписаха едни глобули Макмирор да слагам 12 вечери, но не разбрах защо, мислех , че е нещо профилактично и не питах, а като прочетох колко са силни и има антибиотик вътре и не знам какво да правя, не искам да ги слагам . Аз нямам никакви оплаквания, бактерии и тем подобни , нито са ме гледали нещо. Просто не знам защо да тровя бебето без причина.

# 627
В 30-32 се ходи ми казаха като бях на ЖК , питах дали да ходя, казаха , че не е нужно, пак като отида на ЖК другия мес каза ако има нужда ще ме прати.
Иначе ми изписаха едни глобули Макмирор да слагам 12 вечери, но не разбрах защо, мислех , че е нещо профилактично и не питах, а като прочетох колко са силни и има антибиотик вътре и не знам какво да правя, не искам да ги слагам . Аз нямам никакви оплаквания, бактерии и тем подобни , нито са ме гледали нещо. Просто не знам защо да тровя бебето без причина.
Гери, на мен ми ги изписаха преди около месец, но след пусната микробиология, която показа Кандида. В твоя случай без оплаквания и изследване не знам защо са предписани. Може да е нещо превантивно, знам ли..

# 628

Гери и на мен ми ги исписаха без причина, но се посъветвах с др док.  и каза за всеки случай да сложа само 5 останалите да ги оставя.

# 629
Аа сега се сетих , че първо и ме пита дали съм слагала някакви свещички досега и му казах , че никога , явно е нещо пренантивно ама тез мн силни ми се струват, аз питах приятелки на тях дори с проблем по-леки са изсписвали.

Общи условия

Активация на акаунт