"Септември е още далече, а бебчо смело ни рита вече" - ТЕМА 5

• 70 970
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Аа сега се сетих , че първо и ме пита дали съм слагала някакви свещички досега и му казах , че никога , явно е нещо пренантивно ама тез мн силни ми се струват, аз питах приятелки на тях дори с проблем по-леки са изсписвали.

И аз съм с течение от както съм бременна но микробиологията е чиста ... и въпреки че сложих от тези макмирор .... нищо не се промени....

# 631
И аз така мисля, че няма да се промени

# 632
Имаме ли вече нова тема? Може ли и мене да добавите с термин 15 септември?
От София съм,на 26 години,първа бременност:)

# 633
Здравейте! Вчера бях на гинеколог и тя тежи 1004гр в 27+5 седмица, за съжаление е непрекъснато  с главата  нагоре и усещам движенията й много ниско долу.Затова започнах да правя движения за обръщане, по принцип се правят след 30та  седмица,но исках да видя  дали се постига нещо...за съжаление ефектът е винаги краткотраен.Надявам се по-късно ,когато мястото стане по-малко да се задържи с главата надолу.

# 634
Здравейте! Вчера бях на гинеколог и тя тежи 1004гр в 27+5 седмица, за съжаление е непрекъснато  с главата  нагоре и усещам движенията й много ниско долу.Затова започнах да правя движения за обръщане, по принцип се правят след 30та  седмица,но исках да видя  дали се постига нещо...за съжаление ефектът е винаги краткотраен.Надявам се по-късно ,когато мястото стане по-малко да се задържи с главата надолу.
Какво правиш, за да се обърне? И моя младеж е наобратно. Знам, че има време да се обърнат сами, но е доста некомфортно това подритване в пикочния мехур  Laughing

# 635
# 636
Супер, благодаря ти  bouquet Ще ги пробвам  Peace

# 637
Аз пък съм много тъпа , не питах как е разположено  и сега чак след месец ще разбера евентуално ако пак не забравя и за шийката изключих да питам колко е и направо празен ход . Аз по ритниците не мога да разбера как е разп , то удря от всякъде, най мн горе в дясно, ама аз мисля , че са ръцете това. Също така често се случва да ми разтяга корема на двете страни в ляво и дясно едновременно с ръце и крака, така сякаш напречно стои

# 638
Ние пък сме с плацента превия маргиналис и уж му пречела да се завърти с главата на долу и все сме седалищно а вчера по време на прегледа се преобърна много пъти както си иска и с главичката на долу и всякак а даже почти не го усетих Simple Smile))

# 639
Kokontessa, за упражненията за обръщане съм чувала, че могат да бъдат и опасни и е препоръчително да се консултира с акушерката преди да се започнат. На жената на моя колега акушерката й беше забранила да ги прави, незнам точно поради какви причини. Не искам да плаша никого, просто да споделя.  Peace

Ние също минахме преглед, Госпожиците са 820гр и 870гр, обърнати са разнопосочно и едната ме скъсва от ритничета, затова и е малко по-фина.  Crazy Heart Eyes Правихме и първите тонове. Следващия път ще ми бият инжекцията заради негативен резус фактор.

Денка, честита мома!  Hug

# 640
Хм това е интересно, Мокка.Всъщност акушерките ги препоръчват ,за да се намалят секцивата.Може би при нея е имало нещо по-специално. Радвам се, че  при вас всичко е ок.

# 641
Здравейте, отдавна не съм писала.
Леле при мен голяма жега.излизах и 12 се прибрах , но направо се чувствам изтощена. И не ми се яде от жегите , а трябва. ..още два месеца в тази жега направо ужас Sad
Вие как сте? Как се справяте?
Добре , че съм болничен , та до довечера никакво излизаве

# 642
  • София
На мен ми е добре.Аз съм топлолюбива и за сега не ми тежи.
Ходих за час да пазарувам едно,друго,трето,пето и сега няма да излизам повече.Ще си лежа,чета,спя.Все хубави работи Grinning
Между другото има намаления в HM.Ако на някой му се ходи до някой прохладен мол може да хвърли едно око.
В бебешкото има интересни неща,а за бременни имаше намалени само блузки по 10 лв.

# 643
И аз това мисля да правя

# 644
Днес много горещо да, аз от сутринта цял ден обикалям пеша, днес имах доста работа да свърша, не съм мн изморена макар, че не трябва много и да се движа.

Общи условия

Активация на акаунт