"Септември е още далече, а бебчо смело ни рита вече" - ТЕМА 5

• 70 464
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Започнаха да ми изтръпват ръцете. Четох , че е нормално. Но вас случва ли ви се?
И леко и да се подувам започнах...и ръце и крака , вторник съм на преглед и нямам търпение!

# 646
На мен вчера ми се бяха подули пръстите на краката, ама яко. Бяхме на гости и беше много топло там. С прибирането вкъщи ги накиснах в леген с ледена вода. Надявам се, днес да не е така Simple Smile
А притиска ли ви бебешорчето някъде? Мен от около месец ме боли само от дясно, около 3 пръста под гърдите. Особено след вечеря, когато коремът ми е пълен и се опъва, много ме боли.

# 647
Мен не ме притиска точно , но доста силно ме бута или рита...л не знам точно. И повече в дясно я усещам. И вече се вижда и с просто око

# 648
Мен много отдавна ме притиска отдясно , първо като теб на същото място , но сега вече е станало доста по голямо и много по нагоре усещам болката, макар че сега по рядко ме боли, преди много често и направо не можех да си поема ръздух от режеща болка

# 649
  • София
Нищо не ме боли,но рита,шава,страшна работа е  Grinning
Лошото е друго.Появиха ми се едни стари кожни петна,които лекувах преди време и сега гледам пак са избили.
Кремът с който се мазах тогава не е проблем при бременност и кърмене,но слагах и антимикотичен спирт,който обаче не се препоръчва.

# 650
А за ритането и бутането, вече корема взе да се движи много силно наляво и на дясно и  ребрата взе да удря чак , явно таз матка мн е пораснала, бързо расте, не знам накъде ще расте още, според мен няма място повече а има още 2,5 мес

# 651
А как сте с кг? Аз почти 13:)...
И корема ми не е никак малък. Иначе не съм толкова дебела или нещо.
Днес забелязах секрет от гърдите.прозрачен и е съвсем малко.вие имате ли

# 652
  • София
Не съм се мерила скоро,но и аз съм някъде там.А коремът ми е кръгъл.

# 653
Аз съм +10, днес се теглих 63 кг , видимо на пръв поглед не съм напълняла , не знам ама 10 кг са си цифра , корем и аз имам големичък, не мога да му определя формата

# 654
Аз също съм + 10,всеки казва че до края щели да се покачат драстично,та малко ме е страх.Иначе коремът ми е голям и разположен ниско.

# 655
Не се плаши.всеки е различен.а и в жегите не се знае колко ще ни се яде. Така че не е гаранция , че ще надебелеем

# 656
  • Варна
Аз съм 13+кг, последните месеци по принцип се качва най-много. При предишната ми бременност така стана. Досадна работа! Ох и не се знае още докога ще ходя на работа-нямам още заместник. Най-малко още месец не ми мърда, а съм много изморена вече.

# 657
За качването, не е задължително да си качи последните месеци, някои дориотслабват последния месец. Мои приятелки са качили до шестия колкото са качили и повече не, майка пък казва , че все не качвала нищо цяла бременност, не и се ядяло и накрая последния месец качила изведвъж много. Аз пък съм трети вид Grinning , от края на 4 взех да качвам, дотогава на минус, не знам но мисля , че поне в 9 няма да се качва

# 658
Много се надявам и при мен да спре качването...последния месец качих 7кг  Embarassed, колената ми вече почват да се противят, а пък още около 2,5 месеца не ми се мисли  ooooh!.
И аз си ходя на работа, но си усещам също умората, а ми остават още 6 седмици...добре, че едната имам отпуска  Mr. Green.

Колко време мислите да си останете вкъщи? Аз мисля за една година, здраве и живот, но за ясла е много сложно с местата, по 10-15 са и то не във всички градини.  Crazy

# 659
  • София
Мока,на ясла мисля да я пусна на 2г.

Общи условия

Активация на акаунт