Re: Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~89~

• 32 586
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
  • Свети Влас
Здравейте ! Аз съм лекции ще заспа още малко. Плиятен ден на всички !  Hug Hug Hug Слава Богу моята депресия мина, поне си изплаках очите и мисля скоро да не плача.

# 31
# 32
Здравейте!
Благодаря за преведената серия!
Интересен епизод!
Емир се закани на Нихан, и лично аз винаги съм мислела че ще и посегне сексуално.
Дано съмненията ми са напразно!

# 33
Здравейте!
Благодаря за преведената серия!
Интересен епизод!
Емир се закани на Нихан, и лично аз винаги съм мислела че ще и посегне сексуално.
Дано съмненията ми са напразно!
Sboncheva  Hug аз също се притеснявам това да не се случи,защото Хилалката в КВФ не се поколеба да има такава сцена  Peace Дано тук да се въздържат от такова нещо че филма ще загрубее доста и ме е страх че и финала ще е тип Езел  ooooh! Искрено се надявам да имаме щастлив край  Praynig

# 34
  • Дубай
Привет от мен Hug Hug Hug Hug
Благодаря за новото къще на Ренка Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes bouquet bouquet bouquet
Благодаря и за преведеният епизод на Еве и екип  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes bouquet
Фрагче няма ли да ни пускат днес  newsm78 newsm78 newsm78

# 35
Мераба, къзларки
Явно мнооого ще е завладяващ този фраг ,че го бавят толкова о Hug

# 36
# 37
  • близо до брега на морето
Kara Sevda 25.Bölüm Fragman 1

# 38
Тъкмо и на мен ми съобщи, че е дошъл Laughing тцццццццц ooooh! Mr. Green

# 39
наистина е зашеметяващ newsm78  Thinking

Миме, Васе благодаря за фрага

# 40
Васе Hug Heart Eyes-случайно бях в ютуб и проверих-ма имам известие на тела,пък не съм го чула Laughing-сефте hahaha hahaha hahaha

# 41
Васе Hug Heart Eyes-случайно бях в ютуб и проверих-ма имам известие на тела,пък не съм го чула Laughing-сефте hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy аз го чух мойто Laughing ма фрага е трепач направо Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Миме Hug Heart Eyes

На прима виста от падругите Laughing Емир й казва, че трябва да реши дали да стане негова жена или да умре, или да убие Кемал Mr. Green единственият ти изход е да бъдеш моя Mr. Green а тя- по-добре да умра Mr. Green

Последна редакция: сб, 02 апр 2016, 19:28 от savovas

# 42
Трея е направо Shocked-на Емко кадера кат на бабато-Ниханче се кани и тя да скочи-защо ли....как пък тоз урод не се удря по главата бе.Колко още да му показват и казват,че не е обичан и желан от жена си.Ма видиш ли-йок,не може си изгуби ценния сувенир Rolling Eyes...Наскоро прегледах ЗП-нал и той е на Хилял-дано на края не ни фърли яко през оградата-че с тия техни кара сценарии Rolling Eyes

# 43
Трея е направо Shocked-на Емко кадера кат на бабато-Ниханче се кани и тя да скочи-защо ли....как пък тоз урод не се удря по главата бе.Колко още да му показват и казват,че не е обичан и желан от жена си.Ма видиш ли-йок,не може си изгуби ценния сувенир Rolling Eyes...Наскоро прегледах ЗП-нал и той е на Хилял-дано на края не ни фърли яко през оградата-че с тия техни кара сценарии Rolling Eyes
Едно към едно Mr. Green вай, направо ми иде го целнем у главата #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 44
  • София
Отново здравейте на всички! Hug
КВо стана тукА? #Crazy  Егати фрагмана! Sick

...Наскоро прегледах ЗП-нал и той е на Хилял-дано на края не ни фърли яко през оградата-че с тия техни кара сценарии Rolling Eyes

А дано, Ниханчето не повтори кара съдбата на Бихтер.  Praynig bishop Ама, нали ще има още серии. Какво ще гледаме без нея. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт