Re: Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~89~

• 32 637
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
  • Свети Влас
Гаден Емир...

# 46
  • near Sofia, Bulgaria
Абе, ясно, че дойде пролетта, ма докога тия гащи с китки  ooooh!

# 47
Н- Започнаха да звънят камбаните на раздялата.
К- Сега чакам минутите до зората.
Н- Колко далеч е тя?
К- Зората това си ти.
Е- Ти наруши правилата.
При всяка възможност бягаш от мен и отиваш при този тип.
Н- Защото го обичам! Разбра ли? Обичам го!
Какво още искаш от мен? Какво?
Е- Теб!
К- Емир! Ето, дойдох, тук съм. Хайде.
Е- В твоя живот повече нямаш шанс да избягаш от мен.
Единственият ти шанс е да ме пожелаеш. Да станеш моя жена. Какво ще кажеш? Вземи решение.
Н- По-добре да умра.
К- Нихан!

Последна редакция: сб, 02 апр 2016, 22:01 от savovas

# 48
 wavey
Благодаря Ви за темата, bouquet за преведената серия, bouquet за фрага и преводът му, bouquet и за всичко bouquet...bouquet споделено.
Кофти фраг, Confused не би трябвало Ниханче да се хвърли, защото серии тепърва предстоят, но така както е показана във финалната сцена все едно пада пък не знам. Thinking
То и преди ни дадоха заявка за изстрел, а в серията нямаше та на това се надявам и сега. Rolling Eyes
Сбъркан Емко, болен Емко, бактън от него. doh

# 49
  • near Sofia, Bulgaria
Крака й се подхлъзва, но Емир сигурно ще я хване или долу има басейн, не е току-така, държат ни в напрежение просто  Peace
Може Кемал пак да я вади от вода  Wink

# 50
# 51
Миме, мерси за трея . Hug
Не вярвам да повторят финала на ЗП , защото ЗП е по роман ,който свършва тъжно .Дано севдата завърши хубаво като Фатиха  Simple Smile

# 52
  • близо до брега на морето
Филипинче Heart Eyes Hug -не съм толкова добре запозната със ЗП-просто се сетих,че беше неин проект.Пък и  не бях гледала всичко подробно-та го прегледах де Laughing...а относно евентуалния финал се надявам да е хубав Praynig

# 53
  • Дубай
Благодаря за фрагче   bouquet
Благодаря и за превода bouquet
Много напрегнат, не вервам Ниханче
да падне Емко ще  я хване.Ма много гаден прави струва все я връща при себе си.

# 54
Филипинче Heart Eyes Hug -не съм толкова добре запозната със ЗП-просто се сетих,че беше неин проект.Пък и  не бях гледала всичко подробно-та го прегледах де Laughing...а относно евентуалния финал се надявам да е хубав Praynig

Дано.Все пак сериалът е нещо средно между Езел и Фатиха (поне аз така го възприемам,заради музиката много ми напомня на Езел).Много е хубава и чиста любовната история -за това се надявам на хубави моменти и щастлив край.

# 55
  • Свети Влас
Пак прегледах фрага, изглежда, че наистина пада. Асу явно много мрази Емир. Интересно ми е, дали тя е изнудвача или е наела някой друг.  newsm78

# 56
Вай бе, къв е тоя фраг Shocked Shocked Син на баща си... ooooh! ooooh! ooooh! постъпва точно така както баща му на времето #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Мерси за трея Hug
Васе Hug Heart Eyes за превода bouquet

# 57
басииииии, чувам удар от падане  Shocked

# 58

Еве, аз чувам като криле на птица Laughing ма нали съм глухарка, та може да ми не вярвате hahaha hahaha hahaha

# 59
  • Плевен / София

Еве, аз чувам като криле на птица Laughing ма нали съм глухарка, та може да ми не вярвате hahaha hahaha hahaha

и аз не смея да кажа ...какво чувам..... #Crazy #Crazy #Crazy но трея си го бива.... Naughty

Общи условия

Активация на акаунт