Мерси златна си 
. Ядосах се.
сега ще трябва да направят и клуб на влюбените пенсионери
привет скъпи дами!
привет скъпи дами!

Толкова разминаване, така нарязани и после залепени сцени отдавна не бях виждала...
Загледайте се най- вече в ръцете на Йомер /още от миналия епизод го забелязах в леглото с Дефне/- в една сцена има поне 5 позиции, които периодично се сменят между кадрите..

В една връзка трябва всичко да е двупосочно - няма как само да изискваш нещо, без да го предоставиш насреща... Нериман й била виновна- извинявайте, ама и аз на мястото на лелята нямаше да искам толкова проста и наивна жена да влезе в семейството ми.. Суде била джадъ, шейтан и т.н - ами кой те би у главата проста, като си видяла вече на какво е способна малката вещица, след като всичко сама си ти разказа и ти видя истинското й лице, да й простиш, че и работа при себе си да й намериш... САЛАК ДЕФНЕ... Транба я преследвал - ми че то малко акъл се искаше да помислиш, че щом наоколо всички се страхуват и бягат от Дениз, значи той е истински дявол и ти не трябва да се приближаваш до него, ама къде ти.. и скицата му продаде, че й доволна беше.... ИДИОТКА.... Фикрет щяла да разкаже всичко - ми нормално... аз съм съгласна да го направи.. щом хората около Йомер нямат тази смелост, нека тя, чуждия човек, отново го измъкне от блатото... когато си даде парите ей така, без да пита за всички подробности, от чисто приятелство и с мерак да й помогне, Фикрет беше светица.. в момента, в който разкри истината, и се разбра, че тя е момичето със сините коси, тя вече беше поредният душманин на Дефне... и защо, защото винаги иска на всички да помогне...

Колкото и обидни думички, синоними на глупава, да използвам за Дефне, пак ще са й малко...

в темата. Приятно и хубаво е при Вас. Много харесвам Вашата толерантност и мненията от "Осанна" до "Разпни го". Независимо че съм фен на друга турска актриса, не ми пречи да харесвам и то много Елчин и Бъръш. Началото на 40-ти епизод, след като го гледах трети път достигнах до заключението, че е сватбата на Йомер и може би Синан
.

Препоръчани теми