♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 35

• 67 358
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
# 121
  • Враца
Hug
https://vk.com/kiralikask.startv
40 еп с руски суб

И.... Crazy

Барыш Ардуч женится?
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:
У Барыша Ардуча, который играет роль Омера в "Любви напрокат", карьера хорошо развивается. Он стал лицом рекламы и получил 700 тыс. лир.

Отношения Барыша Ардуча и Гупсе Озай, которые познакомились на съемках фильма "Делиха", очень серьезные и идут к браку. На прошлой неделе красивый актер ездил в Измир в отцовский дом Гупсе Озай. И его увидели в аэропорту Измира.

Фаны Арлуча не знают границ. Фаны приехали из района Бейкоза и также из пригорода в район Йенибосна. Они даже целовали лавку, где сидел Барыш на съемках.))

Красивый актер Барыш Ардуч на днях в одном журнале дал репортаж и говорил на эту тему. Известный актер так сказал про своих фанатов:

"Есть такие, которые целует лавку, где я сидел. Эта лавка на Йенибосна. Я спрашиваю у зрителей, которые пришли на съемки:"Ты откуда пришел(приехал)?" . - Говорит:"Из Бейкоза". Даже из пригорода приезжают. Иногда я устаю. Я вынужден с 200 человеками делаю селфи. Но тогда я вспоминаю:"Они из Бурсы приехали в Йенибосна. Почему приехали? Меня любят". Поэтому насколько возможно я с 400 людьми делаю селфи. Очень устаю, да, но иногда приходится смирятся с этим".

http://www.haberler.com/omer-ve-defne-nin-opusme-sahnesi-ekrana- … 316-haberi/?oku=1

Това била много смела сцена отстрана на Елчин и Баръш /последната минута и половина/, на фона на липса или , че нередно да се снимат такива сцени ...ooooh!

Рейтинга на Статуса Thinking
Скрит текст:

Хубав ден!
И сюрприза , който очакваме днес Rolling Eyes
За преведената серия  bouquet bouquet bouquet

Това за женитбата да не е от някой руски сайт  Rolling Eyes Rolling Eyes Те пишат информациите за артистите също като нашите (бг) списвачи и не само - чули-недучули, прочели-недопрочели форумите, разгледали снимките в социалните мрежи и сглобяват новина  Mr. Green Mr. Green

# 122
mama_an_ji, и на мен инфото ми се струва жълто отвред, даже и намирисва, но рекох да го постна все пак....аз на такива хабери не вярван от рекъл казал, ако го чуя от Баръш или Гюпсе ще повярвам тогава

# 123
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет момичета  Hug
Люспа и Делфина не ме оставиха да се притеснявам, че не са се появили  ooooh!
Делфина от кога се показа (май още епизода не бяха излъчили) и с тези загадки за кекс  Naughty Люспа даже закъсня  Mr. Green
Оффф толкова пъти ги ожениха вече Гюса и Баръш, че загубих бройката  Crossing Arms
Докато не видя официално Гюспа с рокля и под ръка с Баръш в съвета, НЕ вярвам  Naughty
Надявам се Мерич да си е "събрала" ъкъла и да измисли вече Дефа как ще излезе от блатото  Whistling
Сега е момента да каже всичко на Йомер  Stop и без това поне още 10 епизода ще се сърдят и сдобряват и ето ти края на сериала като на финала според моя сценарий Дефа и Йо се женят и на сватбата Дефа казва, че е хамиле  Crazy
Аййй да видим какъв ще е този сюрприз  Thinking

# 124
Логиката ме води натам, че ако Дефне чака да мине през кревата  и тогава каже истината на Йомер, това изглежда като още по-голямо желание един "ловец на богатсво" да обвърже някого. Ако минат  през кекса, имайки предвид къде живеят (станата), си е почти равносилно на брак, дори и в наши дни. По този начин Йомер ще се чувства обвързан да е с нея, морално задължен, независимо какво мисли за нея в дадения момент.

А забременее ли пък хептен.. тогава със сигурност ще кажат, че е легнала с него, за да забременее и да го "върже".. Лошо Дефне, лошо... как за толкова време не си взе поука от грешките си, как след толкова нещо не можа поне веднъж да вземе правилното решение, а все грешка след грешка..  ooooh! ooooh! Правилни бяха думите на Исмаил, ама кой да го чуе...  Whistling Whistling

От снощи е... ама нещо "булката" Гупселинда не я скивам...  hahaha hahaha

# 125
Добър ден момичета и от мен.В началото на серията даваха сватба юни месец на кой е на Омер или на Синан/не разбрах/ Rolling Eyes Rolling Eyes

# 126
  • Русе
Добър ден момичета и от мен.В началото на серията даваха сватба юни месец на кой е на Омер или на Синан/не разбрах/ Rolling Eyes Rolling Eyes
Мии, то никой не разбра.  Mr. Green Юни месец ще разберем.... Whistling

# 127
Да сложа и тук статия с днешна дата в ranini  за двата сериала "Любов под наем" и "Сладко отмъщение " Tatlı İntikam: Tersine Kiralık Aşk mı?

Дълга е статията. Описват в нея приликите в двата сериала.

И двете екранни двойки са много хубави .И между ГГ  и на двете дизита има химия .

Последна редакция: нд, 03 апр 2016, 14:28 от лава

# 128
Здравейте и от мен! Изгледах преведената серия. Хареса ми... трябва Дефне да разкаже всичко. Само да не избяга пак...  Защо ли ми се иска Исо и  Фикрет да се сближат...

# 129
  • Пловдив
Люспа и Баръш ходиха в Измир преди месец някъде, или поне преди 20 беше като видяхме снимки от летището там, до оня ден айралдък - ся сватба, ай бъктъм с тях  Tired

# 130

Синем и сватба
Скрит текст:
Синем Озтюрк, исполняющая роль Ясемин в сериале "Любовь напрокат" в третий раз выходит замуж! Избранником ее стал Бекир Топлар - помощник режиссера сериала. Ранее выходили слухи об их расставании, но видимо, пара все же помирилась. Свадьба назначена на конец мая.

Flutter

Последна редакция: нд, 03 апр 2016, 14:39 от Slawena

# 131
  • Враца

Синем и сватба
Скрит текст:
Синем Озтюрк, исполняющая роль Ясемин в сериале "Любовь напрокат" в третий раз выходит замуж! Избранником ее стал Бекир Топлар - помощник режиссера сериала. Ранее выходили слухи об их расставании, но видимо, пара все же помирилась. Свадьба назначена на конец мая.

Flutter

Бабенцето беше като сърничка, когато мина пред дюкяна на майстор Садри  Laughing Laughing
И само що не запърха с мигли срещу Мамбата Mr. Green
Никога не е късно за любов, ама са ми много смешни - като ученици са Heart Eyes

А Синем много ми харесва, особено последните серии, по-точно откакто е с тъмна коса  Heart Eyes
А двамата - Яса и Синан са прекрасни - с нетърпение очаквам да се появят в кадър - голяма находка са   Heart Eyes Heart Eyes Тук усещам привличането между двама влюбени, при Йомер и Дефне нещо ми се губи  ooooh! ooooh!

# 132
Снимката е от днес- мястото, на което Фикрет даде феникса на Йомер... явно все пак тя ще разкаже своята истина...  Thinking Thinking

И тази май е нова..  newsm78 newsm78

Що дирят Корай бей и Дениз Транба в една кола.. снимката е качена от Онур преди час..  Whistling Whistling

И нещо старо и сладко...  Heart Eyes Hug

# 133
  • Враца
 rotfImbo rotfImbo
Днес жълтите  списвачи ще ме уморят от смях rotfImbo

Цитат
#СМИ

Сначала спросил разрешение, потом целовался с партнершой.

В сериале "Любовь напрокат" страстный поцелуй Эльчин Сангу и Барыша Ардуча вызвал большой интерес у фанов и побил рекорды в рейтинге. Перед тем, как начались съемки говорят, что Барыш Ардуч спросил разрешение у любимой Гюпсе Озай.

ПЕРЕВОД: ЭЛЯ
https://pp.vk.me/c633322/v633322770/2202e/K9A-p5K9zaM.jpg

И нещо хубаво - за списание Boyner

Денят вече преваля, а сюрприз - йок  ooooh! ooooh!
Да не си останем само с обещанията  ooooh! ooooh!

Последна редакция: нд, 03 апр 2016, 16:18 от mama_an_ji

# 134
  • Пловдив
Boyner са верига магазини за дизайнерски дрехи и аксесоари , не е списание.
http://www.boyner.com.tr/

Общи условия

Активация на акаунт