Майчинството счетоводно-69

• 57 029
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
Аз звънях ,не дава заето на националния телефон... 02/9020506

# 376
Аз звънях ,не дава заето на националния телефон... 02/9020506
Успях да се свържа и аз. Имаше няколко часа проблем с телефоните им.

# 377
Хаоса ми е пълен, но да тръгна по реда детето ми навърши годинка на 14 април, подадох си заявлението пред работодателя за използване и на втората година от майчинството.. След дни през април получих малък превод, а след още няколко друг, но сумата не ми е равна на тази от друг месец
... В началото на май нямам постъпление... Питането е, ще имам липрез май или чак през юни малко разяснение моля  Sad

# 378
  • София-Младост
Хаоса ми е пълен, но да тръгна по реда детето ми навърши годинка на 14 април, подадох си заявлението пред работодателя за използване и на втората година от майчинството.. След дни през април получих малък превод, а след още няколко друг, но сумата не ми е равна на тази от друг месец
... В началото на май нямам постъпление... Питането е, ще имам липрез май или чак през юни малко разяснение моля  Sad
Нямаш ли ПИК да направиш проверка в сайта коя сума за кой период е?
Кога ти свършва "първата година", т.е. 410 дни от началото на първият 45 дневен болничен?
Срокът за подаване в НОИ на приложението за обезщетение изтича днес, така че и от тази дата зависи превода.

# 379
Нямам код.. за съжаление...

# 380
  • София
Здравейте,незнам дали въпроса ми е точно за тук,но ще си питам  Embarassed Embarassed
Пуснала съм си заявление за ползване на неплатен отпуск по чл.167а,ал.1 от КТ ,става въпрос за 2 седмици,тъй като нямам право на платен отпуск,реших да си пусна такъв Rolling Eyes .Та,въпроса ми е,мога ли през това време да отида на море??Да не ме изцакат после,че хем няма кой да ми гледа детето,хем сме на море Tired . Моля ви кажете ми  Praynig Praynig

# 381
  • В полите на Пирин планина
Ако наистина някой е компетентен да сподели

Ала-бала ти отговори, а ти не даваш повече информация. Кога е подадена декларацията за получаване на обезщетение за гледане на дете до 2 годишна възраст?

Здравейте,незнам дали въпроса ми е точно за тук,но ще си питам  Embarassed Embarassed
Пуснала съм си заявление за ползване на неплатен отпуск по чл.167а,ал.1 от КТ ,става въпрос за 2 седмици,тъй като нямам право на платен отпуск,реших да си пусна такъв Rolling Eyes .Та,въпроса ми е,мога ли през това време да отида на море??Да не ме изцакат после,че хем няма кой да ми гледа детето,хем сме на море Tired . Моля ви кажете ми  Praynig Praynig

Можеш. Няма изискване да си стоиш у вас.  Grinning

# 382
Ами до колкото знам веднага по ел. път средата на април... Това мога да кажа ок. 12 април

# 383
  • София

Здравейте,незнам дали въпроса ми е точно за тук,но ще си питам  Embarassed Embarassed
Пуснала съм си заявление за ползване на неплатен отпуск по чл.167а,ал.1 от КТ ,става въпрос за 2 седмици,тъй като нямам право на платен отпуск,реших да си пусна такъв Rolling Eyes .Та,въпроса ми е,мога ли през това време да отида на море??Да не ме изцакат после,че хем няма кой да ми гледа детето,хем сме на море Tired . Моля ви кажете ми  Praynig Praynig

Можеш. Няма изискване да си стоиш у вас.  Grinning
[/quote]
Да,благодаря ти!Ясно е,че няма такова изискване Simple Smile но понеже не сме никак добре с отношенията,се зачудих...дали не могат да ми измислят някоя гадост!

# 384
k@li , няма законово основание, за да си в нарушение.  Peace

Ами до колкото знам веднага по ел. път средата на април... Това мога да кажа ок. 12 април

От работодателя в НОИ?

# 385
Здравейте.На 8 май ми изтече първата година майчинство.За втората година подавам ли нещо или счетоводителя си движи нещата?

# 386
Здравейте.На 8 май ми изтече първата година майчинство.За втората година подавам ли нещо или счетоводителя си движи нещата?

Декларация Приложение 4 - подава се лично при работодателя. Той представя данни в НОИ.

# 387

Декларация Приложение 4 - подава се лично при работодателя. Той представя данни в НОИ.

От новите приложения мисля, че е номер 7. Още искат копие от удостоверението за раждане и заявление за ползване на отпуск по чл. 164 КТ.

# 388
а това приложение 7 от къде го взимам?

# 389

Общи условия

Активация на акаунт