Пазаруване от H&M ➤ 4

• 92 304
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
И аз се възползвах от кода още вчера. Намалението е малко, но като се добави и БД бива. Поръчах летни дрешки за децата.
Тази пижамка я гледах на живо в магазина им - http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0373587001.html. Става и за навън да се носи.

# 601

Големи свежари са тези от Х§М Simple Smile Как заблуждават с това 'горна + долна част' Simple Smile
В какъв смисъл заблюждават? Аз го разбирам, че за тази цена можеш да вземеш потник и панталонки newsm78

Да, но не печелиш нищо от това да ги вземеш и двете. В магазина им при тази оферта, едното ти е на половин цена.

# 602
  • Стара Загора
Леко тъп въпрос, нооо  Grinning отдавна се каня да поръчвам от сайта и все не се наканвам ;д, та сега се реших и имам питане - само с карта ли се плаща? Наложен платеж няма ли?

# 603
# 604
Момичета да ви се похваля, поръчах си тази рокля http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0393135001.html и днес пристигна. Много съм доволна.  Joy

# 605
  • София
Момичета,купувам два артикула.Първият 25лв,втория 18лв и уж с 50%намаление,но в кошницата не ми се намалява.Защо?

# 606
И двата артикула трябва да са от секцията "50 процента намаление от втория".
Намалението е на по-евтиният продукт-в твоя случай на този, който струва 18 лв.

Както някой писа п-о напред, на сметка е два еднакви артикула да поръчаш, които са на еднаква цена -  така и отстъпката идва по-голяма.

Аз поръчах снощи две долнища за детето...

# 607
Направих поръчка, какво следва? Обаждане от куриер? С коя фирма работят?

# 608
Еконт. Да, ще получиш СМС от тях в деня на доставката. Можеш да следиш поръчката си и на сайта на ХМ...

# 609
Еконт. Да, ще получиш СМС от тях в деня на доставката. Можеш да следиш поръчката си и на сайта на ХМ...

Мерси

# 610
Да, но не печелиш нищо от това да ги вземеш и двете. В магазина им при тази оферта, едното ти е на половин цена.
Ясно Simple Smile понеже си го тълкувах, че преди само потничето е било 17.99 лв., а сега двете общо, затова ми се видя на печалба.
А това потниче виждали ли сте го в някой от магазините?

# 611
  • Варна
 bouquet

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 22:20 от desuri

# 612
Намалението хваща най евтините артикули...в твоя случай е начислено върху двата панталона по 15 лв.  Две по 20 лв имаш. Двете по 15 лв са с 50 процента намаление или общо от тях....15 лв. Плюс 40 лв за първите..сметката излиза.

# 613
  • Варна
Намалението хваща най евтините артикули...в твоя случай е начислено върху двата панталона по 15 лв.  Две по 20 лв имаш. Двете по 15 лв са с 50 процента намаление или общо от тях....15 лв. Плюс 40 лв за първите..сметката излиза.

Да Мерси bouquetТози момент ми е убягнал.

# 614
  • Варна
Във физическите магазини можеш ти да си ги групираш, но дадеш ли им всичко маркират намаление на най-евтиния. За жалост в интернет магазина няма как да имаш намеса освен при БД да напускаш няколко поръчки  Mr. Green
моято поръчка от 12.05 на обяд преди 3 часа излезе изпратена. Този път съвсем се забавиха.

Общи условия

Активация на акаунт