Пазаруване от H&M ➤ 4

• 92 257
  • 749
  •   1
Отговори
# 645

П.П. Дано не пускат кодовете, заплатата ми си седи почти цяла, това не се е случвало никога  hahaha

Гледам, че са пуснали преди час във Фейсбук страницата си, реклама за кодовете с 10% отстъпка при регистрация на мейл. Laughing Но не ми се пробва, а и ако е с доставка, пак не ме устройва  Mr. Green

# 646
  • Варна

П.П. Дано не пускат кодовете, заплатата ми си седи почти цяла, това не се е случвало никога  hahaha

Гледам, че са пуснали преди час във Фейсбук страницата си, реклама за кодовете с 10% отстъпка при регистрация на мейл. Laughing Но не ми се пробва, а и ако е с доставка, пак не ме устройва  Mr. Green
Току що се регистрирах ,получих код за 10 % без БД Thinking.Се чудя дали да го ползвам изобщо.

# 647

Току що се регистрирах ,получих код за 10 % без БД Thinking.Се чудя дали да го ползвам изобщо.

Пробва ли дали работи кода?  Simple Smile

# 648
  • Варна

Пробва ли дали работи кода?  Simple Smile
да ,работи..

# 649
Има смисъл да се ползва кода при поръчка минимум за 70 лв, и даже тогава само доставката си избиваш.
Не, мерси...

# 650
Дали за деня на детето ще пускат код с БД.

# 651
  • Бургас
Аз си получих поръчката днес.
Това е много меко и приятно - http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0227035022.html Водят го долнище на пижама, става и за домашна дреха. Нося С, но беше изчерпан и поръчах М. Изглежда ми огромно направо. Като го меря в къщи ще разбера , но силно се надявам да мога да си го нося.
Този панталон също е много хубав - http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0364186006.html
Поръчах 170, ама и в по-малкия щях да вляза. Въпреки това ще си го нося с удоволствие.

Другото са летни дрехи за децата.

# 652
Здравейте, получих мейл от Еконт за доставка утре, ако променя адреса, дали ще ме таксуват?

# 653
Здравейте, получих мейл от Еконт за доставка утре, ако променя адреса, дали ще ме таксуват?
НЕ

# 654
  • Стара Загора
Направих поръчка на 13-ти, но все още не съм си получила пратката. А в сайта ми изписва проследяващ номер, който като го поставя в сайта на Еконт ми изписвa "резултатът е празен". На някой случвало ли му се е ?  Grinning

# 655
  • Варна
 И при мен още е така, а поръчката ми е от 12ти. Редовно минават по 3 дни докато стигне пратката в Русе и вече е видима.

# 656
  • Стара Загора
И при мен още е така, а поръчката ми е от 12ти. Редовно минават по 3 дни докато стигне пратката в Русе и вече е видима.

Ясно, мерси.

# 657
Аз получих мейл за пратката от 13-ти да я чакам утре

# 658
  • Перник
Направих поръчка на 13-ти, но все още не съм си получила пратката. А в сайта ми изписва проследяващ номер, който като го поставя в сайта на Еконт ми изписвa "резултатът е празен". На някой случвало ли му се е ?  Grinning

Аз до момента съм правила 2 поръчки. И в двата случая не успях да си видя пратката в сайта на Еконт - директно получавах мейл за доставка и ми звънеше куриер  Simple Smile

# 659
НЕ
Аз опитах да променя адрес за доставка през сайта им, тогава излизат едни 5.19 допълнително към сумата. Същата сума излиза и когато се опиташ да си платиш с карта наложения платеж.

Общи условия

Активация на акаунт