Филми по книги и вечната битка между тях

• 25 557
  • 115
  •   1
Отговори
# 105
За филма с Лео говоря. За мен самата атмосфера е много добре пресъздадена  bowuu

# 106
Новия , нали? Не го гледах. Аз НЕ харесвам книгата. Страхотно е написана, но ми оставя неприятно чувство за несправедливост. НЕ съм сигурна дали се разбира обяснението, но не мога д апрепрочитам книгата ил ид агледам пак филма. Не ми е приятно.

# 107
Аз очаквам с нетърпение екранизацията на "Ад" на Дан Браун, за да видя дали филма ще е същият като книгата.

Иначе що се отнася до най-добрата връзка филм - книга, може би "Гордост и предразсъдъци" се справи най-добре в моя списък. (Става въпрос за филма с Кийра Найтли)

# 108
 филма с Кийра Найтли е много хубав и ми достави голяма удоволствие, но някак си останах с впечатление, че няма много общо с книгата., която ми дойде доста тежка, скучна и тромава.

# 109
Филмът с Кийра Найтли е за мен най -ужасната екранизация на Гордост и предразсъдъци. Най-добрата е минисериалът на BBC.

# 110
Аз много харесах филма "Любовникът", сега съм взела книгата и ще пиша после сравнението Simple Smile

Също филма по "Момичето, което си играеше с огъня" на Стиг Ларшон беше интересен, но книгата ми е доста по-интересна.

# 111
 цялото трилогия е много интересна, в моног отношения Ларшон, той ми напмоня за Гришам, жалко че   умря толкова млад, а идеята да го дописва някакъв анонимник е безумна.

# 112
Филмът с Кийра Найтли е за мен най -ужасната екранизация на Гордост и предразсъдъци. Най-добрата е минисериалът на BBC.

"Гордост и предразсъдъци и зомбита" е различна книга от само "Гордост и предрасъдъци"  Peace

# 113
  • Стара Загора
Филмът "Марли и аз" с Дненифър Анистън много ми хареса и много добре е направен по книгата.

# 114
Тези дни гледах "Лабиринтът - невъзможно бягство". Филмът ми хареса, така че потърсих и прочетох и книгата. Има разлики между филма и книгата, разбира се, но мисля, че режисьорът се е справил добре. Въпреки промените в действието, нищо от духа на книгата не се губеше. Приятно бях изненадана.

# 115
  • Стара Загора
Много ми хареса българският филм (мисля, че имаше и немско участие) "Светът е голям и спасение дебне от всякъде", по романа на Илия Троянов. Някой чел ли е книгата? Хубави неща слушам за Илия Троянов и се зачудих за тази негова книга...

Общи условия

Активация на акаунт