Препоръчайте легло за хора над 120 кг.

• 868
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте,  предстои ни закупуване на спалня. Съпругът ми е 130 кг. и успя да счупи вече 2 легла... Едното беше от Икеа, а другото правено по поръчка (е ок, то бешепо-старо вече). Има ли хора с подобни габарити и на какви легла спите? От къде са купени?

# 1
За легла с метална рамка мислили ли сте?
https://www.amazon.com/bed-frame-heavy-people/s?k=bed+frame+for+heavy+people

# 2
ММ е същия калибър...
Аз, ММ, децата, кучето и матрака сме 400+ кг. В момента сме в такъв състав точно накачорени 😁. Спим на обикновена спалня от ПДЧ, 20+ годишна 180/200... Децата скачаха като малки по нея, като големи и са се въргаляли и боричкали..
Какво ги правите тия легла... Кое точно се чупи?

# 3
  • Пазарджик
В ЮсК- скандинавски легла.Скъпи са,но на моя мъж брат му е над 200кг.Вече 5 година спи на такова легло и няма проблем.

# 4
  • Майничка
Обикновени, бивши ъглови легла, захванати заедно, но сме сложили метални подматрачни рамки. 25г. издаяниха.

# 5
Големички сме, често сме спали и с детето, и то  едричко. Спалнята ни е обикновена, по спомен на Ирим. Трябва да е с напречни прави дъски, които разделят самата спалня на 3 части, на тях се подпира и матрака. И матрака да е еднолицев. Не знам дали го обясних правилно и как се казва.

# 6
Нашият е двулицев. Подматрачната е метална.
Ама така и не казаха какво точно чупят на тия легла...

# 7
Не помня на коя фирма е спалнята, но двамата сме доста над 200 кила общо. Матракът малко се е деформирал, "Нани каспия". Но при това тегло...

# 8
  • София
Боксспринг леглата са идеални за тази цел, поне по мое мнение. Моята спалня е тази, имам я от няколко години и нямам абсолютно никакви проблеми.. е малко се подеформира, но един топ матрак отгоре и всичко е решено.

Не харесвам легла с подматрачни рамки.

https://www.enikom-m.com/p/leglo-korleone-new-9640

# 9
Моят счупи боксспринг легло от Еником ( подобен модел). Оказва се, че по средата няма опора, той точно там си сложил коляното, леглото изпука и пропадна. Та не знам колко са здрави. 😃

# 10
  • Варна
И като почнете да правите секс.....отиде леглото

# 11
Иви - като мъж от такъв габарит - ми случвало ми се е. Аз съм с едно дървено от виденов и като изключим че матрака вече е почнал да се амортизира (на години е) съм доволен, само един механизъм съм му прецакал от глупост, а не от претоварване.

# 12
  • USA
Аз и ММ сме 130кг общо и сме счупили 2 такива, така, че не мисля, че ги препоръчвам Smile Особено ако мъжа ви е по-шавлив и се "мята" по-рязко на леглото като нас.

Общи условия

Активация на акаунт