Фотография - 81 тема

• 52 506
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
  • Mostly in my mind
не сме един двама с регистрация, мисля доста от нас имат, но и аз отдавна не съм писала и чела.

# 331
  • Варна
не сме един двама с регистрация, мисля доста от нас имат, но и аз отдавна не съм писала и чела.

Май почти всички имаме. Peace

Къде, освен във фотофорума, мога да продам нов обектив? Rolling Eyes

# 332

Ми пробвай да го пуснеш и в групата във ФБ
https://www.facebook.com/groups/285639998310702/

# 333
  • София

Пробвай и в ОЛХ,  Базар.бг, какво те спира?

# 334
  • София
Една щуротийка от мен. Как ви се струват цветовете?

# 335
  • Mostly in my mind
Добре. Simple Smile

# 336
  • Варна

Ми пробвай да го пуснеш и в групата във ФБ
https://www.facebook.com/groups/285639998310702/

Не знаех за тази група, мерси! Hug

Пробвай и в ОЛХ,  Базар.бг, какво те спира?

Там изобщо продава ли се нещо по-сериозно?! С базар, бг нямам опит, но в ОЛХ напоследък имам чувството, че само боклуци има и се продават за без пари.

# 337
chockolina ,от няколко месеца добавих тази група във ФБ и по едно време имаше точно такова питане,дали някой нещо е продал там.Гледам,че си стоят обявите,но от време на време има малко въпроси-отговори,побутват се обявите нагоре...Често разглеждам обяви от различни места и ми се струва,че освен ако не е нещо супер изгодно,май никой-никъде не купува  Tired
Аз пак да си кажа,че търся 85мм G,обаче само няколко D версии се продават  Confused

Блага,хубави са ти цветовете,на мен ми харесват  Hug
В Гангстера и аз се регистрирах преди време,но гледах,че няма никакъв интерес и никой не пише  Rolling Eyes
Един малък фотограф от мен Simple Smile

# 338
Питам, защото имам проблем с логването. Не ми приема паролата, а като пробвам да я сменя не получавам и линк. Опитах и с нова регистрация, но ми съобщават, че имейлът вече е регистриран, а не искам да го сменям. Може ли някой да попита там как да оправя проблемът? Юзър неймът ми е същият.

# 339
Down Under, имах същия проблем, който се реши от самосебе си. Идея си нямам как.

Така и така времето е лошо, забравен кадър от зимните сесии:

# 340
Down Under, имах същия проблем, който се реши от самосебе си. Идея си нямам как.
И аз така. Пробвай с друг браузър.

# 341
  • Варна
Снимах детето преди малко и насред бясното щтракане батерията свърши/поне се надявам, че това е причината фотоапарата да не приема и не предава/. Сложих я да се зарежда и сега стоя на тръни да се окаже това причината  Praynig

Един кадър от бясното щтракане Wink

DSC_0942 by Wink BG, on Flickr

# 342
  • HH
Борикс, дано да е батерията. И моят ми прави номера, не ми зарежда снимките и общо взето нищо не мога да правя, трябва да го спра и пусна и след 3тия път захапва, а започнах да форматирам картата след всяко ползване  Crossing Arms

ПП: Дъщаря ти много ми прилича на една актриса от Homeland.

# 343
  • Варна
Батерията е била, нямам навик да гледам какво мига и свети, това и за колата важи  Laughing

К@тя накара ме да питам Гуглето за този сериал  Hug

# 344
  • София
И какъв е извода от случката - резервната батерия никога не е излишна Peace!

Общи условия

Активация на акаунт