Фотография - 81 тема

• 52 476
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
  • Madrid
Лолита,снимах в средата на деня , все с шарени сенки и затова.

Sunshine Mery , ще оправя червените зеници,благодаря ти!

Чак ми се допи винце , ммм  Blush

# 376
  • Варна

Joy Много се смях за случая с ISO-то. Явно пак не съм си изпила ГИНКО ПРИМ-a. Останало е от предната вечер, правих опити в къщи на смрачаване  Embarassed Поне с чаша вино да беше щях да имам оравдание, че съм го зарязала така. Обикновенно след като свърша с високо ISO го връщам пак на 100/ като се знам каква блейка съм да ми е готово за следващите снимки/, ноооо нещо ме е дръпнало в друга посока преди да го направя. Като оправдание бих казала, че Канона правеше много шум на по голямо ISO затова не го бутах и нямам навика да го проверявам. Списъка с проверките стана дълъг   Sick

А се мъчих с една църква и едни цъфнали дървета и се чудя защо така не ми се получиха снимките  Embarassed

ПП Много хубави тези вина дето снимате, чак ме вдъховихте да отворя една бутилка Wink После обаче да не ме питате защо ISO-то ми е пак високо  Joy

# 377
  • София
 Moнтирай тогава едно автоисо с горна граница 800, та поне един от компанията да мисли за него Mr. Green bouquet!

# 378
  • Варна
Moнтирай тогава едно автоисо с горна граница 800, та поне един от компанията да мисли за него Mr. Green bouquet!

Страхотна идея  bouquet

# 379
  • София
И аз искам 24-70. Трябва да проверя дали се дава под наем.

Срещата отлага ли се?

# 380
  • София
Аз ще пътувам следващата събота и неделя и няма да съм тук. Мога за тази седмица, ако се решите.

# 381
И аз искам 24-70. Трябва да проверя дали се дава под наем.

В София специално Фотопавилион даваха под наем различни обективи и на Канон, и на Никон, но не знам още ли е така.  Rolling Eyes

# 382
  • София
Да, във Фотопавилион го има под наем за 25 лв. на ден

# 383
Дават срещу депозит равностойността на техниката дето взимаш, че ги изпържиха много яко и двата магазина  за доста големи суми.. #2gunfire

# 384
  • Варна
Дават срещу депозит равностойността на техниката дето взимаш, че ги изпържиха много яко и двата магазина  за доста големи суми.. #2gunfire

Все пак е възможност да тестваш обектив без да го купуваш. Друго си е да пробваш на спокойствие преди да се решиш да дадеш голяма сума и да купиш. Скъпичко удоволствие са обективите и много трудно се избира  Twisted Evil Във Варна доколкото знам я нямаме тази възможност  Sad

Разстроена от случката с ИСО-то, пуснах апарата да го сменя и викам на щерката дай да щтракна няколко кадъра, че съм в депресия  Joy

DSC_1334 bw 2 by Wink BG, on Flickr

Много обичам ЧБ, но обръщането ме мъчи Wink Вие как обръщате - с екшън, на око,...?

Кропнах я, малко по назад в стрийма е целият кадър.

# 385

Много обичам ЧБ, но обръщането ме мъчи Wink Вие как обръщате - с екшън, на око,...?

Кропнах я, малко по назад в стрийма е целият кадър.

Аз лично никога не ползвам екшън за обръщане в ЧБ, всяка снимка индивидуално.  Simple Smile

# 386
  • София
Дават срещу депозит равностойността на техниката дето взимаш, че ги изпържиха много яко и двата магазина  за доста големи суми.. #2gunfire

Така е, но равностойността на обектива не я плащаш в брой, а подписваш Запис на заповед на тази стойност  Peace Днес ходих във Фотопавилион точно по такъв въпрос  Grinning

# 387
desi_p,исках 85,но за сега се разминахме.Ще се пробвам с едно микро 60,стържещо,бавно и остро   Blush само да е ок всичко и да дойде здраво и читаво Praynig
В магазините на място дават да се пробват обективи.В момента мисля,че има тестове на обективи на Канон и Тамрон. Peace
За срещата аз отпадам за събота и неделя.Ако искате през другата седмица Peace

# 388
  • Варна
desi_p,исках 85,но за сега се разминахме.Ще се пробвам с едно микро 60,стържещо,бавно и остро   Blush само да е ок всичко и да дойде здраво и читаво Praynig
В магазините на място дават да се пробват обективи.В момента мисля,че има тестове на обективи на Канон и Тамрон. Peace

В магазина като купувах апарата пробвах, но нищо не разбрах  Sick Не си ли го тествам на спокойствие все едно не съм го пипвала. Пък и  можеш да свалиш снимките или да пробваш на различна светлина... Не, че скоро ми се очертава нов обектив, но определено мисля да тествам първо преди да се реша кой да взема.

# 389

В магазина като купувах апарата пробвах, но нищо не разбрах  Sick Не си ли го тествам на спокойствие все едно не съм го пипвала. Пък и  можеш да свалиш снимките или да пробваш на различна светлина... Не, че скоро ми се очертава нов обектив, но определено мисля да тествам първо преди да се реша кой да взема.

Обективът е добре да се пробва преди това - особено ако е Тамрон, Токина или Сигма. Макар че с изключение на един, всички други ми ги носиха от САЩ и не ги бях пробвал - включително и на Тамрон и на Сигма, обаче си бяха ОК. Rolling Eyes Във всеки случай, преди да реша да купя обектив или фотоапарат или каквато и да е техника, изчитам всички възможни ревюта на ползватели, което винаги ми е било полезно, защото предварително знам какви са силните и слабите страни и с кое ще трябва да направя компромис. Rolling Eyes 

Общи условия

Активация на акаунт