Фотография - 81 тема

• 52 472
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
А снощи Павилиона имаха уникални промоции,ама не можах да се вредя  Crazy

Последна редакция: чт, 12 май 2016, 00:15 от SunshineMery

# 391
Гледам, че вече има ревюта на Никон Д500 в амазон и ВН, като купувачите изглеждат доста доволни.  Grinning

# 392
Благодаря, момичета! Дано някой ден и до ФФ стигна, иска ми се да е възможно най-скоро, но ще трябва да се почака. Освен по-голямата матрица, много ме блазни и по-спокойното ползване на високо ИСО. Струва ми се, че много шум имам в снимките, сравнено с вашите. Аз, след съвета на мамаСъншайн, си го ограничих до 800 и снимам предимно на ауто. Но преди седмица ходих да снимам кръщене на приятели и 800 в църквата сякаш ми беше малко и имам доста брак. Иначе 24-70 си е доста удобна дължина, да.

Цял сутрин ще пия кафе, за да не посегна към бутилката вино. Че с тези снимки... Heart Eyes

SunshineMery, свиркай като видиш пак такава промоция. Wink
Скрит текст:
Joy

# 393
В момента има промоция на новия 24-70, 600 лв по-малко. Намален почти стига цената на старата версия с поскъпването и  hahaha 3999 лв е.
Аз сега се бях засилила да взимам Тамрона 24-70, въпреки че много ме е страх, щот попрочетох оплаквания за фокуса. Обаче ми пропадна поръчката, с която щях да платя някаква част от него, и ще се въздържа, ще събирам за никонския.   Crazy

# 394
  • Mostly in my mind
е как оплаквания за фокуса на Тамрона, бе. помня, че точно се коментираше, че е остър.

# 395
Моят е Тамрон. На фона на скромните ми възможности все още, аз съм доволна. Канонския е голяма лъжица за моята уста засега.

И да не съм пак без снимка.
IMG_7907_1

# 396
е как оплаквания за фокуса на Тамрона, бе. помня, че точно се коментираше, че е остър.

Да, но някои бройки на дългите милиметри давали бак/фронт фокус проблеми. От много четене на форуми и ревюта страх да те хване  Joy

# 397
  • Mostly in my mind
то в един момент човек колкото повече знае, по-зле  Joy ай стига си чела

# 398
  • Варна
Ни бек, ни фронт, ни никакъв фокус проблем нямам с моя Тамрон, независимо на каква дължина, бленда и колко близко или далече ми е обекта.

# 399
  • Варна
Над 2 години бях изпаднала във фотолетаргия. С неудоволствие вадех камерата. Сега мечката се събуди Wink Така ме сърбят ръцете за снимки  Crazy Почти всеки ден снимам и ми е голям кеф, да видим до кога  Joy

DSC_1363 by Wink BG, on Flickr

ПП с тези обективи дето само ги споменавате, все ходя и гледам кой колко струва  и като видя, още повече се закучвам да направя 35-цата универсален  hahaha

# 400
  • София
Намери си от некоя дружка една елементарна 50-ца 1.8D за проба. Може пък и да ти хареса Peace.

П.П. А още по-добре 85-ца.

# 401
  • Варна
Намери си от некоя дружка една елементарна 50-ца 1.8D за проба. Може пък и да ти хареса Peace.

Мисля да го направя лятото Wink Ама 85цата и тя не е евтинка Wink

# 402
  • София

Караш ме да употребявам един изтъркан лаф от друг форум Joy - Кеф цена няма Mr. Green!

П.П. Все пак става дума за втора ръка  Hug.

# 403
  • Варна

Караш ме да употребявам един изтъркан лаф от друг форум Joy - Кеф цена няма Mr. Green!

П.П. Все пак става дума за втора ръка  Hug.

Предавам се, ще го оставя да отлежи няколко месеца иииии  smile3508

# 404
Борикс, а как си се озовала с 35ца, вместо с 50? 50ката е must have, въобще не съм се замисляла за друг първи обектив.

Общи условия

Активация на акаунт