Фотография - 81 тема

• 52 490
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
  • Madrid
Първата ми харесва особено много!

# 361
I'm So Excited,честитооо Heart Eyes
Предполагам за обектива става въпрос. Той не е ли за ФФ  Rolling Eyes
Очевидно не е само за ФФ Peace. Трябва да се докопам някой ден до това вълшебство и да поснимам с него. Обичам твърдите обективи и разходките напред-назад, които ме карат да правя, но 24-70 е нещо като мит за мен, искам само да пощракам седмица/две с него, после ще ми писне, сигурна съм, защото вариото не ми приляга.

ilindi4ka, чб е мн хубава Heart Eyes

Контражурно наздраве (по проекта):

# 362
Вейда,може би някой се подготвя за ФФ Wink Наздравее!
ilindi4ka,благодаря  Hug Модела ти е много красив,страхотни очи,коси,лунички  Heart Eyes На една от снимките има червени очи.Само в близък план се виждат,сигурно си ги пропуснала  Hug https://www.flickr.com/photos/140495986@N06/26845303852/in/photostream/
El Mariachi ,разкошни модели си снимал отново  Heart Eyes
Ренка,за теб ще организираме друга  Hug Но като гледам май-май може и да те дочакаме  Laughing

Аз май се влюбих леко и се чудя дали да не направя една поръчка през Ибей,какво ще кажете  Rolling Eyes
Пробвах едно микро 60мм. Никонско. Гледам,че от Англия ги има на половин цена,втора ръка в отлично състояние.

# 363
Аз наскоро нали взех старата версия, и аз съм много доволна, мисля, че ще ти хареса която и да вземеш. Аз го взех за неживи неща обаче, за животинки ми се вижда късо като се замисля как се врях в едни цветенца. Crazy

Днес ще снимам колегите в офиса за сайта и не си го взех, а видях толкова симпатични охлюви по пътя. Утре ще си го взема, охлювите няма да избягат дори от толкова къс обектив .  Simple Smile
MEV_7612 by Mihaela Ed, on Flickr

# 364
  • Варна
Няма да коментирам обективи, че много ми липсва снимането на цветя, а с 35цата не ми се получава това което искам  Embarassed

Един опит все пак Wink

DSC_1323 by Wink BG, on Flickr

И едно кадърче от разходката вчера Wink

DSC_1281 by Wink BG, on Flickr

# 365
Малееее колко сте писали .. аз луднах - каталог, изложба, месец.. прочие... не мога да се обърна и на всичкото от горе се тръшнах и с дископатия, за белите дето след седмица пътувам ...
Нещо съм на винена вълна тия дни ама дали ще стигна до пролетното изложение на вина хич не знам, та само тъй на картинки .. да правя компания на Вейда..

Честно не знам от къде и как намирате време за тия годишни проекти ..

Wine by Photo Cafe, on Flickr

# 366
  • Mostly in my mind
ilindi4ka, а то всъщност защо ти е светкавица?
харесвам си и аз твърдите. обаче понякога много ограничават. мисля, че един 24-70 ще ми е супер за вътрешни снимки и разни пейзажчета. Simple Smileта следващият обектив мисля да е той. кога - е това не знам  Mr. Green

# 367
# 368
Ама грам не си личи,че е 1000 Grinning Много са абстрактни и красиви,как ги правиш така,Борикс?
mamaSunshine,бързо оздравяване,това е много неприятно  Hug Наздраве и на теб  Heart Eyes
Еовин,пускай с 60-ката и ще се уговорим за тестове.Аз си я поръчах вече Mr. Green D версията...четох,че е уж по-добра от новата,пък да видим като дойде.Стискайте палци да е здрава и читава  Praynig

# 369
  • Mostly in my mind
Ама грам не си личи,че е 1000 Grinning Много са абстрактни и красиви,как ги правиш така,Борикс?
[
нормално да не си личи. все едно е на 100, нали  Mr. Green Мунчо може би има предвид, че при такива условия, на дневна светлина е неоправдано да се снима на 1000. или греша?  Simple Smile

# 370
Не си личи ISO-то, защото е снимано при скорост 4000. Непонятно и за мен, честно казано.  Thinking

# 371
  • София
I'm So Excited, честито обективче. Ще чакаме още снимки с него. И аз съм му хвърлила око на този, но няма да е скоро за съжаление  Sad

Еовин, много ми харесва охлюва ти  Hug

SunshineMery, ти не търсеше ли 85 мм? Хайде стискаме палци да дойде бързо и невредим и после да показваш снимки  Wink

Ренка, с теб среща задължително като си дойдеш  Hug

Но дано все пак се организира нещо междувременно. Времето започва да се оправя и може да се направи и вечер след работа. Тази седмица явно няма да е, но пък може края на другата примерно....въпреки, че тогава ще са пак няколко почивни дни и вероятно много хора ще пътуват  Peace

Ето две пеперудки от мен от последните почивни дни. Всъщност повече време прекарах да дебна едни сърнички и доста успях да се доближа, но с този мой обектив пак много далеч изглеждат, та няма да ги показвам  Laughing

# 372
Вейда,може би някой се подготвя за ФФ Wink Наздравее!
Ааа, тогава не съм разбрала какво имаш предвид  Peace - съвместим е и с ФФ и с кропка, да  bouquet

Аз гласувам за забравено високо iso, често се случва, особено ако се снима на Aperture Priority - минават няколко снимки, преди да се усети човек... Crazy

# 373
Често ми се случва да си забравя исото особено ако съм снимала интериор и бързо изляза навън ... иначе при тази светлина няма друго оправдания за високо исо денем. Рядко ми се е случвало през деня да ми иска да вдигна -  800 исо ми е било най-високото денем при много много черни облаци и дъждовно време .. И ако не си струва картинката просто не си правя труда да снимам

newsm78

# 374
За макро снимки - само макро/микро обективи! Grinning А никонският 24-70/2.8 е чудесен, но ако му върши работа на човек. Simple Smile  Пробвал съм го, но не е моят тип обектив. Дори и когато снимам по събития за собствено удоволствие, използвам само твърди 50 или 85 или варио между 100 и 300 мм. Simple Smile Но за сватби, кръщенета и др. си е екстра.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт