Отговори
# 555
... ако нямат подходяща актриса да им предложа себе си  bouquet bouquet bouquet не съм от най-грациозните, но мога да изиграя балерина  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy

Сериалът ще се казва "Bu sehir arkandan gelecek"newsm78 Тагът със заглавието веднага е станал ТТ в Турция. Wink

# 556
  • ... да усещаш мириса на море ...
Бирсен е писала за какво ще се разказва сериала на Керем, като го преведат рускините, ще се включа. Wink

http://www.ucankus.com/detay/249451/ucankus-tan-al-haberi-flas-k … n-senaryosu-ortay

Тоз' сюжет, Еджето ли и го разказа на Бирсен  Laughing   обаче има бой и танцьорка Thinking...

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 15:38 от tara_lezhka

# 557
Вахой колко хабери аз казах,че затишието ще е пълно с новини  Party Party Party
Гюркан Уйгун ще играе баща на нашето момче Керем - Али  Party Party
Вай хошгелдин Али  Crazy Crazy
Та заглавието на сериала е Този град ще дойде след теб поне като кодово сигурно пък може да остане и така на мен ми харесва значи тати готов бая страсти ни чакат не знам защо си мисля,но фенките ще ги огрее тоя път искат Дамла Сьонмез доста честно казано още от самото начало съм "ЗА",но ще се види да видим какво ще излезне
Танер и Керем ли? Мали голяма забава го очаква  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 558
Сюжетът на новия сериал на Керем - "Този град ще дойде след теб", според Бирсен Алтънташ.  Peace Hug Ако е това съм много доволна.  Party Не е нещо невиждано и нечувано, но историята има голям потенциал и ако му изберат добра партньорка и въобще силен каст за останалите роли, ще се получи нещо много добро.  Peace Дай Боже! Praynig

Али, който е на 24 години, знае 5 езика, получил е навигационно обучение (може да управлява кораби), професионален боксьор, гражданин на Чили, изпълнява ролята на матрос, Али Симихт.
Сериалът започва с боя на Али на товарен кораб. Али от детството си е поел отговорността за кораба "Мама" с подкрепата на готвача Рауф. Бие се за пари, печели и го обезпечава. Али и екипажът на кораба носят товар за големия холдинг на Метин Миркеламоулу и трябва да го доставят в пристанището на Истанбул. Готвачът на кораба е много развълнуван, че ще доведе Али в Истанбул след 20 години, когато за първи път го намира в лодка и го взема под крилото си. Но за Али ситуацията е друга, Истанбул за него е кошмар, неговата майка Емине била разстреляна от Метин Миркеламоулу, когато той е на 4 години (той мисли, че Метин му е баща). Докато се опитва да избяга, майката успява да скрие Али в лодката и така само той се спасява. Али се спасява, но в този момент майка му умира пред очите му, което му нанася голяма травма и не напуска спомените му. От майка му е останала само една снимка. Гледа я и така минали 20 години. Сега той се връща в града, в който майка му умира, в Истанбул. Той планира да достави товара на пристанището и да не слиза от кораба нито за ден. Защото е обиден на Истанбул. Мислейки си, че отиват в пристанището, където умира майка му, той не иска повече да стъпи в този град. Но Рауф, който го е отгледал, има други планове за Али.
Всички планове на Али се объркват и за един ден ще му се стоварят много проблеми. Ще се запознае с жената на живота си и без да знае ще се запознае със своя истински баща, олимпийският шампион Шахим Варгъ. Всъщност човекът, който се явява убиец/поръчител на убийството на майка му, т.е. Метин Миркеламоулу, е съвсем близо.
Дъщерята на собственика на товара на кораба Метин Миркеламоулу ще изиграе своята роля. Пелин Миркеламоулу, малката дъщеря на баща си, се готви да се омъжи за младия и обаятелен партньор на своя баща, Иит Бурсалъ, след седмица. Роклята, организацията, поканите, всичко е готово. Макар че се грижи за бизнеса на семейството, тя е отлична танцьорка. На 23 години е, не иска тази женитба, и въпреки че баща й се е заинатил, се готви да участва във важен конкурс за танци, но разбира, че баща й е използвал влиянието си и я е отстранил от конкурса.
Най-накрая корабът пристига на пристанището. Метин Миркеламоулу идва на пристанището да се види с капитана. Именно в този момент Пелин ще разбере, че баща й я е отстранил от конкурса. Изпадайки в ярост, младото момиче сяда в автомобила и отива на пристанището, за да се кара с баща си и пред всички ще му каже, че се отказва от цялото бащино наследство. Именно в този момент, когато се готви да си тръгне, тя изпуска танцовите си обувки пред Али, което се явява и знак за нова любов. За да помогне на младата девойка, в града, от който бяга 20 години, Али ще започне нов живот.  

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 22:00 от ·٠•Snejka•٠·

# 559
Снеже сега съм повече от сигурна,че за Пелин по подходяща от Мерве няма за Йиит Бурсалъ виждам един Толга Гюленч  Party Crazy ,но пък като чуя думата танци и се сещам за похарчения Гюнайдън Севгилим  ooooh!
Айде да видим кой ще е тоз Метин дано да е някой с противна сура,че да мога да го храча на воля  Party

# 560
Дидко,  Hug да, според мен Мерве е много подходяща за тази роля, ама ще видим.  Peace

Това ще е таткото - Шахим Варгъ.  Wink Знам го само визуално, не и като актьор. Peace Подборът на актьори продължавал. Wink Praynig

Колажи много - феновете са полудели след новината и споделения сюжет.  Mr. Green

# 561
# 562
Дидко,  Hug да, според мен Мерве е много подходяща за тази роля, ама ще видим.  Peace

Това ще е таткото - Шахим Варгъ.  Wink Знам го само визуално, не и като актьор. Peace Подборът на актьори продължавал. Wink Praynig

Колажи много - феновете са полудели след новината и споделения сюжет.  Mr. Green

Абе като ми налупят всяка до Керем трябва да лъха на богаташка то само като се зачетеш у сценария Mr. Green Mr. Green
Бурджу е много хубава,но слаба актриса казвала съм го и преди
Гюлджан имаше подобна роля няма да ми е интересна никак
Дамла направи една уникална Гюлрю тъй,че тук се колебая доста защото и добра и лоша си я прави добре въпреки наивните погледи които има
Аслъ ми харесва за Керем,но това не е ролята която е за нея
За Йойкю се изказах Stop
Хазал визуално става ама нашия отрече какво още спрягат?

Joy Joy Joy

# 563
ДидеHeart Eyes оправи ги набързо всичките!  Hug Mr. Green

# 564
ДидеHeart Eyes оправи ги набързо всичките!  Hug Mr. Green
Е как туй се очаква от мене  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 565
Сюжетът на новия сериал на Керем - "Този град ще дойде след теб", според Бирсен Алтънташ.  Peace Hug Ако е това съм много доволна.  Party Не е нещо невиждано и нечувано, но историята има голям потенциал и ако му изберат добра партньорка и въобще силен каст за останалите роли, ще се получи нещо много добро.  Peace Дай Боже! Praynig

Али, който е на 24 години, знае 5 езика, получил е навигационно обучение (може да управлява кораби), професионален боксьор, гражданин на Чили, изпълнява ролята на матрос, Али Симихт.
Сериалът започва с боя на Али на товарен кораб. Али от детството си е поел отговорността за кораба "Мама" с подкрепата на готвача Рауф. Бие се за пари, печели и го обезпечава. Али и екипажът на кораба носят товар за големия холдинг на Метин Миркеламоулу и трябва да го доставят в пристанището на Истанбул. Готвачът на кораба е много развълнуван, че ще доведе Али в Истанбул след 20 години, когато за първи път го намира в лодка и го взема под крилото си. Но за Али ситуацията е друга, Истанбул за него е кошмар, неговата майка Емине била разстреляна от Метин Миркеламоулу, когато той е на 4 години (той мисли, че Метин му е баща). Докато се опитва да избяга, майката успява да скрие Али в лодката и така само той се спасява. Али се спасява, но в този момент майка му умира пред очите му, което му нанася голяма травма и не напуска спомените му. От майка му е останала само една снимка. Гледа я и така минали 20 години. Сега той се връща в града, в който майка му умира, в Истанбул. Той планира да достави товара на пристанището и да не слиза от кораба нито за ден. Защото е обиден на Истанбул. Мислейки си, че отиват в пристанището, където умира майка му, той не иска повече да стъпи в този град. Но Рауф, който го е отгледал, има други планове за Али.
Всички планове на Али се объркват и за един ден ще му се стоварят много проблеми. Ще се запознае с жената на живота си и без да знае ще се запознае със своя истински баща, олимпийският шампион Шахим Варгъ. Всъщност човекът, който се явява убиец/поръчител на убийството на майка му, т.е. Метин Миркеламоулу, е съвсем близо.
Дъщерята на собственика на товара на кораба Метин Миркеламоулу ще изиграе своята роля. Пелин Миркеламоулу, малката дъщеря на баща си, се готви да се омъжи за младия и обаятелен партньор на своя баща, Иит Бурсалъ, след седмица. Роклята, организацията, поканите, всичко е готово. Макар че се грижи за бизнеса на семейството, тя е отлична танцьорка. На 23 години е, не иска тази женитба, и въпреки че баща й се е заинатил, се готви да участва във важен конкурс за танци, но разбира, че баща й е използвал влиянието си и я е отстранил от конкурса.
Най-накрая корабът пристига на пристанището. Метин Миркеламоулу идва на пристанището да се види с капитана. Именно в този момент Пелин ще разбере, че баща й я е отстранил от конкурса. Изпадайки в ярост, младото момиче сяда в автомобила и отива на пристанището, за да се кара с баща си и пред всички ще му каже, че се отказва от цялото бащино наследство. Именно в този момент, когато се готви да си тръгне, тя изпуска танцовите си обувки пред Али, което се явява и знак за нова любов. За да помогне на младата девойка, в града, от който бяга 20 години, Али ще започне нов живот.  

Снежи  bouquet bouquet bouquet

Добра нощ,Керемки  Grinning Grinning Grinning и честити хубави новини  Peace
Направо ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! съм  newsm09 newsm62 newsm62
Този русият чилиец Али Wink ooooh!,моряче и боксьорче Whistling полиглотче  Grinning че пък и син на олимпийски шампион / абе по какво е ,не ми прилича на шахматист newsm78/ Wink Wink Wink ще ни помете  Party Party Party
Еджето явно е събрала мноого от едногодишното и обикаляне по света  hahaha hahaha hahaha
А тоя бабата  Shocked Shocked Shocked ми събираше очите в Долината на вълците Stop  може го гаднато  Twisted Evil
Дидко Hug

Ставаш за Шеф на каста  Peace Peace Peace пусни ги на Клунито Whistling

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 22:47 от Niky Kotceva

# 566
НикиHug предполагам, че ще по бокс.  Peace Синът оттам ще е наследил таланта.  Wink А Дидито е официално назначена. Mr. Green

# 567
Ники очаквам интересен сесзон и сега и след януари не знам защо ама този ми седи най-тежък и то точно заради лятото ще си го изкарат на нас като ни пуснат все добро като кадро и като сценарий и аз съм го зяпала Г във Вълците доста е добър и малко от Кехлибар зяпнах определено интересно стои
Аз на Савджъто ще се карам казах му Коч той ми води Овен  Joy Joy Joy Joy
Успех и на сериала и на филма дето се задава да не забравяме и него дано се получат и там нещата много ще съм щастлива да ги видя двамата с Танер  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Но Еджето май е пазила асъл сценариото за Киро като четох туй на Киво не бях много впечатлена аз и от партньорката не съм ама туй си е мое мнение
Очаквам тая година Керем и Чаатай да изметат всичко то просто лъха на труд и от двете места  Peace Peace Peace

# 568
А Дидито е официално назначена. Mr. Green

bowuu bowuu bowuu

# 569
НикиHug предполагам, че ще по бокс.  Peace Синът оттам ще е наследил таланта.  Wink А Дидито е официално назначена. Mr. Green

Снежи Hug
Аааа,Роки старши  Peace Peace Peace сигурно аннето е била руса,  зеленоока и красива  Whistling
А  и този Боливудският проект с абдалите  Joy Joy Joy за кога остава  Thinking Thinking Thinking

Дидко да почерпиш  Wink Party Party  върза бюджета за 2 години напред  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт