Отговори
# 570
Бирсен е писала за какво ще се разказва сериала на Керем, като го преведат рускините, ще се включа. Wink

http://www.ucankus.com/detay/249451/ucankus-tan-al-haberi-flas-k … n-senaryosu-ortay

Тоз' сюжет, Еджето ли и го разказа на Бирсен  Laughing   обаче има бой и танцьорка Thinking...

Hug Сигурно, знам ли!  Mr. Green Thinking

# 571
И нещо което правим с Габи от доста време според мен се получи супер ама партнера да каже повече  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=5c-NJP9m0cY

# 572
Диди, ГабиHeart Eyes Heart Eyes поздравления - много добре се е получило.  Heart Eyes bouquet Много ми липсва Керем! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 573

Фенките почнаха да мислят,че историята ще има общо с въпросния човек от тениската
Брех...ша ма уморят като почнат да ги мъдрят  Joy Joy Joy
Ники ша почерпа ама нека ми са изпълни желанието ша извадя софрата направо  Party Party Party

# 574
Диди, Hug фенките наясно ли са кой е Мохамед Али?  newsm78 Боксьор е, ама не се бие по кораби, още по-малко е роден в Истанбул. Laughing Laughing Laughing

# 575
Диди, Hug фенките наясно ли са кой е Мохамед Али?  newsm78 Боксьор е, ама не се бие по кораби, още по-малко е роден в Истанбул. Laughing Laughing Laughing
Абе може да се вдъхновил ама чак му представи живота и така да е тъпо
Ся пак зачекнали гледам акцента на Киро в дизифорума как не знаел турски и тн как не му омръзнало да играе една и съща роля тея нещо и те не са у час та ги минах с мишката  #2gunfire #2gunfire #2gunfire ooooh! ooooh! ooooh! сори ама турския му е много по добър от на някой дето се мислиха за големи ЗвезДИ ай моля ти се  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 576
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

ДидиHug да си чекнат, каквото си искат, нека да подберат хубав каст, пък те да си лаят.  Mr. Green Praynig Сега чакам и Керем да каже нещо - тъй де, да потвърди най-малкото. Grinning Praynig

Хубав ден! bouquet

# 577
Здравейте Simple Smile тъй като от скоро гледам турските сериали (има няма година), искам да попитам имало ли е друг сериал със сходен сюжет: бой и балерина/танцьорка? На мен ми звучи интересно, стига и самият сценарии да е направен да задържи интереса на зрителя Simple Smile

# 578
Hug Hug Hug

Снеже,Веселинова Hug
И едно клипче от мен пак на същата двойка Mr. Green Stop

# 579
ВеселиноваHug поне аз не съм чувала за такъв сюжет, ама не съм гледала всичко, тъй че не мога да съм сигурна. Peace

ДидиHeart Eyes страхотен клип.  Heart Eyes Браво! bouquet

# 580

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes този обаче ми се нрави за Метин повече ама щом ще е бабато на нашето и там съм съгласна и на боксьор си мяса и на мутра  hahaha hahaha

# 581
Това какво е?  Shocked Да не би да е потвърждение? newsm78

https://twitter.com/eceyorenc

https://app.mailerlite.com/d3l8k4

# 582
Снежко точно това е да ни е честито значи наистина Бирсен може си е пила кафето с Еджуля щото и тя потвърди  Party Party Party

# 583
Иеее,  Party радвам се, че ще отново ще гледаме Керем! Party Party Party Благодаря, Диди!  bouquet В кака ти Бирсен не съм се и съмнявала.  Wink Grinning А какво точно са написали?  newsm78 Брех, аз чаках потвърждение от Керем, пък то направо от АЯ. Party Да им е на късмет! Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: сб, 10 сеп 2016, 16:54 от ·٠•Snejka•٠·

# 584
Е, радвам се, че ще отново ще гледаме Керем! Party Party Party Благодаря, Дидиbouquet А какво точно са написали? Брех, аз чаках потвърждение от Керем, пък то направо от АЯ. Party Да им е на късмет! Praynig Praynig Praynig

Пише,че Гюркан и Керем ще са баща и син в новото дизи на Ай Япъм -Този град ще дойде след теб както и,че се продължава работата по избиране на кадри
Дано да си струва и партньорката ни Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт